Хубаво състезание стана, с много боксове и изпреварвания, но като цяло славата за Фетел, а Грожан на подиума това си е вече интерестното.
Хубаво състезание стана, с много боксове и изпреварвания, но като цяло славата за Фетел, а Грожан на подиума това си е вече интерестното.
Победа за Алонсо , втори Райконен и изненадващо (поне за мен) 3-ти Маса - аз съм доволен .
Като ходя напред-назад, насам-натам не срещам Ферари-та.Сигурно са много бързи.
Два подиума за Ферари е много добре.Харесах.
Парадното състезание мина...тактически добре проведено от Редбул, в частност Фетел, без изпълнения от типа "Чеко Перез"...:rolleyes:
Този пост е редактиран от pilot; 28-05-13 в 01:02.
Мина то ама мен ако ме питаш време е да отпадне Монте Карло...Става за картинг само!
Така е, отпаднаха по-интересни писти...но всичко е бизнес, а мисля че и Монте Карло е най-старото състезание, традиция.
Ами то изпреварвания - трудна работа... Остава катастрофи да има, което може и да е зрелищно но пък е опасно да не пострада някой - така, че само заради носталгични чувства не си заслужава! Виж за по-малки и по слаби колици става...
Хубаво състезание стана...
Алонсо как издуха Хамилтън...
Пък Фетел ги издуха и двамата!
П.С. Интресен слух витае за дружба между Фетел и Ферари догодина:rolleyes:
Динамично и с голяма доза драматизъм беше изпълнено днешното състезание! Но аз като фен на Алонсо и Кими се размазах от кеф! Жалко за Хамилтън, че у дома такъв малшанс но и тези случки правят така интересни състезания на Ф1...
Преди гърмяха двигатели, сега гърмят гуми. От най високо технологичната серия в моторните спортове, Ф1 е на път да се превърне в олицетворение на консуматорското общество - ниско качество, придружено от кратък живот. Докараха я до там, едни гуми да са в центъра на вниманието и всичко да зависи от тях. ИнДжинерите пасти да ядат....
Иначе Алонсо отново много добър в трагичното Ферари, Лотус няма да се научат да мислят поне 15мин. напред, Мерц явно си оправиха задното окачване.
Изкара късмет Алонсо...Хамилтън му се пръсна гумата, Фетел му се счупи скоростната кутия, Райконен го предадоха гумите...поне се върна малко напрежението в шампионата.