Вижте резултатите от анкетата: По какъв способ приемате телевизионен сигнал ?

Гласували
568. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Цифрова кабелна с вграденият кабелен цифров тунер (DVB-C) + Cam modul

210 36.97%
  • Цифрова кабелна с вграденият кабелен цифров тунер (DVB-C) без Cam modul

130 22.89%
  • Цифрова кабелна с приемника на кабелният оператор (set-top-box)

152 26.76%
  • Аналогова кабелна телевизия с тунера на телевизора

76 13.38%
Страница 4 от 28 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 411
Like Tree29Одобрявам

Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2011

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Аз лично предпочитам кабеларка !
    Не съм на Близу , просто няма как да стане в близко време , проблема е технически ! Но имам приятел , който ползва телевизия+нет+телефон , а и има малко дете / има доста разходи / и е доволен като цена и услуга !
    Също не е нужно да ползваш техния приемник - купуваш си модул , а от тях картата ! Но си е доп.разход ! Приемника е безплатен за абонати на договор !
    За херците , нали разбра !
    Ами нашият нет е на гигабит от дълги години и сме много доволни.Оказа се ,че гигабит е едно и също с близу,така че поне нетът няма да е по-лош,просто защото е същия.
    Остава програмите да са по-добри особено Hd-тата.

Другият ми проблем е,че договорът ни с булсат изтече през май,не сме преподписвали нов,но не сме се и отказали.В такъв случай мога ли да си прекратя взаимоотношенията безпроблемно с тях?Възможно ли е автоматично да са ни преподписали договор,при положение,че мъжът ми не се е подписвал никъде?Той не помни съвсем добре,нещо спорили тогава,но и не е носил някакви документи в нас .Най-вероятно не е преподписвал,защото мрази да преподписва договори,ха-ха.

За херцовете-нищо не разбрах.Могат ли да се променят на 60 или си остават 50?

Не могат да се променят ръчно на 60! Това телевизора си го прави автоматично според подаваният му сигнал.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако не си преподписвала ,няма проблем -ще работи известно време ище спре -после най-вероятно ще ти се обади оператор от Буля и ще ти предлага разни "екстри" ,за да почнеш пак да плащаш- това им е хубавото ,че при изтекъл договор може да си платиш само за определен период /месец ,2,3/и тогава да гледаш.

4. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Ако не си преподписвала ,няма проблем -ще работи известно време ище спре -после най-вероятно ще ти се обади оператор от Буля и ще ти предлага разни "екстри" ,за да почнеш пак да плащаш- това им е хубавото ,че при изтекъл договор може да си платиш само за определен период /месец ,2,3/и тогава да гледаш.
    Благодаря много!
    Само,че все пак трябва да се обадим,защото не съм 100% ,че не е преподписан.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нека един път и да похваля КТ "Скат" -днес ,за пръв път след "бързо сканиране" на Тошиба 40XV733 излязоха всички програми от цифровия им пакет /и се подредиха точно ,както в тяхното дръвце /- това е небивал прогрес за въпросната кабеларка , нищо ,че от друга страна днес 2 пъти спира сигнала .

6. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от elfi4ka
    За херцовете-нищо не разбрах.Могат ли да се променят на 60 или си остават 50?
    Херцовете не се променят от монитора, телевизора и т.н.
    За монитора сте ги сменили от компютъра, който генерира видео сигнала.
    За телевизора трябва да се сменят от апаратурата в студиото.
    Телевизора може да генерира междинни кадри ако е 100 или 200Hz - при 100Hz взема двата поредни кадъра, и изкуствено генерира един междинeн между тях за да е по-плавно движението.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Нека един път и да похваля КТ "Скат" -днес ,за пръв път след "бързо сканиране" на Тошиба 40XV733 излязоха всички програми от цифровия им пакет /и се подредиха точно ,както в тяхното дръвце /- това е небивал прогрес за въпросната кабеларка , нищо ,че от друга страна днес 2 пъти спира сигнала .
    Освен това гледам ,че нивото на сигнала на цифровите пакети се е дигнал,но също тъка разбрах че са истеглини всички кам модули които бяха раздали поради бъг в модулите (бъга е постоянно забиване).

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По-скоро премахват Грифин-а и минават на нормална кодировка .

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Надали ще го махнат това значи смяна на всичките им сетопбоксове(нали се сещаш ,че пари на вятъра..).

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

От петък насам М-сат Варна спряха 20-тина програми /някои от които НD/, някой има ли информация какъв е проблемът ?
    Другият проблем е с НВО - при изключено сканиране за 16;9 картината на НВО, Cinemax, Cinemax2 е с две вертикални черни ивици отстрани. Да не би Булшитком пак да режат резолюция за спестяване на битрейт?

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Няма проблем , поне не е огласен такъв , но каналите си работят - поне вчера вечерта беше така !

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от naumovi
    Надали ще го махнат това значи смяна на всичките им сетопбоксове(нали се сещаш ,че пари на вятъра..).
    Да грешката е моя -имах предвид паралелно да работят на Грифин и Коакс -до колкото разбрах ,вече раздават модули.

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    От петък насам М-сат Варна спряха 20-тина програми /някои от които НD/, някой има ли информация какъв е проблемът ?
    Другият проблем е с НВО - при изключено сканиране за 16;9 картината на НВО, Cinemax, Cinemax2 е с две вертикални черни ивици отстрани. Да не би Булшитком пак да режат резолюция за спестяване на битрейт?
    На БулсатЯ ,че резолюцията им е орязана /и битрейта/ си е сигурно ,но с тяхното дърво няма как да проверя ,а HBOHD си излиза нормално на тв /без ивици отстрани/ .

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да - видях че са пуснали програмите отново в понеделник вечерта. HBOHD го нямам на М-сат.
    Преди седмица попитах HBO България относно дали имат договор с М-сат за HBOHD....досега не съм получил отговор.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    HBOHD го нямам на М-сат.
    И аз го нямам , но не е голяма загуба , но е добре да го има , ако не се плаща нещо допълнително , разбира се !

17. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Искам малко помощ, абонат съм на каб. оп-тор, които предоставя заедно с пакет цифр. ТВ-ия, и пакет аналогова ТВ-ия за всички доп. телевизори безплатно. Исках, допълнително 1 пакет за анал. ТВ-ия/кинескоп/, при което разделението м/у двете ТВ, го направиха с обикновен сплитер. И, сега получавам цифров пакет на LCD TV, и 1 пакет анал. ТВ-ия на кинескоп, като са разделени с сплитер.
    И, тук искам, да подчертая, без никаква кодировка на сигнала, без САМ модули и STB /set-top-box/, и съответно карта с абонаментния план.
    М/у другото имам възможност да взема 1 STB на Близу от комшията /марка Topfield/. Но, при сканиране на честотния диапазон за цифр. програми, ми дава, че нищо не намира, когато го включа, към моя каб. оп-тор /Софтуера му е на Близу/.
    Затова въпроса ми е: Как мога да премахна този зареден софтуер на Близу, от STB /марка Topfield/, и да сканирам честотния диапазон, за цифр. канали на моя каб. оп-тор?

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Искам малко помощ, абонат съм на каб. оп-тор, които предоставя заедно с пакет цифр. ТВ-ия, и пакет аналогова ТВ-ия за всички доп. телевизори безплатно. Исках, допълнително 1 пакет за анал. ТВ-ия/кинескоп/, при което разделението м/у двете ТВ, го направиха с обикновен сплитер. И, сега получавам цифров пакет на LCD TV, и 1 пакет анал. ТВ-ия на кинескоп, като са разделени с сплитер.
    И, тук искам, да подчертая, без никаква кодировка на сигнала, без САМ модули и STB /set-top-box/, и съответно карта с абонаментния план.
    М/у другото имам възможност да взема 1 STB на Близу от комшията /марка Topfield/. Но, при сканиране на честотния диапазон за цифр. програми, ми дава, че нищо не намира, когато го включа, към моя каб. оп-тор /Софтуера му е на Близу/.
    Затова въпроса ми е: Как мога да премахна този зареден софтуер на Близу, от STB /марка Topfield/, и да сканирам честотния диапазон, за цифр. канали на моя каб. оп-тор?
    Пробвай следното: Влизате в Меню>настройки> -единия диагонал 159 после другия диагонал 357 после двата крайни вертикала 147, 369 и става 159 357 147 369

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 28 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  2. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46
  3. NetWorx - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 27-01-13, 23:45
  4. Мегалан - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От jabkata във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 43
    Последно: 09-06-12, 16:09
  5. Спектрум нет - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 13-04-12, 12:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе