Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
На този адрес чакам с години, но скоро няма да се случи. Единствено: сателитна телевизия.
Някой успял ли е да подреди каналите на черните приемници. С два приемника съм подреждам на единия и на сутринта пак са леш.
Съвсем скоро на 45Е ще заработи новия сателит Azerspace-2 / Intelsat 38 . В момента тества на 44Е .
Планираното преминаване към новия сателит ще се извърши на два етапа от 3:00 до 6:00 часа сутринта на:
- 24 януари срещу 25 януари
- 31 януари срещу 1 февруари
Преминаване към нов сателит
И ще има ли някакъв положителен ефект откъм качество на изображение и звук поредната еквилибристика?
Сила на сигнал и покритие мен лично не ме интересуват.
Сега два от транспондерите са с FEC 2/3 , а от новия сателит ще е 3/4 , така че ще се освободи малко капацитет .
Въпроса е за какво ще се ползва освободеният капацитет? Дали за подобряване на качеството на каналите и добавяне на HD, или за "талаш". Т.е. за увеличаване на рекламата откъм брой канали.
Аз откакто гледам предимно FHD в тубата на 42" като видя мазньоча от сателитната на 21" CRT TV (в перфектно състояние) и направо побеснявам!
Най-добре ще е да повишат малко качеството на каналите .
За мен е странно и нелогично да излъчват едни и същи канали в SD и HD формат .
Вярно е, че имат и SD приемници, но по-правилно е да ги подменят с HD , вместо да плащат за сателитен капацитет .
А искрено се надявам да наемат още един транспондер !
- - - - - - - - - -
С този и бъдещи собственици, назначаващи изгонени от други оператори "мениджъри" едва ли ще се случи.
Бай Спас като купи Левски, наля близо 40млн (официално) после обяви намаляване на разходите и за 2017 над 250 човека от съпорта бяха "доброволно напуснати".
А сега нямал 2млн да плати дълговете и го продава. До края на тази година вероятно ще преместят парите за пореден път от от едини джоб в другия.
И догодина не се знае какво ще се случва.
Пробвах всякакви щуротий включително твбокс мини (боклук) за сега най доволен от:
https://www.king-iptv.net
С маг ли гледаш?Може ли да се гледа но два приемника.
Само в най-скъпия тв пакет, има My Zen Tv
Тука е €40 за година
https://king-iptv.co/en
Sent from my iPhone using Tapatalk