Страница 3 от 13 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 195
Like Tree20Одобрявам

ФОРМУЛА 1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Формула 1 2012

Ето какво коментира Уебър:
    „След последния стоп от екипа ми обясниха, да намаля оборотите и да запазим позициите си. Аз също исках да се състезавам, но в края явно екипа взеха друго решение и ни обясниха нормалните наставления при такова положение – да пазим гумите и да запазим позициите си до края. В края обаче явно Себ взе свое собствено решение и така се стигна до този резултат. Аз избрах по-нисък режим на двигателя си и започнах да пазя гуми. Нормално е да съм разочарован от изхода на днешното състезание.“

Та ако има режисура то тя е без знанието на Уебър и е в негов ущърб... Може би не трябваше да е толкова послушен но накъде без да слуша екипа си...

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Винаги са ми били силно антипатични швабите - днес Фетел първо предизвика контакта с Алонсо (друг е въпроса каква беше тая глупост от Ферари да не го викнат веднага в бокса ) накрая се направи на "глух" и не спази указанията (интересно щеше да стане ако в последните 2 обиколки бе "свършил" гумите) и постъпи егоистично. Другата Шваба (Хулкенберг) държа Хакинен сума ти време и за малко не го извади от състезанието ...

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Е, да де ама това е състезание от Формула1, а не шахматен турнир. Хората на пистата са платили за това. След като екипът на Уебър са преценили, че трябва да пази колата, то това не означава че и Фетел трябва да се съобразява след като чувства колата стабилна. Няма как равномерно да износят гуми, а и всеки има екип и стратегия. Все пак трябва и пилотите да имат мнение, още по-малко опитни пилоти, световни шампиони. Ами Розберг, защо го отнесе? Хамилтън нямал гориво. Ами, Розберг какво е виновен, че да карат 10 обиколки на инерция!
    Шумахер навремето не беше от най-послушните и стана 7 кратен!

Аз доколкото видях Алонсо сам се трясна в задницата на Фетел:rolleyes: Мисля, че там стана белята, а не първоначално в задната гума.
    Този пост е редактиран от pilot; 24-03-13 в 19:36.

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Спор няма - искаме гонка до края... Но въпреки всичко постъпката на Фетел си е подла - като искаше да не слуша да беше казал да се знае а не да подведе всички (това е при положение, че няма някакво разбиране то екипа и да сме в неведение за случилото се).
    За Хамилтън и Розберг - тук всички губим...
    Всъщност това което се случи с Алонсо ме разочарова но си е част от състезанието. Помня миналия сезон как щяха да го обезглавят и с отпадането му тогава с което загуби ценни точки - не можа с малко да стане шампион за 2012...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Фетел на няколко пъти каза, че Уебър е по-бавен от самото начало и накрая искаше разрешение, но му казаха да задържи, но Фетел пък чувства колата стабилна. Трябваше да направят по-точна комуникация с двамата пилоти, за да няма сърдити и изненади.
    Този пост е редактиран от pilot; 24-03-13 в 19:48.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Или да ги "пуснат" и каквото сабя покаже :D .
    Фетел спря "повече" и Алонсо го подпря , там се счупи спойлера от ляво , но после пък си беше пълна кретения в екипа на Ферари - викат го в бокса и го сменят , 1-ва обиколка е време колкото искаш . Шумахер ми №1 от листа с противни пилоти :D - караше така все едно всички трябва да му правят път - избутване в "банкета" му беше "коронна дисциплина" :D, а върхът беше когато блъсна Хил , за да отпаднат и да стане шампион , но спор няма - беше голям пилот.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Pilot - Фетел, вместо да казва кой е по бавен, да беше го изпреварил. Кой го е спирал?

10. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Винаги са ми били силно антипатични швабите - днес Фетел първо предизвика контакта с Алонсо (друг е въпроса каква беше тая глупост от Ферари да не го викнат веднага в бокса ) накрая се направи на "глух" и не спази указанията (интересно щеше да стане ако в последните 2 обиколки бе "свършил" гумите) и постъпи егоистично. Другата Шваба (Хулкенберг) държа Хакинен сума ти време и за малко не го извади от състезанието ...
    За съжаление Хакинен не се състезава от доста години, доста добър пилот беше. Кими си опати от този, който не знам защо него наказаха още за излизането в бокса, тогава още се опита да пребие Кими. После на 2-3 пъти се опита пак да го извади от състезанието в стил камикадзе, добре че Кими е спокоен и доста опитен пилот.

Относно нарежданията не може без тях. Ървайн, Барикело, после и Маса във Ферари имаха роля да помагат на Шумахер, после Кими сега Алонсо да станат шампиони с немеца се получиха нещата 5 пъти с Кими веднъж, така няма какво да се сърдим това си е отборна стратегия и трябва да се следва. Този старт в Малайзия показа колко са калпави гумите след 5-6 обиколки, но такива са за всички. Повечето екипи завършиха един след друг, единствено не стана ясно колко бързи са Ферари, сега в Китай ще се види до къде да стигнали. Лично аз ще съм доволен, ако след края на сезона Кими е с титла.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от tony34al Виж публикацията
    Pilot - Фетел, вместо да казва кой е по бавен, да беше го изпреварил. Кой го е спирал?
    Е, той го изпревари, пък и Уебър и той не е цвете:rolleyes: А и му казаха на Фетел по радиото, да не предприема още нищо, понеже имало още много до края на състезанието. Мисля, че беше преди 3-я стоп:rolleyes:

Svetlio1, трябва да има малко премерена агресия и риск, все пак не е състезание в лунапарка:D Навремето Баричело, а сега Маса са ми абсолютно безинтересни.
    Иначе наистина последваща грешка в бокса на Ферари, ама то бая грешки имаше и в други боксове. И Хамилтън се обърка леко...

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Уебър си е един от най трудинте за изпреварване пилоти. Според мен, без занижени настройки на двигателя на Уебър, Фетел нямаше никакъв шанс.

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Хамилтън като влезе в бокса на макларън ми беше най-забавния момент...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от tony34al Виж публикацията
    Уебър си е един от най трудинте за изпреварване пилоти. Според мен, без занижени настройки на двигателя на Уебър, Фетел нямаше никакъв шанс.
    Така трябва да бъде по принцип, труден за изпреварване и да не се дава. Макар, че Фетел е 3 кратен шампион и мисля, че не са до шанс изпреварванията му на когото и да било. Примерно Хамилтън не ми е любимец, но ме кефи че има хъс и затова накрая не бе щастлив от подаръка.
    Този пост е редактиран от pilot; 24-03-13 в 21:11.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

glarus :D , точно Кими имах предвид ама що съм писал Хакинен ...

pilot, така е - не трябва да карат "като баби" , ама някой си мислят ,че са сами на пистата и всички едва ли не трябва да им правят път . А Хамилтън (също ми е леко неприятен , от както саботираха Алонсо в опитите си да го правят шампион , ама тогава Кими ги наказа) "обра точките" в бокса :D , че и Никол-чето се притесни .

17. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Аз съм фен на Алонсо и Кими. Каква ирония на съдбата се получи единия и другия си размениха отборите с които бяха шампиони и пак имат своя шанс да бъдат... Споделете кои са вашите, че ми е любопитно.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Алонсо, другият ми фаворит вече не кара.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 13 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Формула 1 2009
    От Smurfa във форум Спорт
    Отговори: 2
    Последно: 08-08-09, 23:50
  2. Формула 1 - сезон 2008
    От Lazy Dog във форум Спорт
    Отговори: 19
    Последно: 24-03-08, 12:15
  3. MS EXCEL формула - как ?
    От eror във форум Общ - софтуер
    Отговори: 17
    Последно: 10-06-07, 20:35
  4. Excel формула
    От Malone във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 04-07-05, 13:39
  5. 134,8 Формула на богатството
    От savarshena във форум Логически задачи
    Отговори: 1
    Последно: 08-01-05, 16:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе