Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
има доста...
Sent from my iPhone using Tapatalk
този сайт е €40
https://king-iptv.co/en
на страницата наистина няма български канали но всъщност ги има почти всичките за това пращам снимки от телевизора вкъщи
за този от Алиекспрес не мога да коментирам защото не го ползвам коментирам това което ползвам и съм доволен
Здравейте, възможно ли е с комбиниран приемник DVB-T/T2, DVB-C да гледам телевизия от виваком? Интересувам се от бейсик пакетите им, като доколкото разбрах те предлагат техен приемник, ако нямаш собствен. Телевизорът е LG 32LB75
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Твоя приемник, в случая е излишен. Те ти дават техен и гледаш, но или сателитнa или IPTV.
Здравейте колеги ...Кажете ми някоя добра IPTV ,че Ти*и.бг почнаха много да забиват каналите им ..Благодаря
- - - - - - - - - -
Колега Aroundtheworld ,българските канали имат ли timeshift??
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от samsonite; 23-08-19 в 20:03.
Колеги, някой да е подкарвал СТБ-то на Вива с друг интернет доставчик, без допълнителни инвестиции?
Никога не съм гледал сат тв от Виваком.Ясно е,че в бг за голямо качество и сат тв-я няма как да говорим,поради желанието за икономии и от там на малко транспордери да сложат много програми и пущането на канали за които почти никой не би платил,но много хора като излезат от магазина помнят само колко бр. канали са им обещали.
Не ми харесва политиката на Булсатком с пущането на много канали(вкл. Histori hd,което няа нищо общо с историята и най-често съм виждал ''Експерти в заложните къщи'' също и няколко лов и риболов и даже hobihd)
Възможно е на някогода харесват ткива канали,но в цял свят е валидно,че''който плаща той поръчва музиката''т.е. не може за няколко спортни канали (max sport-6+de-8лв...да искат по-голяма цена от всички останали и накрая да ти ги пуснат мазнъоч.Когато вземат за ловните си канали над 10 лв.,а спорта е без пари тогава бива да си правят експерименти.
Та ми е интересно в горното какво се има предвид,може би hd/hd и sd/sd Булсат да са по-добре,но Виваком имат вс. спортни (без Евроспорт) в сат тв. hd.Та ако някой може да направи това сравнение Вива спортни hd/Булсат спортни sd,каквито са в действителност,особено ако е гледал повечко и то на подобни тв-ри с приблизително равни диагонали,тъй като в офисите има тв-ри(често) 32'' и няма как да се сравнява.
В интерес на истината в последно време Булсат са по-добре и преди няколко дни разгледах каналите им и ми се струва,че подобрението се дължи на намаления брой канали(мисля има канали които ги вземат от комшиите)..
Сега не знам как са сат. каналите при Виваком, но при БулЯ са си още по-зле и от преди - все пак се случиха доста събития при тях и след подялбата на бизнеса са почти пред фалит - икономисва се от всичко .
СД каналите са почти негледаеми на размер над 49" , а ХД е с мнооого уговорки ... ако не мърда нищо на екрана - става , мръдне ли по-рязко и става шотландско каре
... ама на кинескоп не личи ..., каквато им е и основната останала вече клиентела .
Не знам какво си гледал , но по-вероятно е да е било IPTV-та им .