Не искам да ремонтирам, искам да монтирам, просто питам някой, ако може да ме насочи какъв точно е конектора, с какво и от къде минимално трябва да се снабдя като инструменти, защото едва ли ще ги ползвам повече от 2-3 пъти през живота си.
Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Не искам да ремонтирам, искам да монтирам, просто питам някой, ако може да ме насочи какъв точно е конектора, с какво и от къде минимално трябва да се снабдя като инструменти, защото едва ли ще ги ползвам повече от 2-3 пъти през живота си.
По груби сметки - 4-5 лв за накрайник и 150лв за инструменти. Ако искаш ще ти пратя и линкове кое откъде да си вземеш.
Като бонус мога да ти предложа почерпка от мене, ако го направиш сам
Мерси, 150 лева ми е малко множко, дори с опция за почерпка, явно ще чакам охлювите от Виваком . Дано този път дойде някой научен, че тези май се учеха при мен.
Някой знае ли с какъв битрейт са HD каналите на Виваком по оптика и как са спрямо другите оператори?
На Виваком един SD канал точи между 2 и 3mbps, а HD-то е около 8mbps от интернета.
Здравейте! Живея във Франция, инсталирах антената, но приемникa изобщо не ме допуска до INTELSAT 12, дава ми да сканирам само Turksat !
излиза ми съобщение: "повече от един конвертор е свързан към същия сателит"
оборудване:
- приемник Sagemcom
- антена Vivacom 80 cm
Благодаря предварително за помощта
Колеги, тъй като мисля да си пусна 300 мегабита интернет, някой може ли да сподели информация дали е добре. Прекъсва ли услугата, каква ще е минималната скорост и т.н.
Мога да дам коментар само за прекъсванията. За 3 години мога да ги преброя на пръстите на едната си ръка.
На 50Mb съм и когато и да пусна спиийд теста ги пълни.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Този пост е редактиран от sevastaki; 04-02-17 в 18:19.
На 50MB съм.......
И колко плащаш за това извънземно?
Стигат ми.
30 лв за Интернет + 3 ТВ.
Не това , бре човек ! 50 Mbps !!
Мн ясно да не мислиш, че съм на трафик?!? В миналия век бях..
Мисля си за мегабайт и за мегабит и за правилното им изписване !
аман от ченгета
sevastaki, благодаря за мнението!