Аз им дадох 1 месец да си оправят всичко, иначе си търся нов доставчик...Първоначално публикувано от zora2011
Аз им дадох 1 месец да си оправят всичко, иначе си търся нов доставчик...Първоначално публикувано от zora2011
При разговор с техен техник ,го попитах - с коя марка телевизори имат най-много проблеми...и той отговори с LG Но според мен проблема е в настройките на техниката в централният им офис. Забелязал съм ,че като итидат на адрес ,да оправят даден проблем и не успеят да го премахнат напълно , обясняват че винаги било така с тази марка телевизор /каквато има на място ,независимо каква е/. Тоест прехвърлят топката на производителя...абе дето казват - на крива ракета космоса и пречи.Първоначално публикувано от nikolayvarna
Здравейте.Ползвам цифрова кабелна телевия със CAM модул към networx dtv,но на HD каналите ми изписва само инфо и кодиран канал,та въпросът ми е това от доставчика ли е,или нещо от настройките?
Имаш ли карта на оператора и за какъв пакет си си платил ? При някои оператори за HD канали се плаща допълнително !
Имам карта да,а пакета които съм платил е стандарт
Явно няма да стане без доплащане ! Обърни се към кабелния си оператор за цена и подробности !
Здравей,Първоначално публикувано от inbocalupo
в момента някои от HD каналите са спряни временно. Все пак HD услугата е тестова. Би трябвало да гледаш Discovery HD и NG HD. Няма нужда от доплащане, поне засега.
Днес ми прекараха и цифровата ТВ на Спектрум НЕТ. Общо взето не съм очарован от качеството, особено сравнено Планета HD на МСАТ сравнено с тяхния Планета HD, при Спекрум имам чувството че аз съм го снимал с апарата .
Ама тъй и тъй ми е в договора съм я включил, сега имам две телевизии на един телевизор.
Вече наличие на (почти работещ EPG и при КТ "Скат" -щом вече и Тошиба-та го показва /е има канали без и други с объркано/ значи има напредък .Сега остава и обърканите пакети да си оправят и да сменят кодировката с нормална.
СКК (TV NET) май няма да имат EPG, според служител в един от офисите в Люлин.
До колкото разбрах пускат кодировка конакс (успоредно с грифин) за да могат да се ползват модули и предполагам ,че за това има вече ЕПГ но несмогвали с потребителите и скоро на по малките градове няма да видим модул и карта(картите били чисто бели с номер на тях) но не всички пакети са още на конакс и не отключват всички програми.Първоначално публикувано от svetlio1
Като гледам как ги тъпчат по 20-30 програми ще стане една...сега има по 3 пъти БТВ ,Диема и т.н. Ужас!
Да изчакаме и давидим като се изсерат дали ше си нацапат гъза много.......
Искам да изкажа едно много положително мнение за доста оплюваната BBC Cable гр. Казанлък. Сменяха някаква техника, пренастройваха нещо и сега почти всичко е о.к. Чух се с приятели на, които се презастъпваха пакети, проблема вече е отстранен. Видимо се подобри картината на няколко програми, които бяха с по-лошо качество. При мен на няколко програми от един пакет прекъсваше звука и това е оправено вече. Вече имам 7-8 HD програми, макар, че не кой знае какво. Качеството на звука и картината е повече от перфектно, но не са преведени. Само Евро спорт и Планета могат да се гледат пълноценно от не владеещи чужди езици. Изобщо доволен съм и дано да продължават все така.
Някой да каже нещо за „Ариел ТВ“ от Варна. Аз съм на нея и за сега ползвам стар телевизор с техен приемник, но смятам да си закупя скоро време нов телевизор със съответният вграден цифров тунер. Някъде в техният форум прочетох, че не предлагали CI модули, а само допълнителни приемници. Какво правим тогава?