Първоначално публикувано от
Black Adder На Windows Mobilе май могат да работят, но всички се питат - защо ли, като никаква работа не можеш да си свършиш
Ама айде стига глупости
По-добре е авторите на статийката да направят разлика м/у мобилен телефон и EEPC, щото явно не различават двата щата.
EEPC е модел на Asus, може би имаш предвид UMPC. Има телефони (не малко) с VGA/WVGA displays: пример са Touch Diamond, XPERIA X1
За сметка на това и двата телефона правят еднакво лоши снимки. За това хората са измислили фотоапаратите.
Да наречеш снимките на айФон еднакво лоши с тези на свястен 5-мегапикселов телефон (пример OMNIA) е несериозно, макар и двата да правят ужасни снимки спрямо който и да е фотоапарат.
На другите телефони е възможно, но пак се питаме - защо ли изобщо я има тая функция, след като не можем да различим кой кой е!
Виж видео от телефон с хубав запис: примерно LG Viewty; не е камера но е доста прилично
За сметка на това, никой български оператор не поддържа 7.2, което автоматично анулира тоя 'велик' проблем
Тук съм съгласен
Вграден е, ама в някой друг телефон, явно все още непуснат в продажба, щото аз някак не съм го засичал.
Погледни който и да е телефон с WM6.1 Professional
Има има, даже над 20 000 има, от тях половината не работят, другата половина работят така, че ти се иска да не работят.
Да, на почти всички останали телефони сменят батерията, на цената на почти нов телефон. И то след 2-3 г. работа.
А и явно автора е изостанал с около 30 години, та не знае че батериите на телефоните се зареждат. А не се сменят като се изтощят.
На автора на статията, както и на 99.6% от потребителите и компютрите на НАСА да им дадат, пак няма да напишат никакво приложение, така че не виждам какво се е затръшкал толкоз, баш за това.
Повечето телефони пуснати на свободна продажба са поне 3 пъти по-скъпи. Същото важи и за iPOD 3G.
Ооо, да голям кеф е да попиташ с мазен глас - Къде ми е писалката, скъпа? Би ли си подала нокътя, щото искам да набера тук на Windows Мобилния ми телефон номера на любовницата. Нека го е яд Пешо с неговия iPOD и пръсти като кебапчета че си няма писалка.
Тук съм съгласен
Да, виртуалната клавиатура е голямо зло. Къде къде е по-сгодно да имаш истински клавиши, с размера на оризово зърно, дето трябва да ги натискаш с клечка за зъби, и то допълнително заострена.
Ползвай качествена хардуерна клавиатура на телефон преди да изказваш крайни мнения
Та с две думи --- явно някой е скатал от Гей-парада, за да напише статия, дето други пък разпространяват с кеф по сайтове и форуми.
Windows Forever
С две думи: това че си си купил айФон или си мечтаеш да си купиш не ти вдига класата и не е културно да наричаш инакомислещите гейове!