Страница 26 от 38 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Цитат Първоначално публикувано от denzel Виж публикацията
    Внимавайте да не ви уволнят и вас набързо....
    denzel, намирам, че е обидно за абонатите и особено - за вас от управата на оператора, да се следва една стара практика от времето на ИТВ - зрителите основателно да искат да им се предоставят да гледат канали - отдавна достъпни при други, а вие упорито да отказвате да го правите. Ако продължавате с този си инатлък - и колаборацията с "М-Тел" няма да ви помогне...
    Та - кога ще гледаме в ХД каналите на БТВ, НБО и СИНЕМАКС? И - за да измиете малко срама - добаветв в ХД РТЛ - поне Ф 1 да гледаме като хората. Все пак - нали сме ХД-операторът на България...
    yotce одобрява това.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от правопис Виж публикацията
    denzel, намирам, че е обидно за абонатите и особено - за вас от управата на оператора
    Еее-ха...!Значи отново съм назначен! Пфу...така се притесних!

За другото- то е казано :
    -"Искайте и ще ви се даде!"

4. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

От днес 3-те програми на БНТ се излъчват с автоматично подаден WSS сигнал в пакета на SatelliteBG. БНТ станаха първата родна телевизия която осъществи този технологичен "пробив"! Всичко сработва автоматично, без нужда от намеса на някой в нашата апаратна.

PS. bTV с тяхнате мешаница от формати трябва да си вземат поука.

5. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    От днес 3-те програми на БНТ се излъчват с автоматично подаден WSS сигнал в пакета на SatelliteBG. БНТ станаха първата родна телевизия която осъществи този технологичен "пробив"! Всичко сработва автоматично, без нужда от намеса на някой в нашата апаратна.
    И тениса по БНТ2 в момента ли е 16:9(с автоматичен WSS)?

6. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от Didotota Виж публикацията
    И тениса по БНТ2 в момента ли е 16:9(с автоматичен WSS)?
    Да, при мен всичко сработи автоматично.

7. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от denzel Виж публикацията
    Еее-ха...!Значи отново съм назначен! Пфу...така се притесних!

За другото- то е казано :
    -"Искайте и ще ви се даде!"
    denzel, назначен си - ама бездействаш... Съветваш ни да спазваме евангелското предписание, но - ти сам го нарушаваш. Вече втора година си програмен директор - а нищо съществено. Защо ни отблъскваш?...

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@правопис, @denzel
    Моля, или пишете по темата или продължете с лични съобщения. Последващи подобни писания ще бъдат изтрити.

10. Тук е от
    Sep 2012

@ zlatko
    Цитат Първоначално публикувано от правопис Виж публикацията
    ... Та - кога ще гледаме в ХД каналите на БТВ, XБО и СИНЕМАКС?... Все пак - нали сме ХД-операторът на България...
    Струва ми се, че по този начин вече сме по същество в темата. А ако добавим и подзаглавието "Качествени спортни канали"?...

11. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

По същество:

- може би никога. Поне за сега тези канали не се предвиждат.
    - качествени спортни канали има в пакета и сега. Когато други такива станат достъпни в България своевременно ще бъде разгледана възможността за добавянето им в пакета на SatelliteBG.

12. Тук е от
    Sep 2012

По същество:

Когато други такива станат достъпни в България своевременно ще бъде разгледана възможността за добавянето им в пакета на SatelliteBG.
    И аз по същество:
    - Ring BG HD
    - bTV Action HD
    - Nova Sport premier league HD

....или като стане въпрос за канали от групата на bTV и възможности няма.Поне за последния може да ни изненадате приятно,защото като се върна назад във времето бяхте го обявили в програмната си схема ,а и не обвързан с bTV-Media group.
    Този пост е редактиран от denzel; 03-11-12 в 19:41.

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@dеnzel
    Условията искани от bTV за тези SD канали с по едно събитие на седмица в HD формат са неприемливи.
    Колкото до PLTV HD - дъвкано много пъти: каналът не е достъпен за сателитно разпространение.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012

Простете че се намесвам в чужд разговор, но ми е много интересно, след като се плащат правата за канали като RTL и VOX, защо да не могат да се плащат и за канали като Sport1 (DSF), които предават Бундеслигата, MotoGP и много други спортове. Няма официални представители в БГ ли? А RTL има ли?

Ако едно спортно събитие се предава само по Ал Джазирите и само по Булсатком винаги има начини да се открие и на други места, но ми се струва, че липсва амбиция сред другите оператори. Колко време още няма да се предлага на пазара Евроспорт 2, но истинския с Бундеслигата - Евроспорт 2 HD? Не е ли даденост да имаш Евроспорт? Не е ли задължителен канал? Доста е объркано и реално липсва желание за повече сред операторите - това имате, стига ви.

Хубаво е сложен някакъв Trace Sports, колкото да има спортен HD канал. Но какво реално има по него, на някой пука ли му за съдържанието??
    Този пост е редактиран от crowbury; 03-11-12 в 21:57.

16. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@crowbury
    Виждането ти е неправилно. За да не разискваме отдавна ясни положения, най-общо: правата се закупуват за дадена територия. Ако аз съм закупил ексклузивно правата за световната купа по кърлинг за България, няма как друг канал да предава същото на територията на България.
    Поразмишлявай над тази постановка и ще ти се изясни картината.

17. Тук е от
    Sep 2012

@crowbury Ако аз съм закупил ексклузивно правата за световната купа по кърлинг за България, няма как друг канал да предава същото на територията на България.
    А ако е от различен източник?
    Например Булсат са закупили правата за Moto GP от Ал Джазира Спорт HD (най-вероятно), а друг предава Moto GP по немски спортен канал, който си е съвсем легално в списъка с канали, както се урежда излъчването на ZDF и RTL, примерно. Защо не може да се уреди излъчването на немски спортен канал, а на общотематичен може, ето това не разбирам. Не опираме ли до желание на оператора да проучи възможно ли е.

18. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@crowbury
    Няма "различен източник". Има ЕКСКЛУЗИВНИ права за дадено събитие. Моят канал е закупил правата за кърлинг за България и НИКОЙ друг няма право да го излъчва на тази територия. Няма RTL няма DSF.
    Ако не ти се занимава да прочтеш кое как е, приеми на вяра думите ми. Няма смисъл да го обсъждаме.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 38 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе