saint85
Виж и в настройките на приемника/за изходящ сигнал/.
Най-добре спри да се мъчиш с този Topfield. Използвай кабелният тунер на телевизора/вземи си кам модул и карта ако нямаш/.
saint85
Виж и в настройките на приемника/за изходящ сигнал/.
Най-добре спри да се мъчиш с този Topfield. Използвай кабелният тунер на телевизора/вземи си кам модул и карта ако нямаш/.
Kakва е цената на кам модул и откъде може да се закупи такъв!?
Ще нулирам всички настройки на всичко и ще почна отначало, ако пак не стане ще си купя модул и тва е![]()
Ако си на Близу от тях - около 100 лв. Иначе може да погледнеш и в магазините за сателитна и цифрова техника, там може да се намери и по-евтино. Не забравяй първо да попиташ оператора дали в тяхната мрежа има и други абонати с CAM и дали имат проблеми при ползване на модулите.Първоначално публикувано от jordania
От три дни по кабелната на M-sat пуснаха PRO BG HD
Поне половината предавания са си скалирани SD.....
Това българския канал ли е?
Да.Вече станаха 16 HD програми.Първоначално публикувано от lazarus18
History HD
National Geographic HD
Eurosport HD
ZDF HD
Das Erste HD
Anixe HD
MTV HD
ARTE HD
Кинопоказ HD /за кратко пуснаха Film+ HD с български субтитри/
Luxe TV HD
EXQI HD /HD1/
Sky Sport HD
Sky Calchio HD -/италианското първенство/
PRO BG HD
Planeta HD - чалга за прости хорица каквито не липсват в България....
Tiankov HD - тази е някакво недоразумение - селска история.....за пенсионери.
С едно изречение погреба фолклора на България.Първоначално публикувано от hristoslav2
Дали ?? Просто изказах мнение.Първоначално публикувано от lamski
Нямам нищо против автентичният фолклор. Без разните му доработки и в изпълнение на съвременни инструменти.
Ама тези от М-сат продължават да ме учудват с тяхното пиратско безочие! Сигурно искат и пари за тези канали...Първоначално публикувано от hristoslav2
Не искат... даже половината не са кодираниПървоначално публикувано от Murrey
може да ги хващаш без CAM.
За някои искат/кодирани са/ за други не...Първоначално публикувано от Murrey
Забравих да спомена че PRO BG HD -няма звук![]()
Tiankov HD не съм я гледал, но по сайта и съдя че прилича на Фолклор ТВ, а в този случай определенията "селска" и "пенсионерска" са неуместниПървоначално публикувано от hristoslav2
Колко процента от градското население слуша фолклор и колко от селското население ? Затова съм го написал така и смятам ,че е правилно.Първоначално публикувано от lamski
Реално погледнато ,около 70% от телевизиите в програмната схема на М-сат са просто баластра/пълнеж/. Така е при всички оператори и при това отгоре наглоста им няма край ,защото ти искат и пари за тях-щеш не щеш плащаш. Затова смятам ,че трябва да се сезира омбудсмана - Гинъо Ганев.
Схемата трябва да стане следната. Отивате в офиса на кабеларката и ви дават списък с програмите ,като срещу всяка програма лежи нейната цена/месечната такса която е стотинки/. Маркирате само тези ,които искате да гледате. Операторката програмира Смарт картата така ,че да имате достъп само до избраните от вас и ви я връчва.
Разликата е в това ,че вместо да им плащате по 20 -30 лева на месец за 150-200 програми /от които гледате само 15-20/ в този варинат ще им плащате не повече от 8-10 лева.
В сегашният вариант вие им плащате и за останалите 100-120 програми които не гледате.
Това са школите само в София, както може да се досетиш и аз съм тренирал известно време в една от тях:Първоначално публикувано от hristoslav2
http://horo.bg/index.php?menunode=56&show=mlist