Първоначално публикувано от
mitkoa Проблемът все още е налице.Въпреки изпросеното съобщение от нет1 във - ( фейсбук страницата им?!?@№№??? - ако нямам фейсбук ??? ), че има проблем - нямаше посочен срок за справяне с проблема.Няма и сега.
wrathchild,
Ако сега си свободен можем сега да засечем.И не говори за зависимости.Време е хората да разберат, че този доставчик има много проблеми.Аз останах излъган от липсата на мнения в нета, а малкото които ги има да са само суперлативи.БГ клиентите трябва да се научат да са малко критични към продуктите и услугите, които получават.А не
- няма фейсбук - о чудесно и без това не го ползвам.Я да оспоря във форумите мненията на хората, които се оплакват от липсата му.Не е виновен доставчика, че не им дава, виновни са те, че са зависими.
- няма интернет - чудесно, аз не съм по цял ден в нета, тези които са - техен си е проблема.Доставчика е перфектен.
Още преди месец писах за телефона им и как се свързва човек към него.Тук ми скочихте като.Невъзможно било, веднага вдигали.Подвеждаща реклама сложили - аз виновен, че с презумцията за коректност, питам дали това което ми казват и рекламират е истина.