Страница 23 от 38 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Не знам кой им пише анализите на в-к "Капитал", но не е добре запознат с нещата и си спекулира със замах.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Ами изтичането на информация обикновено работи за конкуренцията, а тези които са запознати им се налага да оборват твърденията. Така се получава при липса на инфо- Дезинфо
    bajivan и wlad харесват това.

4. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения

FOX HD от днес в пакета ан SatelliteBG.

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Отговор: Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения

Златко , не си прав
    Според многоуважаемия от мен форум на Близу FOX HD не би трябвало да присъства във вашата програмна схема :rolleyes:
    Fox HD - къде другаде, ако не при blizoo

от admin » 15 Окт 2012, 17:37
    FOX в HD резолюция - blizoo e единственият оператор, който към момента ще излъчва Fox и Fox HD
    Повече филми, хитови сериали и спорт - промяна в програмната схема на blizoo

Днес, 15.10.2012 година, blizoo стартира 4 нови канала за да отговори на повишения интерес на клиентите си към хитови сериали, филми и спортно съдържание. Новите канали са дългоочакваните FOX и FOX HD, детският телевизионен канал Disney Junior и чуждоезичният канал TV Slovenia 2.

FOX е развлекателен канал на FOX International Channels, водещо име на международния ТВ пазар вече 20 години. FOX e интелигентно забавление с характер, символ на качествено съдържание - предлага съдържание с безкомпромисно качество и разнообразие от жанрове – филми, сериали, анимация, шоу програми и риалити формати, премиерни заглавия от 20th Century FOX и най-големите американски и европейски студия.

blizoo e единственият оператор, който ще излъчва FOX в HD резолюция за повече емоции – несравнимо преживяване със свръхдетайлна картина във формат 16х9, с повече цвят и с кино звук! FOX HD е висококачествено забавление с характер! Disney Junior (JR) e канал със занимателно-образователна цел, насочен към деца от 2 до 7 годишна възраст, излъчва се в 75 страни и е водещ детски канал в световен мащаб. Каналът излъчва хитовите детски предавания „Джейк и пиратите от Невърленд“, „Мики Маус Клубхаус“ и „Майсторът Мани“.

TV Slovenia 2 е политематичен канал излъчваш основно ситкоми и широка гама от спортни предавания на живо. Каналът излъчва на живо квалификациите и стартовете на Формула 1.

Със старта на четирите нови канала от 15.10.2012 година настъпва промяна на цифровата програмната схема, а предлаганото от blizoo телевизионно съдържание се обогатява - blizoo започва да излъчва повече филми, хитови сериали и повече спорт, а детските канали се обогатяват с „магическите“ програми на Disney Junior. Настъпват и следните промени:

•От 15.10.2012 година Fox ще заеме мястото на bTV Lady в цифровата схема и ще бъде част и от аналоговите и от цифровите пакети; bTV Lady се премества на мястото на Zone Reality, който отива на мястото на VOX;
    •Fox HD заема свободната позиция между Luxe HD и National Geographic HD и ще е част от пакета HD Супер Микс; Fox HD ще е достъпен също така в DTV60 и DTV80 пакетите, които имат бонус четири HD канала, като така бонусът става пет HD канала;
    •Disney Junior (JR) ще е достъпен за DTV60 и по-богатите пакети, като заема мястото на Da Vinci Learning, който се мести на мястото на RTL 2;
    •TV Slovenia 2, с богатото си спортно съдържание и излъчването на Формула 1, заема мястото на RTL в цифровата програмна схема;
    •От програмната схема отпадат RTL, RTL 2 и Vox

Ако го излъчвате легално / което предполагам че е така / -
    blizoo e единственият оператор, който ще излъчва FOX в HD резолюция за повече емоции........
    за това може да изкарате някой лев - за нелоялна конкуренция
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-10-12 в 19:53.

6. Тук е от
    Jul 2012

Пропускаш факта от цитата ти, че "към момента ще излъчва Fox и Fox HD".
    А и на всички е ясно, че Близу винаги са единствени и неповторими - няма други като тях!!!
    Не спират да лъжат хората с това ЕДИНСТВЕНО...
    bajivan одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2005

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Честито ви Фокс ХД. Излези на мястото на БНТ ХД.

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Това с червените букви съм го копирал малко по надолу в цитата а не е от заглавието , там отсъства думата " към момента "

линк

10. Тук е от
    Jul 2012

Е, тогава от Сат БГ могат да изкарат някой лев за нелоялна конкуренция. Тука си прав!

11. Тук е от
    Sep 2012

Браво! Остана наистина само един спортен канал за "маняците" и сте № 1. Уверявам ви хора ,че HBO изобщо,ама изобщо не ми липсва.Има начини да се нагледате на касови филми и с много добро качество.М-тел няма ли да ударят едно рамо това да стане факт!?
    bajivan одобрява това.

12. Тук е от
    Feb 2012

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Би ми било интересно да разбера дали и кога СатБГ предвиждат да пуснат новинарския канал "ТВ Европа"? Не зная дали като цяло има интерес към него от страна на абонатите, но за мен е един от гледаните у дома ТВ канали.

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

@dante68
    Възможно е скоро това да се случи. Не го приемай като обещание, а само възможност.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от denzel Виж публикацията
    Браво! Остана наистина само един спортен канал за "маняците" и сте № 1. Уверявам ви хора ,че HBO изобщо,ама изобщо не ми липсва.Има начини да се нагледате на касови филми и с много добро качество...
    Колега, ако си програмният директор на "Сателайт", а аз съм ти работодателят - за това твое изявление, най-вероятно, ще те уволня...

16. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от правопис Виж публикацията
    Колега, ако си програмният директор на "Сателайт", а аз съм ти работодателят - за това твое изявление, най-вероятно, ще те уволня...
    И кое е другото с което да ме върнеш?:rolleyes:

17. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от denzel Виж публикацията
    И кое е другото с което да ме върнеш?:rolleyes:
    Ти трябва да кажеш, ти си програмният директор. Впрочем, като първа стъпка, направи така, че да върнеш старите абонати от времето на ИТВ...

18. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от правопис Виж публикацията
    Ти трябва да кажеш, ти си програмният директор. Впрочем, като първа стъпка, направи така, че да върнеш старите абонати от времето на ИТВ...
    Хе,хе...ШегоУбиец За абонатите се предполага че ти като мениджър и мой работодател се грижи Ваша милост.
    Този пост е редактиран от denzel; 20-10-12 в 21:51.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 38 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе