От тука си поръчах този тел. Buy Xiaomi Redmi Note 2 - 5.5 Inch FHD Screen MTK MT6795 CPU 4G LTE Phone пуснали са го от Франция .До 5-6 дена трябва да го донесат,без митници,платих 292 лева .
Някакви отзиви или мнения за този телефон.
Mstar S700 Android 5.0 Lollipop MTK6752 64bit 4G LTE Smartphone-142.99 and Free Shipping| GearBest.com
Все още се лутам какво да си поръчам.Не съм много наясно с телефоните и ми е малко тъмно.Допадна ми едно от предложенията за Mlais M7 plus s 8 ядра и 3 гб рам,но на тези ядра батерията ми изглежда твърде малка-само от 2800 mah.
Meizu Metal - многообещаващ смартфон
Meizu Metal има начертано бъдеще на популярен модел. Смартфонът има качествен Full HD дисплей, интересен корпус и хардуер, прилягащ на флагман. Вграденият скенер за отпечатъци е от ново поколение и интегрирането на функционалността му в допълнителни приложения може да го превърне от екстра в необходимост. Смартфонът има батерия с добър капацитет, а цената му е повече от умерена за това, което предлага.
Meizu Metal - красив, метален, мощен, евтин - SetCombG.com
Дайте някой линк за покупка на смартфони от Европа на добри цени!
https://www.xiaomiforsale.com/en/
това е европейски склад, до скоро имаше и цена в бг лева, колеги са поръчвали от там, за 5-6 дена са на вратата.
Склад в Европа - GearBest
Един от най-големите магазини - цените и на стоки и на доставки са ОК.
Трябва ли да се разкодират нещо тези китайски чудесии.