Златко, чувам че на някой кабеларки върви Deluxe Lounge HD. Доколкото разбрах получават сигнала по оптика. Въпросът ми е ще има ли някакви шансове да тръгне отново и при вас? Сега чакам да бъда оплют че въртят 7 - 8 клипа по цял ден.
Златко, чувам че на някой кабеларки върви Deluxe Lounge HD. Доколкото разбрах получават сигнала по оптика. Въпросът ми е ще има ли някакви шансове да тръгне отново и при вас? Сега чакам да бъда оплют че въртят 7 - 8 клипа по цял ден.
@ogibo
Не, няма такива идеи за момента. Ако някога Astra го добавят на сателит като отделен канал - да.
@zlatko
Покрай тая тарапана бТВ не клекнаха ли за излъчването на ХД каналите си при вас?
@SG1
Не, но и към момента този въпрос не е на дневен ред при нас.
@kod
Хаха - бъркаш за всичко изброено, освен за нежеланието да се променя модела. Аз мисля, че това е правилният(и заслужаващият си!) модел, но за да заработи трябват едни 30-40 млн. за период от 4 години. В момента просто преливаме пусто в празно и се забавляваме
Скоро цените на нашият пазар на ТВ услуга ще се повишат чувствително, просто в момента няма голям доставчик, който да работи на печалба(справка Blizoo, NET1 и т.н). След предстоящият срив на BSC, пазарът постепенно ще се нормализира. Евтините пакети ще останат при телекомите, които на база крос финансиране ще поддържат ТВ услуга, загубите от която се компенсират от намаления churn и привличането на абонати на договор. Ще има няколко малки доставчика на качествено съдържание, на нормална цена(20 евро).
Тъй де. Към момента харчите пари залудо от дълбок джоб. Не се изказах може би правилно с пари за пране, звучи гадно, имах предвид, че харчите нашироко без (към момента) да се търси възвръщаемост. Мечтаната работа
Основният проблем е това "скоро" доколко е отместено във времето. Вече мина немалко време, което беше прекарано в очакване на скорото, вместо в опити за някаква адаптация към настоящето.
И.. аз се придържам към тезата, че не цената е проблемът в Сателайт, а така спелуваното качествено съдържание.
ПС - Не се обиждай, в момента съм във фаза да търся кусурите на всички оператори. Минах през Булсат, Нет1, попаднах сега тук![]()
@kod
Пак бъркаш, няма нищо такова. Джобът не е дълбок, ако беше нещата щяха да различни. А и не харчим никак много и губим малко(мнооого по-малко от Blizoo например). Но иначе - да, в момента сме нещо, което не може да съществува без приток на ресурс извън системата. А за да се промени това, трябва някой да даде суми от порядъка на посочените по-горе.
PS. Аз не се обиждамЦената ни със сигурност не е проблем. Всеки запознат с пазара и конкретните цифри е наясно с нещата. Просто разговорът не е за тук, сещаш се защо.
@zlatko
Кажи кое е на дневен ред при Вас най-накрая... Аз така и не успях за толкова време да разбера Вашата логика! Толкова бяло ли пере Вашата перална машна, че не искат да променят програмата...![]()
ОК, аз съм диелетант и не разбирам.
Но... каква всъщност е тогава идеята? Въобще - има ли идея откъде ще дойдат необходимите 40 милиона или просто се вегетира със сериозни загуби докато някоя банка не се подлъже да направи грешен ход ала Булсат Булбанк
И... има ли необходимите активи, които биха прикъткали една банка да го направи.
Казваш загуби има, но повод за оптимизъм е, че са по-малки от на Blizoo. Ок, но Blizoo извършва или поне имитира извършване на дейност с цел оптимизация на услугата. Остави програмна схема и мрежа. Реклами, офиси под път и над път - досадни големи разходи, без които не може. Но има ясна стратегия на развитие и възвръщане. Която естествено никой не е казал, че ще се осъществи...
Защото, това, което казваш е по-тъжно от това, което си мислех. Звучи леко като на задънена улица, което би отблъснало и малкото верни привърженици![]()
@SG1
Както казах на kod по-горе - този разговор не е за тук. Всичко е много просто.
@kod
Много скоро нещата ще станат ясниНе ме питайте за идеята - след време може да разкажа, но няма да е във форум
![]()
@zlatko
В твой стил пускаш мухата и млъкваш...
ПС И аз се присъединявам към пожеланието за успешна реализация на идеята...
Ами... пожелавам да не се налага да разказваш за идеята, а тя да говори сама за себе си след като се реализира.
Не мисля. Човекът не е пускал муха, просто защитава някаква позиция. Нормално е и би било неразумно да очакваш някаква сензация точно тук. Ако има пауър за сензация просто наистина няма да е във форум.
@kod, @SG1
Не търсете грандиозни замисли - сумата е достатъчно красноречива. Наистина, тук не е мястото за този разговор,особено в този момент. Повярвайте ми.
zlatko, ти загатна за грандиозен замисъл. Аз търся елементарни неща, предлагани от 10-ки оператори - btv, HBO и подобни семпли вложения...
Които явно не ви интересуват като оператор, тоест, замисълът е по-грандиозен или просто няма замисъл![]()