Dodolin
Сигнала ти ,определено е слаб. Трябва да е в диапазона 50-65dB. обади се на кабелният ти оператор ,и поискай да дойдат техниците за да си прегледат мрежата в сградата.
Грешките в битрейта идват от слабият сигнал.
Dodolin
Сигнала ти ,определено е слаб. Трябва да е в диапазона 50-65dB. обади се на кабелният ти оператор ,и поискай да дойдат техниците за да си прегледат мрежата в сградата.
Грешките в битрейта идват от слабият сигнал.
Аз май не добавих картинката както трябва в горния си пост...
здравейте,
най-накрая и аз се сдобих със цифрова тв от нет1. Може би очаквах малко повече от качеството, но като цяло съм доволен (някой канали са по-добре, други по-зле, примерно бтв е по-зле от ефирното цифрово бтв). Иначе тук в блока до всеки етаж има по два кабела (за лявата и дясната половина) с един сплитер за 4-те апартамента и аз съм единствения клиент. Така съм закачен само през един сплитер към главния кабел (един по-дебел, черен), така че би трябвало това да е макс-а, който може да предложат. Сигнал/качество са ми 100%/100% (тук таме 98%) на тв LG 42LD750. Имам и галваничен разделител "Isolator CS1001" - дали да го махна или сменя с нещо друго (предимно за защита на тв-то).
Другия ми въпрос е какво мога да ползвам, за да гледам тв на компютъра (може и някакяо стб със хдми директно към монитора). Предполагам някакъв тунер или стб (мисля да поръчам това - http://www.dealextreme.com/p/ezcap-u...ntroller-42265). Питах нет1, но искат 200лв+ за стб с хдми, което не е много далавера.
update: diema повреме на мачовете е ужас, което е доста разочароващо, защото футбола е едно от най-гледаните от мен неща
Някой има ли идея кога най-после MSAT ще спрат безразборното пускане, спиране и разместване на HD канали?
Най-вече Дискавъри и подобните.
Когато започнат да си $
http://www.hbo.bg/article/%D0%9F%D1%...F-hbo-hd_16318
Български звук - Стерео
Английски звук - A52 aka AC3
Видеo - MPEG-4 AVC
Субтитри - само български
скорост в момента около 5000-6000 kbps
При мен на М-сат още го няма. Някой гледа ли го и на кой кабелен оператор е ?
Попитах ги на имеила и сега чакам да ми отговорят.
http://www.msatcable.com/send.php
Параметри на цифрова MSAT Cable 43 аналогови, 19 радио и 192 цифрови от които 37 HD - от тях 3 еротични. В зип фаила е програмата и фаила с данните.Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=b5e83dc9cf
Отговора от м-сат
Здравейте! По отношение на канала HBO HD, все още нямаме информация дали
ще бъде включен в нашата програмна схема. При наличието на такава, Вие,
както и всички наши клиенти ще бъдете уведомени!
Благодарим Ви за проявения интерес!
Поздрави от целия екип!
Здравейте! Ние си останахме със Samsung 46 C 650, но сме все още на кабелната на Центрум груп..и се вижда потресаващо. Момчета, моля ви препоръчайте ми някой цифров доставчик. От Булсатком ни предлагат и някакъв HD приемник, който уж подобрявал картината..?
Центрум груп свалят от Булсатком ,който пък не е някакво качество поради силно компресираните транспондери , а минавайки на Булсатком ( дори и с HD STBox) губиш и възможността да си ползваш вградения цифров тунер. Близуу имат добра цифрова , но зависи и от състоянието на мрежата в квартала , съпорта също е проблем на места. Изобщо за момента няма изявен лидер .
А за Vivacom или Net1 какво ви е мнението?
При Виваком също задължително се ползва външен СТБокс , а и няма някои от гледаните програми. За НЕТ 1 нямам лични впечатления , но чувам, че са на прилично ниво , обаче като рязаха кабелите от ДНСК другите ги оправяха за часове до ден два , а НЕТ 1 нямаха мрежа над 10 дни в центъра.Първоначално публикувано от thefairylady
За blizoo се чуват само негативни мнения и то след всичко казано дотук..и ние вече незнаем накъде..
Виж аз( София-център) съм доста потърпевш от техния съпорт, преди година нямаше сила ,която да ги докара да си оправят кабелите, сега са малко по-сговорчиви. Ако вземеш пълния пакет не са хич и евтини , обаче според мен имат доста добро качество на цифровата , 11-12 HD канала като HD HBO е преведен с български субтитри , общо взето стават .Първоначално публикувано от thefairylady
Обаче малко спамим тук , защото не сме в темата за кабелните доставчици .