Страница 30 от 38 ПърваПърва ... 202829303132 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2005

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Златко, чувам че на някой кабеларки върви Deluxe Lounge HD. Доколкото разбрах получават сигнала по оптика. Въпросът ми е ще има ли някакви шансове да тръгне отново и при вас? Сега чакам да бъда оплют че въртят 7 - 8 клипа по цял ден.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

@ogibo
    Не, няма такива идеи за момента. Ако някога Astra го добавят на сателит като отделен канал - да.

4. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

@zlatko
    Покрай тая тарапана бТВ не клекнаха ли за излъчването на ХД каналите си при вас?

5. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@SG1
    Не, но и към момента този въпрос не е на дневен ред при нас.

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    @SG1
    Не, но и към момента този въпрос не е на дневен ред при нас.
    Завиждам ти на спокойствието, многото пари за пране и пълното нежелание да се преобразувате в конкурентноспособен доставчик, вместо да се акцентира върху малка потребителска група
    jonov и didomh харесват това.

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@kod
    Хаха - бъркаш за всичко изброено, освен за нежеланието да се променя модела. Аз мисля, че това е правилният(и заслужаващият си!) модел, но за да заработи трябват едни 30-40 млн. за период от 4 години. В момента просто преливаме пусто в празно и се забавляваме
    Скоро цените на нашият пазар на ТВ услуга ще се повишат чувствително, просто в момента няма голям доставчик, който да работи на печалба(справка Blizoo, NET1 и т.н). След предстоящият срив на BSC, пазарът постепенно ще се нормализира. Евтините пакети ще останат при телекомите, които на база крос финансиране ще поддържат ТВ услуга, загубите от която се компенсират от намаления churn и привличането на абонати на договор. Ще има няколко малки доставчика на качествено съдържание, на нормална цена(20 евро).

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Тъй де. Към момента харчите пари залудо от дълбок джоб. Не се изказах може би правилно с пари за пране, звучи гадно, имах предвид, че харчите нашироко без (към момента) да се търси възвръщаемост. Мечтаната работа
    Основният проблем е това "скоро" доколко е отместено във времето. Вече мина немалко време, което беше прекарано в очакване на скорото, вместо в опити за някаква адаптация към настоящето.
    И.. аз се придържам към тезата, че не цената е проблемът в Сателайт, а така спелуваното качествено съдържание.

ПС - Не се обиждай, в момента съм във фаза да търся кусурите на всички оператори. Минах през Булсат, Нет1, попаднах сега тук

10. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@kod
    Пак бъркаш, няма нищо такова. Джобът не е дълбок, ако беше нещата щяха да различни. А и не харчим никак много и губим малко(мнооого по-малко от Blizoo например). Но иначе - да, в момента сме нещо, което не може да съществува без приток на ресурс извън системата. А за да се промени това, трябва някой да даде суми от порядъка на посочените по-горе.

PS. Аз не се обиждам Цената ни със сигурност не е проблем. Всеки запознат с пазара и конкретните цифри е наясно с нещата. Просто разговорът не е за тук, сещаш се защо.

11. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko
    Кажи кое е на дневен ред при Вас най-накрая... Аз така и не успях за толкова време да разбера Вашата логика! Толкова бяло ли пере Вашата перална машна, че не искат да променят програмата...

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

ОК, аз съм диелетант и не разбирам.
    Но... каква всъщност е тогава идеята? Въобще - има ли идея откъде ще дойдат необходимите 40 милиона или просто се вегетира със сериозни загуби докато някоя банка не се подлъже да направи грешен ход ала Булсат Булбанк
    И... има ли необходимите активи, които биха прикъткали една банка да го направи.

Казваш загуби има, но повод за оптимизъм е, че са по-малки от на Blizoo. Ок, но Blizoo извършва или поне имитира извършване на дейност с цел оптимизация на услугата. Остави програмна схема и мрежа. Реклами, офиси под път и над път - досадни големи разходи, без които не може. Но има ясна стратегия на развитие и възвръщане. Която естествено никой не е казал, че ще се осъществи...

Защото, това, което казваш е по-тъжно от това, което си мислех. Звучи леко като на задънена улица, което би отблъснало и малкото верни привърженици

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008
    @SG1
    Както казах на kod по-горе - този разговор не е за тук. Всичко е много просто.

@kod
    Много скоро нещата ще станат ясни Не ме питайте за идеята - след време може да разкажа, но няма да е във форум

14.  

15. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko
    В твой стил пускаш мухата и млъкваш...

ПС И аз се присъединявам към пожеланието за успешна реализация на идеята...

16. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами... пожелавам да не се налага да разказваш за идеята, а тя да говори сама за себе си след като се реализира.

Цитат Първоначално публикувано от SG1 Виж публикацията
    @zlatko
    В твой стил пускаш мухата и млъкваш...
    Не мисля. Човекът не е пускал муха, просто защитава някаква позиция. Нормално е и би било неразумно да очакваш някаква сензация точно тук. Ако има пауър за сензация просто наистина няма да е във форум.

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@kod, @SG1
    Не търсете грандиозни замисли - сумата е достатъчно красноречива. Наистина, тук не е мястото за този разговор,особено в този момент. Повярвайте ми.

18. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

zlatko, ти загатна за грандиозен замисъл. Аз търся елементарни неща, предлагани от 10-ки оператори - btv, HBO и подобни семпли вложения...
    Които явно не ви интересуват като оператор, тоест, замисълът е по-грандиозен или просто няма замисъл

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 38 ПърваПърва ... 202829303132 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 19:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 16:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 12:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 08:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 12:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе