Недей да правиш грешката да слагаш фърмуер, който не е предназначен за твоя модел или да слагаш някой от тези в пощата на елит в abv.bg.
Прочети тази тема: http://forum.setcom.bg/index.php?topic=36992.20 и ще ти стане ясно какво да праниш.
Недей да правиш грешката да слагаш фърмуер, който не е предназначен за твоя модел или да слагаш някой от тези в пощата на елит в abv.bg.
Прочети тази тема: http://forum.setcom.bg/index.php?topic=36992.20 и ще ти стане ясно какво да праниш.
мерси за оттовора непосмях да го правя и затова писах тук
можеш ли да сравниш дали моята версия е еднаква с тази при теб
версия - 07.01.03.08
подверсия- 00.03.4.5с
8032- 07.01.03.08
серво - 07.03.00.00
risc - 07.01.03.08
dsp - 10.09.00.51
аз влязох със сетъп 1389
Версия 07.01.03.08
Подверсия 00.03.44.5C
8032 07.01.03.08
Серво 07.23.00.00
Risc 07.01.03.08
Dsp 10.09.00.51
Регионален код 0
Така като гледам само при Серво 07.23.00.00 има разлика. Може и аз да не съм го видял правилно, но в момента не мога да го проверя, понеже двд-то е за смяна на фърмуера в сервиза и другата седмица ще стане ясно дали ще го бъде или пак ще се бракува.
мерси за инфото
писах защото в elitedvd@abv.bg са по стари и затова не си направих труд да качвам от тях
проблеми при мен няма кй знае какви
дразни ме шрифта на субтитрите
иначе от флашката чете без проблем и не прекъсват нито филма нито субтитрите /бяха srt/
не ми е отказало да прочете нещо поне засега
единствено което ми направи впечатление е че на разпозна субтитри с .idx
абе здраве да е ако се изнамери по нов софт или тия от сервиза биха го дали ще можем да си направим корекциите със шрифта.
да си кажа честно имах 400usb и беше без грешка ама за жалост му се скапа процесора от честото спиране на тока та ме е доста яд за него. но не съм го изхвърлил и ако си намеря някое старо ама с друг проблем ще му сменя платката и ще си го ползвам още
Здравейте може ли малко помощ.На двд panasonic DMR-ES15 пише че чете DIVX формат,но отваря avi XVID.Как може да се оправи с кодеци ли,със софт ли? В мрежата търсих нещо ,но нищо не намирам за panasonic.Проблема е че отваря и DIVX,о насича,а XVID не.
пиши като си земеш двдто от сервиза дали има някакви подобрения разлики или си е същото
От линка които е дал bandev разбрах че има нов фирмуер за pv-4000 usb, но ако го закарам пак в сервиза ще седи поне една седмица. Няма ли начин някой да го качи някъде за да можем сами да си го направим?
Мале хора помагайте.Сега инсталирах обновение за това двд и нещо ми заби и екрана стана черен и сега изобщо не иска да се пусне. Купих го преди 1 седмица от Метро. Кажете какво да правя!
Кога успя да му инсталираш обновление, след като няма публикувано такова? Сложил си му фърмуер за друга версия на чипа и сега може да се събуди само със сервизен кабел, носи го на сервиз!Първоначално публикувано от d8808
В началото в бургаския сервиз не бяха чували, че има нов фирмуер за pv-4000 usb. След консултация със София го качиха, но им отне една седмица. Разликата е в подверсията:
Подверсия 00.03.44.5C - стария фирмуер
Подверсия 00.03.47.20 - новия фирмуер
Пробвах го на няколко филма и се оказа, че проблема със субтитрите е решен. Така че който не е ходил до сервиза, да си носи двд-то и да настоява да го обновят.
Купих си pv-4000 usb .
Когато пусна филм субтитрите са добре ,но след 15-20 мин. изчезват.Когато превартя напред или назад отново се показват и това много ме изнервя.
При оригинални двд-та няма проблем , но през флашката или записани постоянно се случва.
Някои има ли същия проблем?
Ако да,моля кажете ми решение.
Благодаря.
Ти въобще направи ли си труда да прочетеш последните три страници на тази тема, където има и препратки към други теми за pv-4000 usb или тепърва ще откриваш топлата вода, че този модел има скапан фирмуер още от началото?
Въобще прочете ли горното мнение над твоето?
мене в софия ми казаха че нямат нов софтуер и че трябва да чакам
за 4000
Е как да няма, след като в Бургас след консултация с централния сервиз в София ми го качиха и сега dvd-то работи добре /разбира се говоря само за субтитрите/?
Прочети пак изцяло тази тема: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,36992.20.html.
Успех.