Здравей колега ето ти едно отлично решение... хем евтино, хем качествено https://www.olx.bg/ad/saundbar-lg-bl...tml#6517768bf5
- - - - - - - - - -
Този модел не съм имал честа да го чуя, но пък съм имал далеч по скромния му събрат LG LAS350 и бях много доволен....
След всичко изчетено май най-мързеливия и желан вариант за мен вариант си остава двете активни колони с блутуут и събуфер за около 1500лв. Така всеки в стаята лесно ще се свързва с колоните, а и няма да ми трябва ресийвър за поне 600лв. защото колоните си имат усилвател вграден. Въпроса е дали има по-изгодна такава комбинация за подобно качество (казал съм кои са компонентите в началото на темата).
Аз се спрях на този саунбар не е кой знае какво, но върши работа: https://www.samsung.com/us/televisio...er-hw-m450-za/
Привет!
Тъй като се двуомя, реших да попитам в тази тема..
Имам Panasonic SA-PT550 и исках да го заменя с нещо по съвременно...
Като за начало разгледах Ютюб и си харесах саудбар Philips Fidelio B8, но за сега нямам възможност да го чуя, тъй като не го намирам никъде...
После се зачетох тук и реших, че може да се замисля за ресивер Denon или Yamaha, не висок клас.., с 2 броя Dali Zenzor 5/7 и вуфер Dali senzor ...
Абе и едни YAMAHA NS-F150 BLACK се мотат в Техномаркет + един комплект JAMO S-626 HCS BLACK ASH ма за тях нямм идея..
Dali Zenzor 3 не ме кефят, ако ще и по-хубаво да свирят...
Цените на двете системи не са чааак с такава голяма разлика, да кажем..
Не съм чувал нито едното от двете и ми се ще някой компетентен съвет или по-скоро* насока...
В магазините не ми се занимава много с КОНСУЛТАНТИТЕ...
Ще комуникирам с тях след почти сигурна гледна точка.., че много ме изнервят..
Ще се гледат филми, като почти постоянно гледам телевизия през системата, и ще се слуша музика, но филмите ще са приоритет, а музиката е от време на време но се надявам да свири добре все пак - като се казва - да "дъни" яко , та се колебая...
И, ако взема Dali Senzor 5/7 + вуфер и ги свържа с моя Panasoniс, като за начало... , ще имам ли проблем, ще мога ли да го реша по някакакъв начин или да не се зснимавам с глупости...
Това са данните на Panasonic-a
panasonic_sa-pt550e.pdf_1.jpgin
Този пост е редактиран от nikarpachev; 12-01-18 в 22:27.
Здравейте,колебая са м/у саундбар. Sony htrt3 5.1 или Logitech z906 ще гледам филми от лаптоп на тв.Sony 50"829,може в последствие да взема някакво CD,да чуя някой диск с музика.Няма да наблягам на игри,Logitech са за компютър и незнам от лаптоп как ще върже,като нямя прилична свръзка с кабел.а този саундбар незнам какъв звук ще извади само за слушане на музика от приложенията му,и от лаптоп?ако ме насочите ще съм благодарен....поздрави....Не съм претенциозен маняк.....бях на косъм да взема Sony bdv2100,но май не съм сгрешил....
Този пост е редактиран от salky; 21-01-18 в 15:19.
ОФТОПИК
Можете ли да дадете съвет дали ако разкарам субвуфера (искат ми го за 150лв) - мога да се отърва и от колоните + плеъра за 100тина лв, тъй като вече ще им трябва многоканален усилвател?
Защото комплекта съм го пуснал ( вече две седмици) и няма търсене. Искам му вече 230лв.
5.1 Sony DAV SB300 120W. С леки козметични забележки
https://www.sony.co.uk/electronics/s...specifications
Фронтални: 2 X 96W
Задни: 2 X 96W
Център: 96 W
Subwoofer Power Output: 170W Rms
Общо: 650W RMS
SCART OUTPUT, VIDEO OUTPUT, HEADPHONE OUTPUT ( 8Ω )
Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS, Dolby Pro Logic
DVD player supports: MP3, JPEG CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD R, DVD RW, VCD, SVCD and SACD
DVD Player, Radio Tuner, PRESETS FM 20, Receiver
Този пост е редактиран от hakama; 06-02-18 в 12:26.
Здравейте, искам да си закупя саундбар LG, който ще го използвам с LG 49UH603. Спрял съм се на два варианта:
LG SJ4 за 360 лв от унгарците и LG SJ5 за 400 лв от ТП.
Според сравнението в сайта на LG разликата в полза на SJ5 е в наличието на:
* RMS Изходяща Мощност - Субуфер + 20W
* Tone control - User EQ
* Автоматично регулриране на звука
* Автоматичен димер
Кой от изброените бихте ми препоръчали ?
Благодаря предварително
LG SJ5 за 400 лв от ТП. По всичко бие LG SJ4, разликата в цената е само 40 лв. не му мисли.
Телевизора е Sony 9 та серия 2017г. Оглеждам се за саундбар. Не толкова за филми по-скоро за музика. Да може от флашка да се слуша музика само от саундбара . Предпочитам да е с БЕЗЖИЧЕН СУБУФЕР. За филмите трябва ли задължително да поддържа освен DOLBY DIGITAL и DTS защото доста филми са с DTS звук.
Единият вариант ми е SONY HT-CT390 . Пише ,че поддържа и DOLBY DIGITAL и DTS .
Другият вариант е JBL BAR 2.1 не можах да видя дали поддържа DTS .
За музика не се ползва саундбар...а букшелф колони и стерео усилвател.
https://www.sony.bg/electronics/komp...specifications
https://www.jbl.com/bar-series/JBL+BAR+2.1.html
Да прав сте ,но не се вмествам в бюджета. Надявам се ,че има и саундбарове , който свирят добре . Освен това мога да си пусна нещо и от смартфона.
Здравейте, искам да си закупя саундбар Sony, който ще го използвам със Sony KD-55XE8505. Спряла съм се на 3 варианта:
Sony HT-CT390, Sony HT-RT4 и Sony HT-CT800
Кой от изброените бихте ми препоръчали ? Приемам и други предложения, но предпочитам да са от същата марка.
Ще се ползва за гледане на филми и телевизия.
Благодаря предварително
Не зная дали не е закъснял отговорът ми. От Sony HT-CT390 и Sony HT-CT800 последният е по-мощен и свири по- хубаво .Слушах ги и двата в Сони център. Sony HT-RT4 не ми харесва. Много хвалят по ревютата Yamaha YAS-207 , но е 200 вата само може да не свири толкова силно ,а и няма къде да го чуя. Чуйте JBL BAR 3.1 . Според мен е по-добър от изброените от Вас .