Страница 6 от 22 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 319

Какво домашно кино с HDMI изход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2008

Re: Какво домашно кино с HDMI изход

Е сателитната не ели по добра от наземната цифрова ? Щото аз за Булсат говоря ?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Zoran
    Е сателитната не ели по добра от наземната цифрова ? Щото аз за Булсат говоря ?
    Може да се каже, че качеството на цифровата телвизия по кабел /Кейбълтел и Евроком/ и на тази по сателит /Булсат и ITv/ е еднаква като качество. Разликата е предимно във пакети с канали и цени.
    Ако под наземна цифрова имаш предвид ефирната цифрова, която има в София то може да се каже, че и тя е с подобно качество, но там много зависи дали имаш хубав сигнал от кулата.

4. Тук е от
    May 2008

Може би не се изразих правилно. Имах предвид точно цифровата на КейбълТел. До колкото знам сателитната е с най-добро качество ( и то в частност Булсат, а не ИТВ че в последно време са трагедия ) и за това съм се насочил на там. И понеже видях че колегата си купи А656 и спомена Булсат и питах за качеството но нещо се покри

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не мога кажа, че Булсат е по-добре от Кейбълтел. Да не говорим, че си спестяваш проблемите със чинията /разполагане и настройване/. Отделно картината ти не зависи от всеки полъх на вятъра, снеговалеж или някой по-плътен облак.

6. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не мога кажа, че Булсат е по-добре от Кейбълтел. Да не говорим, че си спестяваш проблемите със чинията /разполагане и настройване/. Отделно картината ти не зависи от всеки полъх на вятъра, снеговалеж или някой по-плътен облак.
    Сателитната тв от Булсат ти излиза доста по-евтино от кейбълтел

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от imi_s
    Сателитната тв от Булсат ти излиза доста по-евтино от кейбълтел
    Ама получаваш към 170-180 цифрови канала+10-15 радиа+аналогова кабелна на колкото телевизора поискаш.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ама получаваш към 170-180 цифрови канала+10-15 радиа+аналогова кабелна на колкото телевизора поискаш.
    Ако някой ми каже че гледа повече от 2-3 до 5-6 програми ще му кажа евалла така че тези 170-180 канала какъв им е смисъла? Освен разбира се ако говориш примерно 10-12 чужди езика и така си ги поддържаш

Иначе е вярно че при равни други условия си спестяваш разполагането на антена. От друга страна - собствена антена и приемник дава възможност да сменяш доставчика при нужда и интерес, което не е малко.

Та на въпроса - някой има ли подробни наблюдения върху Филипс HTS3357-12 - въпросите ми са:

- как се справя със субтитрите на кирилица
    - как се справя със ъпскейлинга до 720п/1080и
    - какво е качеството на звука - ясно че не може да се сравнява с рисийвър за 1200 кинта и съответстващите му колони за още толкова пари, но все пак ??
    - има ли подобрени варианти на фърмуера?

- Има ли смисъл да се чака HTS3367-12 да се появи на пазара, при условие че тв-то ми не е Full HD и 1080п не се поддържа?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не възлагай надежди на този ъпскелинг. Най-вероятно ъпскелинга на телевизора ти е по-добър.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Малко новини от сайта на Philips:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software
    Това е нов FW v.00.27.03, който подобрява както цялостната стабилност на изделието, така и функцията HDMI CEC или поне така е написано в упътването.
    Интересното е, че FW Update е за няколко модификации, а основните файлове са два + CEC.bin. Като разликата им е в DRAM частта и в името:
    HTS336X.bin; HTS336X_SA.bin; CEC.bin. Подозирам, че единият от моделите, за който е HTS336X_SA има SACD support, но не знам кой точно.
    Edit: Да, ама не! Както се казва, гладна кокошка просо сънува. Просто другите модели са с bookshelf speakers, а тези за нас (05 и 12) - двата са на стойки.
    HTS3367/05;
    HTS3367/12
    HTS3366/51
    HTS3366/98
    HTS3366/93
    HTS3365/55
    HTS3365X/78
    Update се прави както с CD-R/RW, така и с USB Flash.
    Сега остана само да го пуснат в продажба и у нас и сме готови!

Edit 01.06.08

Вече е в продажба тук:
    http://www.electron.bg/product_info....tegories_id=26
    Обаче цената въобще не ми харесва!

Днес видях в Технополис новите модели DVD и HT на LG. Не съм ги тествал и пиша самопо User manual, който свалих от сайта на LG:
    http://bg.lgservice.com/index_b2c.jsp

Като дизайн са с черна пластмаса, имитация на пиано лак.
    Моделът с USB и HDMI е DV382H и го продават за 145лв. По спецификация ми се наби USB1.1, което е смешно. Интересното е, че само LG предлагат 1080i/1080p през Component Video Out, освен през HDMI. Чете и формата CD-G, който до момента не ми е попадал, но все пак ...
    Домашното кино е HT503PH-DH / 449lv. USB1.1; Digital Optical Input; предни 2way/3 speaker на стойки и еднолентови задни колкони. Това е по-евтиния вариант.
    Другият е с 4 колони със стойки, но него го нямаше в магазина. ВНИМАНИЕ! Разликата е само в колоните и в означението. По-хубавият е HT503TH-DH
    Има интересна функция V.S.M., която от 5.1 източник прави виртуален surround 10.1 канала!
    Нямам идея какъв им е процесора, защото за разлика от предните модели няма нищо написано на корпуса, а и в ъководството.
    Ако някой му се занимава, нека да спретне едно тестче на домашното кино!

12. Тук е от
    Jun 2008

Пичове помагайте за избора на домашно кино. Дайте някои основни препоръки.
    Знам че е най-хубаво човек да си го сглоби от отделни компоненти, но въобще не е рентабилно. Това трябва да е смисъла на живота ми за да се ръсна толкова кинти за качествени ресивер и колони. Освен това, туй дето го коментирате за предпочитаното плейване от мощен компютър е добре, но в моя случай не мога да си тупна щайгата в центъра на хола, понеже искам цялата работа да изглежда малко по-елегантно. Вярно, че има вариант с лаптоп, ама за да е читав трябва да дам 2500-3000 лв. че и нагоре, докато евентуалната система за домашно кино не би трябвало да струва повече от 1000. Четох коментара за upscaling-а и съм съгласен, че телевизорът сам ще си процесне сигнала до необходимата резолюция (ако е читав). Гледах някои модели на Panasonic и SONY в Техномаркет, но не мога да преценя от инфото. На панасониците не пише поддържат ли български субтитри (SC-PT850E-K; SC-PT550E-K). Моля дайте едно компетентно мнение.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

1000 лева е един такъв труден бюджет - хем не стигат за система с отделни компоненти, а са доста пари за система all-in-one.
    Цитираните модели Панасоник поддържат БГ субтитри, но сме коментирали и друг път слабия им бас и лошия ъпскелинг.

В горния пост Gena_bs е дал линк към новия Филипс, може да го видиш като по-евтино решение.

Иначе това е, което на мен ми хареса от гововите системи като звук:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036173

Другия вариант ти е да си вземеш една система на Сони:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036001
    това е един ресийвър + комплект колони. Ще трябва да добавиш и един двд плеър. Например този:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030140

Този втория вариант не звучи лошо, но пак субуфера му е доста слаб, а това много се усеща при гледане на филми.
    Първия Самсунг, който ти написах в това отношение е доста по-добре.

14.  

15. Тук е от
    May 2008

1000 лв са си много за такава система. Ако ще се дават толкова пари по добре додай още малко и си купи отделни компоненти. Преди време lazarus18 ми препоръча това -->

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029883

и наистина мисля че е доста удачно решение. Между другото lazarus18, нали спомена че твой познат си е купил същата система и му е дала дефект. Какво стана ? Оправиха ли го и после какво му е мнението за новата система ако са му я сменили. В смисъл дали е въпрос на кофти бройка или ...

16. Member
    Тук е от
    Jul 2007

17. Member
    Тук е от
    Jan 2005

"Мощният компютър" не ти решава напълно проблемите с HD филмите ... всъщност решава ги но трябва да е наистина мощен което скапва нещата с бюджета. Евентуално Попкорн-а може да го замени, ако някога излезе на БГ пазара. Филипса не изглежда лоша машинка, но за настоящия модел нещо никой не ми отговори на въпросите, а на новия наистина цената му не е особено атрактивна при условие че единствените разлики между двата са ъпскейл до 1080п и някаква система за подобряване на картинката дето не е ясно каква работа върши.

18. Тук е от
    Jun 2008

Благодаря за инфо-то на Lazarus и на Zoran. Ще огледам Филипс и Сони, но не съм навит за Samsung. Доста хора се оплакват от проблеми с разни видове техника на тая марка. А към панасоник-а се насочих, понеже имам плазма от тях. Не знам доколко е по-добре да се окомплектоват всички детайли от един бранд.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 22 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с HDMI връзка между ТВ Panasonic и домашно кино Samsung... ?
    От startus във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 13
    Последно: 06-07-11, 17:46
  2. Какво домашно кино да избера?
    От glorious във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-10, 18:05
  3. Никоя ли 9600GT на Inno3D няма HDMI изход?
    От stancho_75 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 11-05-08, 22:14
  4. Какво мислите за домашно кино PHILIPS HTS-3357
    От kolos във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 13-11-07, 17:21
  5. По-добър приемник от Филипса на ITV с HDMI/DVI изход?
    От roumen68 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 10
    Последно: 27-09-06, 03:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе