Този форум май няма модератори.Темата е" Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение". Не 4000, не New, не някакви други модели.Отворете си теми и си пишете колкото искате, само не и тук.![]()
Този форум май няма модератори.Темата е" Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение". Не 4000, не New, не някакви други модели.Отворете си теми и си пишете колкото искате, само не и тук.![]()
Moето елитче 400 го ползвам от 2 години и съм много доволен ,само като гледам филми през USB ми сече от време на време при по голяма пукотевица и особено при звук АС3 .Пробвал съм различни флашки и хардове, положенито е същото .Никога не съм го упдейтвал .Дали е софтурен проблем или от факта,че е USB 1.1![]()
Здравейте
Отдавна посещавам този форум като Гост и съм сложил всички Ъпдейти до момента на моето USB400
Наистина обаче го има проблема, че от USB порта секат видеото и звука при "по-силна шумутевица"
Искренно ще съм ви благодарен ако имате решение и за този проблем
здравейте от скоро притежавам Елит ПВ-4000 ЮСБ въпроса ми е следния как точно става ъпдейта?Ако може по-подробно да ми се обясни да не згафя нещо.Благодаря Ви предварително
ако може отговорите да бъдат на inhibitori@abv.bg
Вчера си купих това чудесно Филипсче DVP5990/12 и се чудя,как съм издържал една година с тази пръчка Елит 4000.Плеърът е отличен,няма насичане,няма забележки.Гледам излизат постоянно ъпдейти,които се зареждат директно от usb и няма случай да изгасне и да тичаш до сервиза.Само дето явно много се търси,защото едвам намерих една бройка в цяла София.Горещо го препоръчвам на всички изтормозени хора от недоразумението Елит!!!
Ползувам Elite PV-400USB от доста време но наскоро ми се счупи декодера на ресийвъра и не мога да се наслаждавам на филми с DTS . Ъпгрейта на фърмуера вече го няма в мрежата. Моля някой да ми го прати или да посочи откъде да го изтегля-става дума за PV-400USB-secondshoe-v2.DTS.nrg. Мейлът ми е pepipcs@gmail.com.
БЛАГОДАРЯ !
Здравейте! Имам един малак проблем, относно PV 4000 USB. Когато пусна филм през USB порта не ми чете субтитрите.
Някои може ли да ми помогне?
Благодаря предварително.
Първоначално публикувано от Thug
Не четеш ли ,че това е тема за 400USB а не 4000.... aaaaхххххххх!!!!
Elite PV-400usbl - чете само ако външният твърд диск е в FAT /не FAT32/. Как да направя 40ГБ в файлова система FAT?
здравейте имам елит пв400юсб нев.четох за субтитрите че могат да се ъпдейтват за голимината и цвета от elitdvd@abv.bg но нищо нестава.ако може някой да помогне да ми пише на billi78@abv.bg благодаря предварително
Здравейте
преди малко взех плеъра но като вкарам флашка, USB-то не реагира.......трябва ли да се правят някакви настройки или двд-то има проблем
мерси
хора...кажете как да подкарам това USB
zdraveite i az si imam pv 400usbl, no ima malk problem....-imam niakolko filma koito sa s mnogo dobro ka4estvo na zvuka ,no ne mi tragva kartinata.....
naskoro moi priatel mi napravi disk za da si obnovia softueara ,no kogato go pusnah-ne razpozna diska-oba4e film na koito ne mi vadeshe subtitri -te tragnaha