Ако перифразираме Г. Линекер - хубаво състезание и накрая германеца печели ...
Още 2 обиколки и щеше да е много хубаво - а сега само хубаво
Тази година е много интересно, особено с тези гуми... Мисля, че догодина ще са съвсем друга марка
Браво на Фетел! Добре, че бeше Sportklub, за да гледам Ф1 в ХД формат...
Този пост е редактиран от pilot; 25-08-13 в 18:43.
С тая кола не виждам как някой ще го спре (за мое съжаление ) - Алонсо направи голямо състезания , но повече от 2-ри май трябва доста късмет да има .
п.п. Аз гледах по ORF1 HD - върви и на емулатор ,но нещо не ми харесва качеството на картината им .
Поредната победа на Фетел на най-хубавата пистаЖалко за Райконен, заедно с Хамилтън изнесоха състезанието в борбата си за по-предни позиции. Скудерията слабичка, пред родна публика.
П.С. Тоя със знамето на подиума ми опъна нервите. Как пък не изпратиха един стюард...
Е, що да е слабичко. 2-ро - 4-то място, след редбулите мисля, че е доста добре.
С тази кола на редбул и аз да я подкарам Алонсо пак ще е 2-ри... Просто редбулите са без конкуренция към този момент. Иска ми се да се изравнят силите поне да стане интрига в оставащите кръгове а и все пак Алонсо заслужава конкурентна кола...
Вчера на подиума Алонсо 2-ри и Кими 3-ти обаче до колкото ги следих дума не си казаха! Дори не се погледнаха, ще има екшън догодина във ферари
И двамата ми са любимци и двамата във ферари (с еднакви коли) - мечта направо - нека по-добрия се докаже!