По скоро - не ! А защо не се абонираш за цифровата им тв , нали сега плащаш някакъв абонамент , поне така предполагам ?
По скоро - не ! А защо не се абонираш за цифровата им тв , нали сега плащаш някакъв абонамент , поне така предполагам ?
Отиваш до офис и си вземаш СА модул и карта ... и си гледаш . Май към 60лв беше модула .
Ясно, значи няма да стане, за съжаление... Ами да, права си, ама няма как да стане, телевизията е на майка ми, води се на нея, а тя не иска, мислих да си направя отделно за себе си, а и не знам дали ще може така, но дори и да стане, води се че плащаме, аналогова за един телевизор, а са включени 4, после като дойдат от скат, нали се сещаш какво ще стане, затова и търсих някакъв друг начин, но уви, трудна работа, а и градчето ни е малко и нямаме друг кабелен оператор, за да се включа към тях и по този начин да използвам цифровия тунер на телевизора ми.
Не ти трябва никой да идва - прочети какво ти писах - вземаш си модула с картата , ръгаш го в тв и си гледаш
Искаш да кажеш, отивам в офиса им, казвам, че искам да си купя молула от тях, дават ми модула с картата и това, не ми се вярва, те сами да ме оставят и да не дойдат, странно ми е, освен ако ме питат дали мога сам да си я поставя и аз да им кажа, че мога, за да не идват, въпреки това пак ми се вижда странно, ама добре, ще отида в понеделник и ще видя какво ще ми кажат. Дано да стане.
Е то да не е ядрена физика ? Казваш им, че можеш сам и толкова ... пък и да не мислиш, че на монтажистите им пука особено колко аналогови тв си закачил ... За допълнителен цифров се доплаща по 2лв на месец към основния ...
Здравейте! Казаха ми, че могат да ми намерят cam модул на Conax с карта на евроком. Телевизора ми е LG 28LB490B, има място за слот и карта. Дали ще мога да я ползвам, аз съм на аналогова от скат тв, но хващам и някой свободни от цифровата им. Дали ще мога да излъжа телевизора и да я подкарам, въпреки че съм на скат, как мислите?
Мисля , че няма да го излъжеш ! Модула си е модул , освен ако не е програмиран за самия кабелен оператор .
Конакс модула не те бърка от къде ще го вземеш, но картата трябва от Скат да я вземеш.
- - - - - - - - - -
Да, разбрах ви. Благодаря и на двама ви за отговорите.
Този пост е редактиран от nasko079; 04-02-17 в 02:48.
Здравейте. Имам въпрос, на който след много търсене, не намерих точен отговор.
Казуса е следния:
Живеем в къща и ползваме аналогова телевизия (заради повечето телевизори), но по кабела си върви и циврова (като повечето канали са кодирани).
Наскоро закупихме апартамент, който ще се ползва основно лятото. За него искаме да пунем интенрет и телевизия към Скат (бургаски регион). В апартамента ще има 1 телевизор. Възможно ли е ако се пусне пакет за 2 телевизора (+ интернет), двата телевизора да се ползват на друг адрес (в къщата) през по-голяма част от времет, а лятото в апартамента да се ползва цифрова телевизия за единия от телевизорите, а за другия да се ползва в къщата. Смятам да се ползват CA модули, но за лятото за единия телевизор (понеже няма цифров тунер) ще трябва да прехвърля картата на STB (в което не би трябвало да има проблем).
Общо взето питането ми е дали операторите могат да засекат, че устройствата се ползват на адрес, различен от този в договора, и ако могат да засекат различния адрес, ще правят ли проблеми (всичко ще се плаща). (в общите условия пише, че сим картата може да се предава само на други членове на семейството, но не и извън него, така че реално не се нарушават общите условия).
Другото питане е дали интерактивната телевизия се предава по коаксиалния кабел или по LAN кабела. Примерно ако пуснем комбиниран пакет с циврова и интерактивна телевизия в апартамента, дали ще може да се използва в къщата (до къщата отива само коаксиален кабел, понеже интернета е към друг оператор).
Щом са на един и същ оператор , няма проблем да си занесеш модула или СТБ-то на другият адрес.
Абонат съм на Добруджа кабел (dtp-bg). Имам карта с КАМ модул за диема спорт 1/2.
Може ли да я сложа с(или без) модула в енигма2 приемник и да си направя домашен шеринг и да гледам на втори приемник в другата стая също Диема Спорт?
https://www.24chasa.bg/novini/article/7506276
https://www.24chasa.bg/novini/article/7506602
Абонатите скочили с претенции недоразбрали какво става....
Абонатите на RN Бургас и Кабел-сат запад(Дупница, Гоце Делчев, Кюстендил), я напишете какво става със сигнала
https://www.24chasa.bg/novini/article/7506787
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-06-19 в 18:04.