Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 33

12 причини да не купуваме iPhone 3G

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: 12 причини да не купуваме iPhone 3G

@Black Ader - готин коментар.

@Crossblade - имаш знания и средства , но не всички са като теб да извадят пари веднага и да си купят телефон който да им изпълни всички капризи.

По темата: Лично аз харесвам Iphone и сигурно ще си купя , но не веднага.Признавам че ми върши работа и сегашния Iphone 8GB, но да дам 600лв и нагоре за телефон , за мен това е разхищение. Няма проблем , мога да ги дам , но ми се свидят.

Относно HTC - мой колега има такъв и както се казва , само проблеми виждам с неговия телефон , което автоматично сложи това телефонче в списъка с нежеланите от мен марки. На мен не ми харесват телефони с проблеми. още повече - нови.

иначе ударете едно рамо да си намеря и купя Qtek 9100! за нормални пари.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

аз ще се обадя още един път, за да разясня позицията си от началото на темата, но по-лесносмилаемо

"телефооооон, другари, за телефооон говорим!" - извика боримечката от хълма....

"всичко в едно" е рекламен трик, практикуван с голям успех, защото ти вади парите от джоба по-добре, отколкото "едно по едно". телефон + камера + операционна система + софтуер + заоблени ръбчета + на-баба-ти-хвърчилото

идва 3G - бъди модерен
    идват 3МП - бъди модерен, 2 е малко (а че снимките и на двете са сейм шит никой не казва)
    няма ОС - бъди модерен, вече има симбиан/М$/...
    можеш да гледаш само картинки - бъди модерен, вече можеш да гледаш и pdf (so!?)
    ръбат - бъди модерен, вземи заоблен
    зелен - бъди модерен, вече трябва да е червен

ако поотделно трябва да смениш фотоапарата от 2 на 5 MP се тръшкаш, и проверяваш, и се консултираш....

и за последно аз да попитам (понеже сефте чувам за кютеци, ифони и друга подобна сволоч) - абе аз ако съм толкова голям пич, бизнес-ангажиран извън офиса, и ми трябва, ама мно'о ми трябва да мога да гледам doc, xls, pdf, cia, fbi, kgb и дпс, няма ли да съм си купил лаптоп, на който ще си върша ама истински работата, а не да се дивя аджеба пред една сапунерка, дето или няма да тръгне, или ще забие, или и двете, а докато се мъча и псувам, то батерията ще е свършила

аааа... и ще съм платил половината от парите за гореспоменатия лаптоп, които няма да съм притискан да сменя след 6 месеца, защото вече не е модерен или пък защото на операционната му система не тръгва новата простотия, която ще ми е много, ама мно'о наложително да ползвам... 1 път в месеца

4. Member
    Тук е от
    May 2002

Забелязал съм , че всяко включване на Black Adder прави темата приятна за четене  . Наистина много добър коментар както спомена Mr.TECHNO , и освен това правилен (според мен).
    Телефоните са били и все още си остават телефони , въпреки мъките да ги превърнат в "комбайни". Разбира се , че един фотоапарат (дори и малко по-стар модел от съответния телефон) ще прави по-добре и повече неща.
    Аз също не бих си купил телефон с OS. Въпрос на личен избор.
    Ако пък ми трябва устройство включващо в себе си повече възможности (като исключим качествен фотоапарат) бих ползвал един лаптоп ,например.
    Относно първият пост , бих казал , че статийката е повече платена , отколкото добросъвестно написана.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Защо?
    Аз имам вече 5-ти телефон със Симбиан и съм много доволен. Имал съм и покети ама Симбиан определено ми допада повече.
    Как се оправяш с тъпите сертификати. Все нещи не харесва симбниана за да се инсталира дадена програмка, която на 100% е за съответната версия на симбиан.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2003

До Julian,
    Програмата за сертифициране е "Mobile Signer"
    Инсталира се на телефона. Сертифицирането се прави на телефона.
    Има и вариант за компютър.
    Ето какво излиза на Google:
    http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...+signer+&meta=

Избираш си от къде да я изтеглиш.
    Освен това ти трябват два файла - SULTAN.KEY и NNNNNNN.CER,
    които са за твоя телефон.
    В момента не помня подробности обаче целият процес е описан в линковете от Google.
    Изпращаш си данните на някакъв сайт и после ти връщат тези файлове.
    Много важно е да имаш поща на някой частен мейл сървер - developer mail.
    На публични мейл сървери като Yahoo, Google и др. не изпращат файловете.

Ако ти е изтекъл сертификатът връщаш една година назад часовника и инсталираш.
    Другият вариант е да настроиш часовника ~ 1 месец след датата на файла който ще инсталираш.

7. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Цитат Първоначално публикувано от Riki888
    Ако ти е изтекъл сертификатът връщаш една година назад часовника и инсталираш.
    Другият вариант е да настроиш часовника ~ 1 месец след датата на файла който ще инсталираш.
    И аз така правя

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Разбира се просто споделяме информация която може да се намери в Мрежата. Правилният начин е да си закупиш програмата която те интересува. И да си платиш например 5-10 долара за програмата + няколко пъти по 5-10 долара за междубанкови преводи. Или да поддържаш кредитна карта + лихви + обслужване със идеята 3-4 пъти на година да платиш през интернет подобни програмки. Прекрасното е че си свободен да постъпиш както си искаш.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз имам symbian ( дръвце ) ама досега проблеми с такъв телефон ( symbian ) съм нямал.

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Адърче, понеже ме обиждаш без каквато и да е причина (с изключение на това че си неадекватен ) и приказваш глупости извън темата, айде познай в момента аз, "микромекия гъзоблизец" от какъв компютър пиша?

А модератори няма ли в този форум?

Няма да цитирам модели с 6.1, хората с елементарна техническа култура могат да ползват Гугъл. Аз ползвам такъв телефон от Февруари месец (всъщност просто си префлашнах софтуера). Цената му втора употреба е близо 200 лева вече

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO

Относно HTC - мой колега има такъв и както се казва , само проблеми виждам с неговия телефон , което автоматично сложи това телефонче в списъка с нежеланите от мен марки. На мен не ми харесват телефони с проблеми. още повече - нови.

иначе ударете едно рамо да си намеря и купя Qtek 9100! за нормални пари.
    Всъщност Qtek е марка на НТС .... Доколкото се сещам Краси (фотографа) спомена на последната сбирка, че продава точно такъв ... свържи се с него.

12. NOP
    NOP е офлайн

Тук е от
    Oct 2008

Здравейте.
    Продавам си qtek s200-тата след като вече съм доволен собственик на ипхоне 3г.
    Qtek-a е Флашнат е с вм6.1... въобще фулл с екстри
    ммс - най-тъпата 2г услуга
    смс - изключително тромавия Outlook който ме отказа от ползването на смс-и -- просто не мога да го понеса
    видео - 280х176 или нещо такова - тотално безсмислено но пък има със coolcamera мое и 640зх480 да прави ама с 3 кадъра в секунда.
    макро режим на камерата
    54Мб вифи - което обаче е безсмислено понеже броузърите зареждат по 1мин страници с размер 100к ) а на по-големи направо зависва целия телефон... докато не зареди след което едва скролва. Навигацията по страниците е ужасна и е почти невъзможно да разбереш кво гледаш. Единственото ползваемо нещо е опера мини която върви и на нормални телефони.
    Съшо така всякъкъв видео стрийминг е тотално невъзможен поради слабия процесор в най-добрия случай върви но влачи и сече.
    Скайп и фринг също берат душа и насичат при разговор.
    мейл клиент(оутлоок) който също забива за по 1-2 мин като си отварям акаунта. Така и не успях да го накарам да праща през служебния сървър с смтп автентикация...
    Сравнявал съм го с 400МХц вм-та, не е мноо по бързо на тях - този е на 200

Флашвал съм го с вм5 вм6 вм6.1 поне 20 варианта. При всички случаи е еднакво неудобен

Телефонния пад за набиране на всички вм-та е бавен и ако пишеш бързо пропуска цифри или букви така че трябва да си внимателен.
    За съжаление същото се оказа че се получава на Touch 2 то на шефа когато се набира от хардуерната клавиатура. Така че, трябва да се набира баааавно!! щеш не щеш... това е едно от най-досадните неща когато минеш на вм от нормален телефон.
    Също така по дефаулт ако не си сложиш допълнителен софт на вм няма елементарната екстра - групи хора и звънене в контактите- това го имат и телефоните от 50 лв. Допълнителните софтове пък обикновенно са ужасно тежки и влачещи което пак ти прави телефона ужааасно бавен и досаден

Като цяло Windows Mobile е тотално не фингър френдли което значи че е ужасно изнервящо да се ползва докато караш кола, колело или си в автобус и имаш 1 свободна ръка.
    Има някви програмчета чат пат за Today екрана дето са с големи копчета но това не променя факта че системните бутони могат да се натискат само с писалката....

Верно има страшно много софт и за съжаление всичкия е тотален боклук. Така и не си намерих най обикновен таймер който да ми преброи 5 мин за да си сваря едни яйца примерно. Не че няма но всичко е ужасно грозно и усложнено с милиони ненужни опции и пак с едни микро клавиши дето мога да ги натискам само с писалка. А аз просто исках нещо да брои на обратно и да изпищи накрая

Най-накрая мога да браузвам нормално и да си чета пощата без да ми влачи целия телефон.

13. Тук е от
    Jun 2001

Попаднах на темата случайно !!
    Имах айфон 8гб от старите. Стори ми се тежък и некомфортен за джоба, реших да се гъзарея в бар с wifi и батерията му падна точно когато ми беше най скучно. Дизайна и визуалните ефекти са му на ниво да впечатлят някоя средностатистическа блондинка.
    Телефона е пълен провал поради нелогична неизползваемост на стерео блутот от музикален телефон. Лоша камера, лоша батерия, неизползваем блутот, скандално слаб звук от вградения гъгнив моно говорител. На стария модел ме дразнеше и куцото гнездо за стерео жак и невъзможността да си ползвам акг 701 слушалките . В новия модел са подобрили само това относно жака за слушалки.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Re:12 причини да не купуваме iPhone 3G

Регистрирах се в този форума само за да кажа на тоя Riki888 че е най големия идиот,бях върл фен на нокиа имам iphone от 1 месец и повече не искам да да видя друг телефон.

По-добре да не се беше регистрирал... Тук място за обръщения като идиот няма. Получаваш 3-дневен бан
    Крис

16. Тук е от
    Dec 2010

Темата е за iPhone, а не за китайски копия с 2 карти, така че въпросът тиу не е за тук...
    Крис

17. Todor123
    Guest

Дали си заслужава ? Един приятел ми предлага iphone Apple 3gs 16gb за 600 лв, купуван е юли месец миналата година, разкодиран, абе както си му е реда. Той може би се гласи за iphone 4. Та да го взимам ли ? :rolleyes:

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Разгледай го и виж дали ти харесва. Не на всички им допада.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Странни звуци от 12LGC. Причини!?
    От sandre във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 143
    Последно: 18-11-12, 19:30
  2. iphone 4S
    От maroon във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 21-12-11, 10:00
  3. Рестартира ми се компютъра - причини ?
    От georgikirchev във форум Windows
    Отговори: 53
    Последно: 11-07-06, 13:53
  4. От коя фирма да не купуваме?
    От ilf във форум Общ - хардуер
    Отговори: 71
    Последно: 15-06-04, 19:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе