Страница 27 от 38 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    @crowbury
    Ако не ти се занимава да прочтеш кое как е, приеми на вяра думите ми. Няма смисъл да го обсъждаме.
    Точно така и смятам да направя, защото аз съм само един клиент и не ми се задълбава в технически подробности.

Идеята обаче е следната, и ще се постарая да я напиша възможно най-ясно: уредят ли се правата с DSF ти предлагаш немски спортен канал, който от своя страна предлага "ексклузивните" спортни събития на Булсатком, но ти не плащаш за тях, а за немския канал, негова си е работата какво предлага в програмната си схема. Има ли нещо нелегално и подсъдно в това? Ако по ZDF има някакво спортно събитие, примерно Олимпиадата, българските оператори виновни ли са за това, че дават припокриващо се с БНТ събитие? Не, нали.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

@crowbury
    Аз знам какво искаш да напишеш още от първия ти пост. И веднага ти казах, че нещата не седят така както си мислиш. Всичко е точно обратно на това, което пишеш.
    За да приключим: DSF купува правата за дадено събитие за ГЕРМАНИЯ. За Италия ги купува RAI примерно. За България Диема. Няма как ти да си уредиш правата с DSF и да излъчваш това събитие в България. И да - нелегално и подсъдно е.
    Правата биват ексклузивни или не. Когато не са ексклузивни, може повече от една медия да ги купи за дадена територия. Например световната купа по ски - върви по Евроспорт и по БНТ1.
    Когато обаче правата са ЕКСКЛУЗИВНИ никой друг не може да излъчва даденото събитие на съответната територия освен притежателят на ексклузивните права.
    Това е и причината Евроспорт да има 2 версии на Евроспорт2 - защото има страни, в които правата за Бундеслигата са купени от други медии, и техните права не трябва да бъдат нарушавани.

4. Тук е от
    Sep 2012

@dеnzel
    Условията искани от bTV за тези SD канали с по едно събитие на седмица в HD формат са неприемливи.
    Колкото до PLTV HD - дъвкано много пъти: каналът не е достъпен за сателитно разпространение.
    Това че са неприемливи за Вас ме навежда на една друга мисъл....,а PLTV HD ако стане достъпен за сателитно разпространение, тогава пък сигурно ще се окаже че вече има ЕКСКЛУЗИВИТЕТ и сме пак от "страната на Булката". Що ми се струва че ще се появи при ония от 45-тия градус. Така като гледам ъплинковете май и Нова ще се запътят натам , а ние ще се радваме само на WSS-са на К1.

5. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@denzel
    Можеш да си мислиш и да предполагаш каквото искаш. Като нещо не те устройва - отиваш при оператора, който най-добре отговаря на нуждите и изискванията ти.

6. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Булсат отдавна няма ексклузив за Евроспорт 2.
    Златко, що за оперотар сте, щом не можете да усигурите на абонатите си, национална телевизия която излъчва доста неща в ХД ?????
    Защо за кабеларка с 2000 абоната БТВ ХД не е скъп, а за вас който имате над 5000 абоната, и цена 38 лева е скъпа?????

ПС: Докога ще се подигравате със абонатите си????
    Много надменно отново се държите, а това видяхте докъде ви докара 2 пъти вече.

7. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko
    Не мислите ли да предложите вече пакети с различно съдържание и брой канали?

@Anixe78
    От къде да вземат пари за да платят на бТВ и за нов транспондер?!
    Този пост е редактиран от SG1; 04-11-12 в 12:04.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@Anixe78
    На всичко това съм отговарял 100 пъти вече, не мисля че има нужда да се дъвче за 101-ви път.
    Никой никому не се подиграва. Това са пълни глупости. На теб винаги ти се струва, че някой се държи надменно с теб, но това усещане идва от собствената ти посредственост.

@SG1
    Аз лично не бих правил пакети, бих направил доста други неща. Но това няма смисъл да бъде обсъждано с мен докато оператора не стане мой.
    Проблемът не е в наличието на пари за плащане на bTV, а в смисъла да се плаща неадекватна цена. И бъркаш - няма нужда от нов транспондер, място има.

10. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от Anixe78 Виж публикацията
    ... ПС: Докога ще се подигравате със абонатите си????
    Много надменно отново се държите, а това видяхте докъде ви докара 2 пъти вече.
    @ Anixe78
    Колега, струва ми се, че влагаш голяма доза лични чувства - те не ни се подиграват. Очевидно е, че за тях няма никакво значение дали имат абонати или пък - че клиентите им са на привършване. В този смисъл Златко е напълно прав - има толкова много други оператори.
    Това, че пишем тук, означава само едно - че мислим не за този, за когото трябва. Ако обиждам някого с извода си - моля да ме извини...

11. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko
    Много бих се радвал, ако наистина оператора някой ден стане твой .
    Да, щом казваш, място има, ти си човекът, който най-добре знае това.
    Така и не разбрах защо не пуснахне Eurosport 2 HD? Не ми казвай, че и от там са ви искали "неоправдано" висока цена... Или и за там има ексклузивитет?
    По мои груби сметки на вас са ви необходими около 35-45 хил. плащащи абоната за да можете да се задържите спокойно на пазара. Как смятате да го постигнете това?
    С пакет струващ 38 лв. и ниско атрактивно съдържание няма как да се случи това!
    Този пост е редактиран от SG1; 04-11-12 в 14:38.

12. Тук е от
    Sep 2012

За мен, НЕпускането на БТВ ХД,една НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ В ХД, е ПОДИГРАВКА към клиентите.
    Какво да кажем за Фокс ХД, които 80% от филмите и сериалите са с СД качество, но канала е там има го.
    Явно е доста евтин, щом го има. Крайно време е от Сат БГ, да обърнат внимание на клиентите си, и да предложат това което те искат и е достъпно, а не това което на тях им е изгодно. И не на последно място, нека разберат от Сат БГ, че не всеки техен клиент ШЕРВА картите им.
    Това е от мен, крайно разочарован клиент съм.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

докато оператора не стане мой.
    Как ли ще се пребориш с ментел ?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@SG1
    Бъркаш с 10-15% в сметките
    Иначе - нямам никаква идея кой какво смята. Аз имам едни идеи как може да се постигне това, но за тях трябват 40-50 000 000 евро за следващите 3 години. Не вярвам някой да даде такива пари.

@jonov
    Няма нужда да се боря с МТел - те са просто клиенти. Ако в момента извадя 20-ина милиона евро веднага ще поема контрола над SatelliteBG. Няма нищо трудно в това

16. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Желая ти успех - и да пуснеш дискавъри

17. Тук е от
    Oct 2012

Златко, победителят или победителите от томболата на SatelliteBG кога ще излезнат в сайта Сателитна телевизия - цифрова телевизия и радио - ASTRA

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

btvHD..... то пък едно HD. Тука има тука няма, що е то? btvHD първо да си направят програмата поне 50%, а ако са професионална телевизия е трябвало да стартират на 100% в HD.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 38 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе