От няколко години все се каня на живо да гледам Ф1 но напоследък от както смениха двигателите не съм сигурен дали си заслужава толкова пари. Ако някой е ходил на живо с тези тихите мотори да сподели заслужавал ли си.
Не, определено не си заслужава. Разликата на живо е колосална, но ако не си гледал на живо V10, може и тези малолитражки да ти харесат. Не съм гледал на живо V12, a казват че било разтърсващо.
Зависи на коя писта искаш да ходиш и за коя зона ще вземеш билети. Бях в Турция, при последният сезон на Шумахер. Местата бяха точно на първият завой и срещу старт правата. Шумът беше неописуем, както и миризмата на изгоряла гума...като добавим и виковете на публиката...повечето жени бяха с тапи за уши
Ако си запален фен, тръпката е голяма...самата обстановка в комплекса, около пистата. Влязохме и на пистата, за да гледаме награждаването...здраво бягане беше. Може да зърнеш и боксовете отблизо, през оградите.
Абе, заслужава си, поне един път да отидеш!
Този пост е редактиран от pilot; 25-02-16 в 13:29.
Колеги,във връзка със зададения от мен въпрос къде ще се гледа в България Формула 1,се получи яснота-отново по диема екстра,както и предположи колега в по-горен пост!Сега остава и руснаците да уточнят каналите си,които ще излъчват стартовете през 2016(ползвам руски),и е ясно всичко за мен!За колегите,ползващи английски,е далеч по-лесно,естествено!
Аз си гледам почти само Диемите по ТВ, защото гледам основно само спорт и не ми се свидят 4лв. И Баскетбол от Испания и НБА гледам, и тенис пускат, футбол няколко първенства. Който толкова няма пари не е нужно всеки месец да си плаща. То повечето с такива тънки сметки сигурно пушат повече на ден ако са пушачи.
Не са много тези 4 лв на месец, ама е прекалено много за гледането на 2 програми още, на фона на това, че 200 са под 20 лв. Някак обидно е просто. Реално никой не ги ползва повечето програми. Редно е да са на пакети и да си избереш такъв пакет, какъвто ти харесва на теб - новини, образователни, музикални, спортни, детски. Може да се делят и по езиков принцип. Трябва да е гъвкав избора, а не по принуда.
Уж не е нужно всеки месец да се плаща пък тънки сметки?!?
Сега ако визираш моята особа да споделя защо не ми се нрави това покрай Диемите. Аз спорт гледам основно на ниво национални срещи или наши големи спортисти - което се излъчва и по фрии каналите. Ако не бе Ф1 миналата година сигурно нямаше и да знам че съществува този канал. У дома друг също не гледа спорт или Ф1... И не съм пушач. Въпроса не е до 4лв. а в това дали си заслужава заради Ф1 + БГ коментар (най-вече коментара, че се излъчва стрийма и по други ТВ) да плащам 4 лв. - ами според мен НЕ.
Никой не визирам, а просто споделям мнението си. Не хвърлям пари за глупости, но нямам проблем да си плащам за цялата година, защото основно гледам спортните канали - главно футбол, баскетбол, тенис, Ф1, волейбол, но и всички останали спортове, дори и голф и дартс. За избирателно плащане по месеци имах предвид хората, които искат само Ф1 да гледат примерно. Но при условие, че искат само това и има и други възможности, наистина няма нужда да си плащат за пакета. Но и не виждам защо трябва да "мрънкат", че го има. Не е нещо необичайно по света. Навсякъде има много платени канали, Пей пер Вию предавания и т.н.. Дори преди Диема Екстра даже беше по-лошо - Булсатком беше започнал да откупува правата на доста спортни събития, дори национални отбори и беше още по-зле, защото нямаш никакъв избор ако не си техен абонат, а много от предаванията дори бяха на техен допълнително платен канал. Сега поне и абонати на други фирми имат достъп.
Този пост е редактиран от VanDan; 02-03-16 в 12:29.
Нов сезон
Не успях да гледам съзтезанието, но явно пак ще е доминация на Мерц...
Алонсо, трябва да дава курбан
По скоро ферари доминираше но при смяна на гуми едната гума ги забави доста. А и спирането на състезанието помогна да наваксат.