@SG1
Не съм се интересувал напоследък.
@SG1
Не съм се интересувал напоследък.
А с Евроспорт2 HD има ли шанс да тръгне?
@Milen84
"Шанс" винаги има. За сега обаче двете страни не са постигнали приемливи условия.
@zlatko,
А това дали ще ни огрее?
http://www.btv.bg/sport/v-efira/stor...ya_bTV_Media_G
@SG1
Ще видим. Не мога да кажа нищо конкретно в момента.
@zlatko,
Disney Cannel си стои все още на вашия сайт като част от пакета Ви. Означава ли, че скоро може да бъде пуснат отново?
И все се каня да питам - кои са тия два канала, които "скоро" ще пускате? Говоря за презентацията на фирмата Ви от opitaihd.com.
@SG1
Не, означава че някой не го е махнал...
За някакви канали които сме щели пускаме - даже не се сещам каква е била идеята, не е нищо конкретно към настоящия момент.
@zlatko
Ами няма да е лошо да вземат да го оправят колегите ти![]()
@SG1
В минутата в която махнахме канала бяха уведомени. Тяхна си работа. На мен ми е все едно.![]()
@zlatko
А БНТ ХД до кога ще върви?
@SG1
Не е ясно. За момента ще върви.
Да се надяваме, че от началото на другата година ще стартира официално този канал.
@zlatko
Това е добре - въпреки, че върви на ъпскейлинг, картината е с видимо по-добро качество от СД версията. А и да се надяваме, че ще има нови допълнения скоро, докараха и още един сателит за позицията
, дано да има и някой нов траспондер на ваше разположение.
А как стоят нещата с БНТ 3? От есента да го очакваме ли? :rolleyes:Първоначално публикувано от zlatko
@vlcto
Не съм чувал за този канал. Не мога да коментирам - нека почне да съществува първо.
@zlatko
От Бтв обявиха мачовете които ще дават от ШЛ и ЛЕ, ама никъде намирам ще дават ли някой в HD и къде ,ти имаш ли някакво инфо?
Мерси