Еми венчали сме се , едни за 12 други за 18 месеца![]()
Еми венчали сме се , едни за 12 други за 18 месеца![]()
И при мен беше така и не можах да се отърва защото непрекъснато удължаваха тъпия договор АД!
Еми, ще прекъсват и удължават, когато не си търсите правата се получава така.Аз ги резнах жестоко и ги заплаших със съд!
Малеее , ти си им изкарал акълаПървоначално публикувано от Mario_83
Кого ще уплашиш - баба ти Пена комшийката ли ?
Всеки може да плаши , но тия са се застраховали от всякъде .
Да бе, мислиш ли ? Аз говорех абсолютно сериозно, колкото и комично да звучи. Брат ми е адвокат и повярвай ми, както и да са се застраховали - винаги може да се намери някое изходче от ситуацията и то в твоя полза![]()
Няма как да са ти продължили автоматично договора. След изтичането на срока минава във безсрочен и винаги можеш да се откажеш. Точно тогава е момента и да си изпросиш нещо за да подпишеш пак. Последния път ми дадоха пълен пъкет на цената на орязания и един HD пакет без пари.Първоначално публикувано от Sotris
Лазарус - не е така ! Защото и на мен ми се е случвало - не ме информират и директно го удължават - след, което отивам да се разправям и се разбира, че не мога да го прекъсна лесно. Измислили са всичко, за да набутат клиента !
Мисля, че преди поне година въведоха забрана на всички компании да продължават така автоматично договорите.
Вече за втори път ми изтича договор към тях и ми се обаждат по няколко пъти да го преподпиша и винаги ми предлагат разни "промоции".
Хм, аз, ако съм недоволен и искам да се отърва, едва ли ще забравя кога ми изтича договорът. Напротив. Но и на мен ми се обаждат, преди да ми изтече договорът.Първоначално публикувано от Mario_83
Еми....евала, ама на мен не ми се обадиха ! И бях ужасно разгневен и ходих да им вдигам скандали .....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344512877[/time]_________________________________________________
и това, ако не е подсъдно ? ...
e, братленце че е подсъдно - подсъдно е,ама кой ще ги осъди ? Иначе кривнахме от темата мегалан си заслужават особено в сравнение с тея от близу
Близуто са толкова зле, че само ми дадоха устройствата и пропуснаха да ми дадат договорА им ползвам промоционалните условия за 18 месеца
![]()
Значи моята сага:
Преди години бях на: Телевизия - Евроком, Интернет - Мегалан, Телефон - БТК. Всичко беше супер, но скъпо.
Да де, ама Евроком отидоха в Blizu и реших да взема пакетна поръчка с цел намаляване на разходите - избрах Мегалан за Телефон, Интернет и Телевизия (всичките по IP). Близу след 1 седмица още не можеха да ми активират тестово интернет, а си представям ако съм им абонат ...
Нашите си взеха по-рано пълен пакет от Близу. След 1 година минаха на Мегалан без дори да ме питат дали съм доволен - явно случая беше спешен и не се изтрайваше.
След 1 година равносметката:
За Интернет и поддръжка МЕГАЛАН са абсолютния връх - да не давам много примери, но веднъж като прекъсна интернета в 3 часа през нощта за малко, звъннах им и в 3:30 дойде техник - направо изумях.
За телевизия - при тези цени на HD пакетите им и наличието на 50" плазма сега съм на Satelite.BG на шеринг с мое оборудване и съм във възторг. Ще видим как е зимата като задухат бурите ...
За телефон - ами прекъсва, заглъхва ... бъгава работа. GSM-а е за предпочитане.
Много ясно Мегалан или НЕТ 1 ...тея близувци са безумци :D
Говори си, се едно някой те слуша МА