Страница 98 от 99 ПърваПърва ... 488896979899 ПоследноПоследно
Резултати от 1,456 до 1,470 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

От Blizoo са разместили подредбата на каналите. Има и нови програми, които са MTV Rock + още 3 HD канала (ESPN, Travel Chanel - озвучен на БГ и Coming soon HD - най-вероятно ще е HBO HD) и пак са пуснали PPV каналите ама са като Coming soon, но го няма Premium digital HD канала, който миналата година присъстваше в пълния им пакет.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

HBO HD го има и отпреди това. Има други 2 нови HD канала. Аз попаднах и на една T-Rock телевизия.

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    HBO HD го има и отпреди това. Има други 2 нови HD канала. Аз попаднах и на една T-Rock телевизия.
    Те бяха обявили старта на Тревъл Ченъл HD за м.Април в сайта си и рекламните брошури, но го нямаше, чак сега са го пуснали. А T-Rock TV го има от два месеца

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    От Blizoo са разместили подредбата на каналите. Има и нови програми, които са MTV Rock + още 3 HD канала (ESPN, Travel Chanel - озвучен на БГ и Coming soon HD - най-вероятно ще е HBO HD) и пак са пуснали PPV каналите ама са като Coming soon, но го няма Premium digital HD канала, който миналата година присъстваше в пълния им пакет.
    На кои честоти са новите HD канали/пакети ? Това че добавят програми е добре , ама защо им сменят местата на досегашните ? Пак да се гърбим с преподреждане !Освен това нещо не са се разбрали с Ринг-тв и липсва от известно време.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ринг ТВ вече не съществува. Предаванията й преминават в bTV Action.

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Сега видях ,че ги имам тези нови 3 HD канала , има и Eurosport 3D , но за телевизори поддържащи 3D естествено иначе се вижда разделен на две екран .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ринг ТВ вече не съществува. Предаванията й преминават в bTV Action.
    Не съществува само за Близу в момента (ЕПГто в момента им дава - "Обзор на ШЛ), а другото са спекулации.... поне до доказване на противното

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ринг ТВ е на същия собственик. Имаше официално изявление за канала, че се закрива.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Това че добавят програми е добре , ама защо им сменят местата на досегашните ? Пак да се гърбим с преподреждане !
    На мен вече ми писна да преподреждам всички програми и ги оставям както са.
    Освен това нещо не са се разбрали с Ринг-тв и липсва от известно време.
    Ринг БГ нямат и интернет сайт, но имат онлайн излъчване в сайта на btv.bg.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ринг все още си излъчват /имам ги на Скат/ и дават Аржентинското и Руското първенство. А за Булсат ,който е с ТВ от 46" нагоре да не мисли, в последно време доста са занижили качеството на някои /повечето /програми и на големи екрани нищо не помага.Аз досега на 40В750 ,който е с много добра обработка на СД, нямах забележки ,но от известно време е зле и той не може да се справи .

13. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

За Булсат - така е като намалят таксите намалят и качеството. Скоро си купих скъп конвертор и постигнах голям успех с настройването на антената. Достигнах 14dB а един приятел ми идва на гости гледа ми 46"-та и вика "А ти на аналогова ли си?". Стана ми смешно и също много тъпо.

14.  

15. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

...има и Eurosport 3D , но за телевизори поддържащи 3D естествено иначе се вижда разделен на две екран .
    И FashionTV HD излъчва тестово в 3D режим (екрана разделен на 2) по 4 пъти на ден по 10мин. В EPG-то на канала може да се види в кои часове са тези излъчвания.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    За Булсат - така е като намалят таксите намалят и качеството. Скоро си купих скъп конвертор и постигнах голям успех с настройването на антената. Достигнах 14dB а един приятел ми идва на гости гледа ми 46"-та и вика "А ти на аналогова ли си?". Стана ми смешно и също много тъпо.
    Аз за това търпя простотиите на Близуу , защото когато нещата са горе-долу в ред цифровата поне в София е доста добра . Гледам 42" от 2.3-2.5 м и като дойде някой на гости винаги му прави впечатление добрата картина.

17. Тук е от
    Jul 2009

Ползвам цифровия пакет (безплатен) на НЕТ1. След нова година започнаха едно местене на канали от този пакет, което продължава и сега. Край няма. Та да питам: каква е идеята на тия премествания? Какво се постига? За потребителите е супер неудобно и практически ти се намалява броя на ползваните програми, ако не се пресканира. Ако това е целта на заниманието то тя е постигната успешно. Освен това забелязвам, че се местят "гледаеми" програми (VH1, MTV, CNN и т.н. около 10-на). Друга цел може би е да те откажат от цифровия пакет, зер безплатен обяд няма. Според както сочи науката това ще да е причината. Тогава да се даде цена на пакета и да се спре с мазохизма. Такава ли е ситуацията и при другите доставчици т.е мърдане няма? При аналоговия пакет няма такива простотии.

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

При вчерашното местене на каналите на Blizoo има промяна и в честотите на някои програми, а два от новите HD канала (Travel Chanel HD и ESPN America HD) са на най-ниските честоти - 64 QAM/170 MHz. Поне не го правят много често, на 5-6 месеца веднъж и то ако имат нови програми в пакетите им, както е сега.

Скоро в пакет HD на Blizoo ще пуснат още два канала - Viasat Nature HD и Viasat History HD

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе