Здр, Lenovo S90 е хубав , но е над 500 лв. за съжаление !
Здр, Lenovo S90 е хубав , но е над 500 лв. за съжаление !
В olx има чисто нови с 2 год. гаранция за около 300 лв
Останах да избирам м/у : Lenovo P70 ; S60 ; LG K10 ; Galaxy J5 ! Искам да е поне 16 GB ! Тези модели си ги намирам за 300 лв.
- - - - - - - - - -
Honor 4C - 8 GB !
- - - - - - - - - -
Не намерих чисто нови за 300 лв.
Този пост е редактиран от vesko; 26-02-16 в 19:09.
P70 e ужасно бъгав телефон, стой далеч от него. Бъди търпелив, изкачат редовно, ще намериш.
П.С. На твое място бих погледнал и Huawei P8 Lite версията.
- - - - - - - - - -
http://olx.bg/ad/huawei-p8-lite-ID5Ph7M.html#09026bc770
Купих едно DOOGEE X5. Цента излезе около 100лв. За тези пари, много добро телефонче. Камери и други неща не съм тествал. Няма 4G, но не е необходимо за момента. Работи много добре, пристига с чист андроид 5.1, без излишни глупости. Проблема който намирам и ме дразни е задният капак. Мисля, че е така при всички Х5 модели. Капака всъщност не влиза в корпуса а го обгръща, тоест освен заден капак се явява и страничен а бутоните са върху него. Обаче тази история е направена от доста тънка пластмаса и съответно няма как да легне стегнато върху корпуса и в резултат на което доста неприятно скърца и пука в ръката. Освен това и много му се лепят отпечатъци.
Здравейте,предстои ми покупка на нов телефон,бюджета до около 400лв. Насочил съм се към китайските марки,изисквания 4G,OTG,голяма батерия,дисплей 5 евентуално 5,5. За сега съм се спрял на ето това Asus Zenphone Max ,но искам да чуя и други мнения.Поздрави и сори ако мястото на темата не е тук
Нов: XIAOMI RedMi Note 2, 16/32GB ROM, 2.0/2.2GHz, Octa-Core Helio гр. Варна Аспарухово • OLX.bg, този го има около тази цена колкото искаш! Продавам Letv One X600 8core 3Gb Ram 13mp OIS гр. Стара Загора Загорка • OLX.bg, този е още по добър! И от него излизат няколко бройки!
Този пост е редактиран от ilian_shumkov; 09-03-16 в 14:14.
IPS е , но е с малка пикселна гъстота 267ppi https://www.youtube.com/watch?v=oip1HN9faXc
Здравейте, някой ползвал ли е марката Leagoo? Харесах един нов техен модел.
Ще ми е за сефте да купувам тел от Китай и Геарбест, но всичко си има първи път. А и в БГ много не се предлагат 6 инчови телефони.
http://m.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_319906.html това модела.
Личен допир нямам.
Тук съм писал превю за него.
Добре е да обърнеш внимание на 2 неща:
1. Габаритите му са доста сериозни - обмисли дали са ти удобни
2. Има някакво забавяне - първоначално беше обявена дата 16 март за наличности, сега виждам с дребни букви - Dispatch: Ships after Apr 10th.
Иначе, за парите си според мен е супер избор ако търсиш нещо голямо.
Да, за размера няма проблем. Аз си търся голям тел - с що годе прилична рам, батерия и камера. Има ги и трите. За наличността и доставката обаче не съм го видял пишеше сякаш, че е наличен в Хонг Конг. Ще погледна след малко на компа.
- - - - - - - - - -
Да, наистина пише след 10.04... защо ли отлагат така?!? Може в Китай вече да се е изчерпало и сега да чакат зареждане в Хонг Конг. Има ли вероятност да бъде излъган човек - плаща и после само отлагат доставките?!?! Чувал съм, че сайта е сериозен и едва ли ще правят шашми, но производителя...