Страница 21 от 38 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

@zlatko
    Отговорът ти е показателен за това как Вие гледате на вашите абонати... С чиста съвест вече ще мога да си давам 38те лева на друг доставчик и ще гледам това, което искам. Все пак сме в договорни отношения!
    bajivan одобрява това.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от SG1 Виж публикацията
    @zlatko
    Отговорът ти е показателен за това как Вие гледате на вашите абонати... С чиста съвест вече ще мога да си давам 38те лева на друг доставчик и ще гледам това, което искам. Все пак сме в договорни отношения!
    @ SG1
    Колега, тук сме си все "свои" - някои са настоящи, други - вече бивши. В тази връзка - би ли казал - това, че решаваш да прекратиш сега със Сателайт, означава ли, че си се чувствал по-добре при ИТВ и при Тотал ТВ?
    Този пост е редактиран от правопис; 28-09-12 в 17:49.

4. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

@SG1
    Организацията не съм аз. Тук съм частно лице, със своите възгледи.
    Обясни ми как точно би могло да се гледа различно на тези отношения?
    И разбира се - това е само договор. А при SatelliteBG той не е задължаващ и ограничаващ по никакъв начин - когато искаш плащаш, когато не искаш - не.

5. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Вече и при Виваком, на 45Е
    RING HD BTV ACTION HD
    А при Сат Бг кога ????

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2005

Златко, казвай на шефовете да се стяган че небиваком нещо набират инерция. Мен лично ме интересуват HD каналите че неми остава много време за телевизия и искам да и се кефя максимално когато имам възможност.

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Много са им туткави приемниците на Виваком , аз го ползвам и ставам за бръснене докато премина от канал на друга нали знаеш че там няма много HD . Може би е по добре ако имаш сат . тунер и да ползваш модула им . Нямат форум където да си излееш мъката аз примерно имам и булсат , него си гледам , подреждам си каналите по мой фкус е само качеството да беше по добро че с моето набито око им хващам дефектите и на сони 21 инча - кинескоп

8.  

9. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

Ако позволите да отбележа, мисля че е ясно кои са спортните канали, освен тези на Булсатком, които си заслужават и отговарят на високите стандарти за качество - те са два и са ESPN HD и Nova Premier League HD. В момента имам удоволствието да ги притежавам и чувствам изживяването си пред ТВ-то доста завършено и пълноценно (според моите вкусове, разбира се).

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2005

@jonov
    Така като гледам при вивата май стават повече HD от колкото има була. И какво като була имат форум - ай си се оплакал, ай са ти затрили мнението че и в банята могат да те вкарат.
    Сори за офа, няма да се повтори.

11. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    А иначе хипотетично - от ексклузивен HD спортен канал с интересния европейски футбол(Англия, Испания, Италия, Германия), баскетбол(NBA&FIBA&NCAA), тенис(АТР&WTA), Formula1, голф, професионален бокс(големите мачове) и всичко това за без пари
    Това горното е в кръга на шегата!
    Ето това направите ли го -просто няма да имате аналог
    bajivan одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2012

Виваком може да нямат форум но във facebook страницата им когато ги попиташ нещо веднага отговарят а булсат кога си ги видял да отговарят във форума им или във facebook страницата им?
    Имат 8 HD канала на сателита и скоро ще пуснат и BTV HD като тези 8 HD канала са разделени на 3 честоти а не като була на една

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от Anixe78 Виж публикацията
    Вече и при Виваком, на 45Е
    RING HD BTV ACTION HD
    А при Сат Бг кога ????
    Има ги ама май и пари ще искатсега се разръчках и са кодирани явно ще направят и HD пакет .

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от slaitt Виж публикацията
    Виваком може да нямат форум но във facebook страницата им когато ги попиташ нещо веднага отговарят а булсат кога си ги видял да отговарят във форума им или във facebook страницата им?
    Имат 8 HD канала на сателита и скоро ще пуснат и BTV HD като тези 8 HD канала са разделени на 3 честоти а не като була на една
    Е ,за съжаление не използвам фейса , а и във форума на булсат не влизам имам си достатъчно работа във форума на Близу

14.  

15. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    @SG1
    Организацията не съм аз. Тук съм частно лице, със своите възгледи.
    Обясни ми как точно би могло да се гледа различно на тези отношения?
    И разбира се - това е само договор. А при SatelliteBG той не е задължаващ и ограничаващ по никакъв начин - когато искаш плащаш, когато не искаш - не.
    @zlatko
    Разбира се, че твоето мнение е частно. Но посочи ми мястото, където всеки може да отиде и да прочете актуална информация за Сат Бг - форум нямате, сайта Ви не си го поглеждате, в медийното пространство освен за SES за друго не можеш да прочетеш. Ширят се всякакви слухове и легенди...
    А относно лоялностите - разбира се, че на първо място е договорът. Имах в предвид друго - до колкото разбирам ти си фен на ТВ с марка Philips... Аз съм фен на LG, имам познат, който харсва Samsung и т.н. Същото е и с колите, и с храните - хората предпочитат определени марки, определен доставчик и не биха ги сменили току така. И повечето успели компании добре разбират този тип отношения... Аз съм все още фен на Сат Бг и ако не бях лоялен към Вас, отдавна да бях отишъл при конкурентен доставчик... Същото е и с хората, клиенти на други фирми.
    И ти като единствения, който се явява в публичното пространство, предлагаш някаква информация, разбира се олицетворяваш доставчика и когато заявиш, че за Вас клиента е нищо повече от една хартийка... просто ми помогна да си взема решението за смяната ви!
    bajivan одобрява това.

16. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от SG1 Виж публикацията
    @zlatko...
    И ти като единствения, който се явява в публичното пространство, предлагаш някаква информация, разбира се олицетворяваш доставчика и когато заявиш, че за Вас клиента е нищо повече от една хартийка... просто ми помогна да си взема решението за смяната ви!
    @ SG1
    Колега, има още няколко представители на оператора - на едно друго място - групата "Lord".
    Позволи ми и тази реплика - според мен, ако Златко олицетворяваше този и предишните два доставчика - сега темите за разговор щяха да бъдат различни...
    И да не забравя да попитам - за собственика, някой знае ли го?...
    Този пост е редактиран от правопис; 29-09-12 в 13:08.

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

@SG1
    Какво значи "актуална информация за SatBG"? За мен това са предлаганите канали, цените, промоциите. Има ги на сайта. Информация подобна на "слуховете и легендите" никога няма да прочетеш на официално място.
    Аз те разбирам за какво говориш, но не мисля че това е правилно. Точно затова се опитвам да те накарам да вземеш решението си на база реални плюсове и минуси, без емоционални влияния.
    Ето, както ти казваш аз ползвам Philips за ТВ. Марката има своята привлекателност за мен - последния европейски производител, дълга история на иновации и т.н. Но решение за покупка взимам чисто рационално - local dimming, Ambilight, може би най-добрата видео обработка. Няма продукт в достъпен за мен ценови клас, който да има тези характеристики.
    И не си прав - това, което казвам аз е, че за всеки един оператор като "entity", абонатите са източник на доходи, те са просто едни официални договори. На индивидуално ниво обаче нещата са много различни. За мен ти/вие не сте просто хартийки ,а конкретни хора. Мен не ме интересува дали ще си платите таксата или не. Това, което ме движи е желанието ми, тези абонати които като мен държат на качеството да бъдат доволни. Взимам под внимание всички предложения и/или сигнали за нередности. Харесва ми да има обратна връзка. Знам като потребител как се чувства човек когато няма къде да зададе въпрос или да се оплаче или да получи помощ.
    Спирам, че стана много дълго и разпокъсано, но надявам се горе-долу описах идеята.

18. Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от правопис Виж публикацията
    И да не забравя да попитам - за собственика, някой знае ли го?...
    Според в. Капитал от 15.12.2010 : "Любомир Павлов ще е консултант на бъдещия нов собственик на ITV Partners, "Сателайт БГ". Компанията е поканена да стабилизира сателитната телевизия от кредитора й Уникредит Булбанк, който я обяви за продажба заради дълг от 16.5 млн. евро. "Сателайт БГ" е 90% собственост и се управлява от Иван Ханджиев – член на борда на дружеството на Павлов "Деница имоти".
    Този пост е редактиран от wlad; 29-09-12 в 14:31.
    bajivan и правопис харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 38 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе