Страница 2 от 9 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 125

Булсатком!?!?! Да или не?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re: Булсатком!?!?! Да или не?

Булсат все още нямат HD услуга - само си я рекламират .
    ITV поне пуснаха Eurosport HD и доколкото знам имат ексклузивитет за този канал .
    Скор щял да тръгне и NGC HD . Приемника им е Хюмакс .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Правил съм сравнение между качеството на картината при ITV и Bulsat. Повечето канали на булсата са с по-добро качество , разбирасе има и някои , които са по зле . Но като се има в предвид цената , булсат определено са по-добрият избор. Иронията е че програмата с най-добро качество при булсата (поне при мен) е Планета
    Е разбира се не тряя да се пренебрегва наличието на евроспорт HD при ITV , но за една програма незнам колко си заслужава.
    Най-добре е да се отиде да се види , при някой познат , кой оператор ко предлага и тогава да се прецени .

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Благодаря на всички отзова ли се , вече се реших. Към края на тази седмици ще ги викам Булсатком да ми слагат чинията и приемниците.

5. Тук е от
    May 2008

И аз съм доволен от Булсатком като качество и цена в момента са по-напред от Итв.

6. Тук е от
    Mar 2008

Някой оператор (кабелен или сателитен без значение) излъчва ли Евроспорт на английски? Нещо ми писна да слушам супер глупостите на българските коментатори.
    И още една програма ме интересува - Extreme. Тя е спортна за екстремни спортове (скейт, борд и т.н.)

7. Member
    Тук е от
    Jul 2004

при ИТВ(межеби и при Булсатком) можеш да си сменяш аудиот на БГ или англииски,колкото до Extreme sport го има на няколко места на сателит но е кодиран и не се гледа без по "спецялна техника"

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Така така Стънката си реши проблема ...

Някой с опит за ХД телевизията на МСАТ? Видях рекламен плакат на подлеза на Почивка, но на сайта им няма инфо много ....

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Orange
    Някой оператор (кабелен или сателитен без значение) излъчва ли Евроспорт на английски? Нещо ми писна да слушам супер глупостите на българските коментатори.
    При ITV освен българското има и английско аудио , а също и сръбско . Булсат е само с български коментар .

11. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от Milen84
    И аз съм доволен от Булсатком като качество и цена в момента са по-напред от Итв.
    Не съм много съгласен с теб,като цена може и да е така ,но като качество нещата стоят по друг начин!
    Имам наблюдение и на двата оператора при ИТВ е малко по-добре качеството,въпреки това са далече от истината и 2-та Оператора!

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev
    Не съм много съгласен с теб,като цена може и да е така ,но като качество нещата стоят по друг начин!
    Имам наблюдение и на двата оператора при ИТВ е малко по-добре качеството,въпреки това са далече от истината и 2-та Оператора!
    Да, но предполагам са по-добре от аналоговите кабеларки

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Важното е да има конкуренция ,да си свалят цените и да си дигат качеството ,че не знам дали помните навремето монопола на първа телевизия....

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Markony
    Важното е да има конкуренция ,да си свалят цените и да си дигат качеството ,че не знам дали помните навремето монопола на първа телевизия....
    буахахаха, ще ме съсипеш!

говориш за БНТ, нали?

е да, прав си... и аз помня как с монопола си пречеше на частната инициатива... а толкова много хора искаха да си започнат тиви-разпръскване

16. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Ползвам Булсатком и ИТВ от години. За 29" CRT телевизор едва ли има разлика в качеството. Има хора, които обичат да плащат по-големи такси за по-малко програми, като абонатите на ИТВ, и това си е тяхно право - трябва да съществуват всякакви хора по земята. Има и други, като мен, които по принуда, поради липса на подходящо изложение, ползват ИТВ и доста ме е яд, но засега нямам избор. На 42 инчовата ми плазма има няколко канала със задоволително качество, останалите са отврат. Едва ли обаче при булсата (мои роднини го ползват) е по-различно. Но за 29" CRT едва ли е от значение.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Булсатком в момента имат два HD тесгови канала на единия дават филми на другия Lux tv. Няма нищо вярно в това че ти трябва приемник с харддиск трябва ти HD приемник които все още са скъпи най добрия за сега се казва Дриимбокс 800.Не съм съгласен и с мнението че качеството на Бул е по кофти от ИТВ имам възможност да ползвам и двата оператора и определено смятам Булсата за по добри

18. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от saissais
    Ползвам Булсатком и ИТВ от години. За 29" CRT телевизор едва ли има разлика в качеството. Има хора, които обичат да плащат по-големи такси за по-малко програми, като абонатите на ИТВ, и това си е тяхно право - трябва да съществуват всякакви хора по земята. Има и други, като мен, които по принуда, поради липса на подходящо изложение, ползват ИТВ и доста ме е яд, но засега нямам избор. На 42 инчовата ми плазма има няколко канала със задоволително качество, останалите са отврат. Едва ли обаче при булсата (мои роднини го ползват) е по-различно. Но за 29" CRT едва ли е от значение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 9 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. LCD монитор към Булсатком?
    От Svetoslav Vasilev във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-15, 23:44
  2. Булсатком
    От hristobotev във форум Черен списък
    Отговори: 12
    Последно: 24-09-14, 05:57
  3. Булсатком
    От kocetoeh във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 8
    Последно: 08-05-14, 23:39
  4. Булсатком на лаптоп
    От valiouzana във форум Мобилни устройства
    Отговори: 7
    Последно: 29-12-13, 12:34
  5. относно ZHD 200 от Булсатком
    От disco68 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-11-12, 19:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе