@zlatko
Отговорът ти е показателен за това как Вие гледате на вашите абонати... С чиста съвест вече ще мога да си давам 38те лева на друг доставчик и ще гледам това, което искам. Все пак сме в договорни отношения!
@zlatko
Отговорът ти е показателен за това как Вие гледате на вашите абонати... С чиста съвест вече ще мога да си давам 38те лева на друг доставчик и ще гледам това, което искам. Все пак сме в договорни отношения!
Този пост е редактиран от правопис; 28-09-12 в 17:49.
@SG1
Организацията не съм аз. Тук съм частно лице, със своите възгледи.
Обясни ми как точно би могло да се гледа различно на тези отношения?
И разбира се - това е само договор. А при SatelliteBG той не е задължаващ и ограничаващ по никакъв начин - когато искаш плащаш, когато не искаш - не.
Вече и при Виваком, на 45Е
RING HD BTV ACTION HD
А при Сат Бг кога ????
Златко, казвай на шефовете да се стяган че небиваком нещо набират инерция. Мен лично ме интересуват HD каналите че неми остава много време за телевизия и искам да и се кефя максимално когато имам възможност.
Много са им туткави приемниците на Виваком , аз го ползвам и ставам за бръснене докато премина от канал на друга нали знаеш че там няма много HD . Може би е по добре ако имаш сат . тунер и да ползваш модула им . Нямат форум където да си излееш мъката
аз примерно имам и булсат , него си гледам , подреждам си каналите по мой фкус е само качеството да беше по добро че с моето набито око им хващам дефектите и на сони 21 инча - кинескоп
![]()
Ако позволите да отбележа, мисля че е ясно кои са спортните канали, освен тези на Булсатком, които си заслужават и отговарят на високите стандарти за качество - те са два и са ESPN HD и Nova Premier League HD. В момента имам удоволствието да ги притежавам и чувствам изживяването си пред ТВ-то доста завършено и пълноценно (според моите вкусове, разбира се).
Виваком може да нямат форум но във facebook страницата им когато ги попиташ нещо веднага отговарят а булсат кога си ги видял да отговарят във форума им или във facebook страницата им?
Имат 8 HD канала на сателита и скоро ще пуснат и BTV HD като тези 8 HD канала са разделени на 3 честоти а не като була на една
Има ги ама май и пари ще искатсега се разръчках и са кодирани явно ще направят и HD пакет .
- - - Обновено - - -
Е ,за съжаление не използвам фейса , а и във форума на булсат не влизам имам си достатъчно работа във форума на Близу![]()
@zlatko
Разбира се, че твоето мнение е частно. Но посочи ми мястото, където всеки може да отиде и да прочете актуална информация за Сат Бг - форум нямате, сайта Ви не си го поглеждате, в медийното пространство освен за SES за друго не можеш да прочетеш. Ширят се всякакви слухове и легенди...
А относно лоялностите - разбира се, че на първо място е договорът. Имах в предвид друго - до колкото разбирам ти си фен на ТВ с марка Philips... Аз съм фен на LG, имам познат, който харсва Samsung и т.н. Същото е и с колите, и с храните - хората предпочитат определени марки, определен доставчик и не биха ги сменили току така. И повечето успели компании добре разбират този тип отношения... Аз съм все още фен на Сат Бги ако не бях лоялен към Вас, отдавна да бях отишъл при конкурентен доставчик... Същото е и с хората, клиенти на други фирми.
И ти като единствения, който се явява в публичното пространство, предлагаш някаква информация, разбира се олицетворяваш доставчика и когато заявиш, че за Вас клиента е нищо повече от една хартийка... просто ми помогна да си взема решението за смяната ви!
@ SG1
Колега, има още няколко представители на оператора - на едно друго място - групата "Lord".
Позволи ми и тази реплика - според мен, ако Златко олицетворяваше този и предишните два доставчика - сега темите за разговор щяха да бъдат различни...
И да не забравя да попитам - за собственика, някой знае ли го?...
Този пост е редактиран от правопис; 29-09-12 в 13:08.
@SG1
Какво значи "актуална информация за SatBG"? За мен това са предлаганите канали, цените, промоциите. Има ги на сайта. Информация подобна на "слуховете и легендите" никога няма да прочетеш на официално място.
Аз те разбирам за какво говориш, но не мисля че това е правилно. Точно затова се опитвам да те накарам да вземеш решението си на база реални плюсове и минуси, без емоционални влияния.
Ето, както ти казваш аз ползвам Philips за ТВ. Марката има своята привлекателност за мен - последния европейски производител, дълга история на иновации и т.н. Но решение за покупка взимам чисто рационално - local dimming, Ambilight, може би най-добрата видео обработка. Няма продукт в достъпен за мен ценови клас, който да има тези характеристики.
И не си прав - това, което казвам аз е, че за всеки един оператор като "entity", абонатите са източник на доходи, те са просто едни официални договори. На индивидуално ниво обаче нещата са много различни. За мен ти/вие не сте просто хартийки ,а конкретни хора. Мен не ме интересува дали ще си платите таксата или не. Това, което ме движи е желанието ми, тези абонати които като мен държат на качеството да бъдат доволни. Взимам под внимание всички предложения и/или сигнали за нередности. Харесва ми да има обратна връзка. Знам като потребител как се чувства човек когато няма къде да зададе въпрос или да се оплаче или да получи помощ.
Спирам, че стана много дълго и разпокъсано, но надявам се горе-долу описах идеята.![]()
Според в. Капитал от 15.12.2010 : "Любомир Павлов ще е консултант на бъдещия нов собственик на ITV Partners, "Сателайт БГ". Компанията е поканена да стабилизира сателитната телевизия от кредитора й Уникредит Булбанк, който я обяви за продажба заради дълг от 16.5 млн. евро. "Сателайт БГ" е 90% собственост и се управлява от Иван Ханджиев – член на борда на дружеството на Павлов "Деница имоти".
Този пост е редактиран от wlad; 29-09-12 в 14:31.