В момента съм на Булсат,искам да попитам относно Еском и качеството на HD при тях и като цяло на цифровата ТВ,ако има някой,който е клиент да сподели ?! Благодаря.
В момента съм на Булсат,искам да попитам относно Еском и качеството на HD при тях и като цяло на цифровата ТВ,ако има някой,който е клиент да сподели ?! Благодаря.
Някой знае ли дали се продават по-качествени мъжки букси за кабелна тв и има ли смисъл да се слагат такива? Защото моята малко халтави и се прекъсва кабелната като въртя екрана. Със dvb-c вграден тунер съм
По качествена не знам дали има .
kit_f5_1.jpg
С такава съм. Няма ли по-качествени?
Е така от снимката надали ще разбереш качествена ли е или не! По скоро взимай твоята (хлабавата) на място в магазина сравнявай и си преценявай...
Предполагам, че на мъжката букса "инструмента" и е наред, по-скоро ти е разбита женската букса на телевизора от непрекъснато въртене и напъване на кабела.
Все повече се убеждавам че имаме бездарни и некомпетентни чиновници, както и нагли кабелни оператори..
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1262264
Вместо да подгонят кабелните оператори, да си премахнат въздушните кабели и да ги заровят в канали под земята те ...гонят ЕРП-татата.
@hristoslav2
България ще е много по-добро място за живеене, ако всички получават по минимум 2000лв заплата. За целта предлагам да бъдат избити всички "мързеливци", които получават по-малки заплати.
А по темата - за съжаление не знам каква е цената за ползване на стълбовете, но мога да дам мнение според наблюдение на каналната мрежа. Предполагам, че цената на стълбовете е горе-долу толкова необоснована, колкото и цената на каналната мрежа. А при положение, че цената на метър канална мрежа при ЧЕЗ е 11ст, а при Виваком е 15ст, защо тогава гонят ЧЕЗ, а не Виваком?
Кабелните оператори са като паразити . Те се прикрепват към нещо / телефонни и токови стълбове и канални мрежи / и го ползват без пари , като за услугата която доставят - вземат пари . Така са свикнали още през миналия век и им е много кофти когато някой им поиска наем .
Не че оправдавам и тия бастуни които закупиха без пари държавните енерго и бтк . На времето с парите на държавата / общината са изградени трасета , били те стълбовни или канална мрежа за нуждите на населението , като са предоставени за стопанисване на съответните предприятия които сега им дойде като млечна крава да доят наематели .
Според мен това трябваше да останат съоръжения на общината и тя да се разполага с тях а не някакви бастуни .
Здравейте всички,незнам дали тук е мястото но да попитам,скоро ще се местя от Булсат ком и незнам на кой оператор да отида,Виваком или аз съм от Плевен има Оптиспринт та се чудя .".....Да допълня че съм с LG 47LA691 и ще искам да съм с Камодул.......
За да искаш да ползваш модул , булсат веднага ги изхвърляш от списъкаостава ти паница на виваком или кабеларка .
Да,така е,но търся за мнение някой от Плевен за да направя разликата от Виваком или Плевен спринт.....
Ако ще сменяш Булсат с DHT на Виваком , то това е чист мазохизъм - от трън та на глог , че и по-висок- по-скоро виж IP услугата им дали е възможна при теб или кабеларката .
https://gigaom.com/2015/02/03/cable-...nt-in-january/
Хората в САЩ изразходват много по-малко време в гледане на телевизионни канали и lie повече време в гледане на съдържание в стрийминг услуги през Януари. За една година, телевизионните рейтинги се сринаха с 12,7% във всички традиционни телевизионни мрежи, според Nielsen. Един от анализаторите от Nomura го нарича "един от най-тежките спадове, които сме виждали, откакто стартира покритие на тези дружества.".
Мнозина в qпродължават да настояват, че стрийминг услугите допълват традиционните телевизионни канали, но напоследък тенденцията показва друго. И 2015-та може да бъде трансформираща година, като HBO , CBS и други планират да започнат самостоятелни стрийминг услуги.
Първите реални признаци на тенденцията, се появиха през 2014 г., когато 220,000 абонати са спрели кабелната през третото тримесечие, като тенденцията изглежда се ускорява.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-02-15 в 22:03.