Булсат все още нямат HD услуга - само си я рекламират .
ITV поне пуснаха Eurosport HD и доколкото знам имат ексклузивитет за този канал .
Скор щял да тръгне и NGC HD . Приемника им е Хюмакс .
Булсат все още нямат HD услуга - само си я рекламират .
ITV поне пуснаха Eurosport HD и доколкото знам имат ексклузивитет за този канал .
Скор щял да тръгне и NGC HD . Приемника им е Хюмакс .
Правил съм сравнение между качеството на картината при ITV и Bulsat. Повечето канали на булсата са с по-добро качество , разбирасе има и някои , които са по зле . Но като се има в предвид цената , булсат определено са по-добрият избор. Иронията е че програмата с най-добро качество при булсата (поне при мен) е Планета
Е разбира се не тряя да се пренебрегва наличието на евроспорт HD при ITV , но за една програма незнам колко си заслужава.
Най-добре е да се отиде да се види , при някой познат , кой оператор ко предлага и тогава да се прецени .
Благодаря на всички отзова ли се , вече се реших. Към края на тази седмици ще ги викам Булсатком да ми слагат чинията и приемниците.
И аз съм доволен от Булсатком като качество и цена в момента са по-напред от Итв.
Някой оператор (кабелен или сателитен без значение) излъчва ли Евроспорт на английски? Нещо ми писна да слушам супер глупостите на българските коментатори.
И още една програма ме интересува - Extreme. Тя е спортна за екстремни спортове (скейт, борд и т.н.)
при ИТВ(межеби и при Булсатком) можеш да си сменяш аудиот на БГ или англииски,колкото до Extreme sport го има на няколко места на сателит но е кодиран и не се гледа без по "спецялна техника"
Така така Стънката си реши проблема ...
Някой с опит за ХД телевизията на МСАТ? Видях рекламен плакат на подлеза на Почивка, но на сайта им няма инфо много ....
При ITV освен българското има и английско аудио , а също и сръбско . Булсат е само с български коментар .Първоначално публикувано от Orange
Не съм много съгласен с теб,като цена може и да е така ,но като качество нещата стоят по друг начин!Първоначално публикувано от Milen84
Имам наблюдение и на двата оператора при ИТВ е малко по-добре качеството,въпреки това са далече от истината и 2-та Оператора!
Да, но предполагам са по-добре от аналоговите кабеларкиПървоначално публикувано от veselintonev
Важното е да има конкуренция ,да си свалят цените и да си дигат качеството ,че не знам дали помните навремето монопола на първа телевизия....
буахахаха, ще ме съсипеш!Първоначално публикувано от Markony
говориш за БНТ, нали?
е да, прав си... и аз помня как с монопола си пречеше на частната инициатива... а толкова много хора искаха да си започнат тиви-разпръскване
Ползвам Булсатком и ИТВ от години. За 29" CRT телевизор едва ли има разлика в качеството. Има хора, които обичат да плащат по-големи такси за по-малко програми, като абонатите на ИТВ, и това си е тяхно право - трябва да съществуват всякакви хора по земята. Има и други, като мен, които по принуда, поради липса на подходящо изложение, ползват ИТВ и доста ме е яд, но засега нямам избор. На 42 инчовата ми плазма има няколко канала със задоволително качество, останалите са отврат. Едва ли обаче при булсата (мои роднини го ползват) е по-различно. Но за 29" CRT едва ли е от значение.
Булсатком в момента имат два HD тесгови канала на единия дават филми на другия Lux tv. Няма нищо вярно в това че ти трябва приемник с харддиск трябва ти HD приемник които все още са скъпи най добрия за сега се казва Дриимбокс 800.Не съм съгласен и с мнението че качеството на Бул е по кофти от ИТВ имам възможност да ползвам и двата оператора и определено смятам Булсата за по добри