Страница 20 от 38 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2012

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

Ами не се развиват,защото ще се продават на МТЕЛ-понеже само те от мобилните оператори останаха без телевизия/не говоря за IP бозата/Миналата година МТЕЛ се опихаха да купят Булсатком,но нещо не се разбраха,а със СателитБГ сделката може би вече да е и финализирана.Тогава предполагам че ще се вложат пари за капацитет и нови програми,а таксата ще са намали за да могат МТЕЛ да пробият и на този пазар.

2.  

3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Хм , то се говореше че и глобул щели да купят близу ама за какво им е таралеж в гащите

4. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от dlob Виж публикацията
    Ами не се развиват,защото ще се продават на МТЕЛ-понеже само те от мобилните оператори останаха без телевизия/не говоря за IP бозата/Миналата година МТЕЛ се опихаха да купят Булсатком,но нещо не се разбраха,а със СателитБГ сделката може би вече да е и финализирана.Тогава предполагам че ще се вложат пари за капацитет и нови програми,а таксата ще са намали за да могат МТЕЛ да пробият и на този пазар.
    Добре де на какво се базират твърденията ви? Като пускате нещо пишете и източника на информация. Иначе си е чист спам.

5. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от SG1 Виж публикацията
    @wlad
    Определено си прав. Още повече, че ако искаха да се развиват, от СатБг щяха да направят всичко възможно да пуснат това, което за момента е достъпно, а именно Евроспорт 2 и Бундеслига. Да не говорим за ХБО и Синемакс ХД. Не знам дали парите са свършили, но определено се държат сякаш е точно така! И скоро може би ще имат нов собственик -желаещи не липсват. Но ще поживеем, ще видим. Но аз определено искам да гледам ХБО и спорт в ХД и ако те не могат да ми го предложат, на пазара има други, които могат, с доста по-добро качество и на по-ниска цена...Все пак след като доставчика на услугата не мисли за клиентите си, те също спират да мислят за него, лоялността е до време!
    @ SG1
    Колега, интересни мисли споделяш. Предполагам, че знаеш нещо повече за "парите", но се въздържаш да ни го кажеш. Както и за "новия собственик" - щото "старият" все още не сме го разбрали кой е.
    А последното ти изречение - най-много ми допадна. Сочиш правило за поведение, което аз приложих отдавна...
    Този пост е редактиран от правопис; 26-09-12 в 22:52.

6. Тук е от
    Jul 2012

Можем само да си помечтаем за ХБО ХД и Синемакс ХД при СатБГ! Колкото и да се обясняват, че тези канали са безинтересни и не си струвало да се пускат, старите абонати помним още времето на "ИТВ Партнер" и некоректното им отношение към ХБО. Така че, която и да е селска кабеларка би си позволила каналите на ХБО, но точно СатБГ едва ли! Поне не, докато не се разплатят с ХБО. Ама, нали знаете защо й е кисело гроздето на лисицата? Остава ни само да станем отново свидетели (или жертви) на още една продажба и да се надяваме на по-добри времена и по-предприемчиви собственици. Все си мисля, че собственикът, стар или нов, не е от значение - важното е желанието му да направи нещо от ресурса, с който разполага. При този оператор (и собственика му) явно желанията са в друга посока...

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

@wlad
    Айде стига глупости - включването или не на НВО в пакета на SatelliteBG не е свързано с някакви задължения на 3-ти лица.
    Кой точно се "обяснява"? Ти четеш ли написаното или просто имаш някакъв репертоар и го повтаряш? НВО HD е най-добрият pay-TV канал в HD, който се предлага на нашия пазар. Но няма да донесе никакви ползи за SatelliteBG.

8.  

9. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko

Щом не желаете да увеличите броя на абонатите си, поне гледайте да задържите настоящите... Но явно и това вече не Ви интересува!

10. Тук е от
    Jul 2012

@zlatko
    Моите уважения, но единствената глупост е, че гледам НВО пакета в HD от други места, по "другия" начин, а не при "моя" оператор! Това е и причината да повтарям "репертоара" си. По-интересното в случая е как изчислихте ползите/загубите за SatelliteBG, след като дори и експериментално не сте пуснали въпросния канал. Най-добрият вариант е срещу допълнителна такса - нали говорим за pay-TV. За мен лично двете най-разумни обяснения това да не се случва са - стари задължения "на 3-ти лица" (колкото и неприятно да звучи това!) или малък брой абонати.
    Ако ползита за SatelliteBG са ви по-важни от тези за абонатите, това говори само по себе си за лоялността ви и нещо друго, което ще си спестя да напиша. Лоялност - хубава дума, за която SG1 напомни в един от постовете си, но за жалост липсваща при SatelliteBG.
    Този пост е редактиран от wlad; 28-09-12 в 12:20.

11. Тук е от
    Sep 2012

Извинявам се че се намесвам но, имам един въпрос към Златко.
    От Хбо пака нямате полза, от канал за Бг народна музика също.
    От какви канали, имате полза.

12. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

@wlad
    Глупост в случая е да твърдиш постоянно, че НВО не е в пакета на SatelliteBG заради задължения на трети лица. Нищо друго. И не виждам какво неприятно има в звучането му освен че не е вярно?!
    Ползите се изчисляват лесно. Колко струват каналите като място и колко процента от абонатите биха се абонирали за тях. Трябва да се има предвид и че НВО не предлагат схема на плащане чисто върху броя абонати. Да се говори са прилив или отлив на абонати поради наличие/липса на НВО е несериозно.
    За всяка организация с търговка дейност нейните (икономически)ползи са на първо място.
    А за каква лоялност търсите в отношенията търговец - потребител ми е трудно да разбера. Когато не мога да се примиря с недостатците на един продукт/услуга просто го сменям с такъв, с чиито недостатъци мога. "Лоялностите" между 2-те страни са описани в договора м/у тях. Всичко друго е неадекватно за ситуацията.

@Anixe78
    На дадения етап - от никакви канали. Бихме имали полза от съвсем други неща.
    А иначе хипотетично - от ексклузивен HD спортен канал с интересния европейски футбол(Англия, Испания, Италия, Германия), баскетбол(NBA&FIBA&NCAA), тенис(АТР&WTA), Formula1, голф, професионален бокс(големите мачове) и всичко това за без пари
    Това горното е в кръга на шегата!
    Този пост е редактиран от zlatko; 28-09-12 в 13:09.

13. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от wlad Виж публикацията
    ... Все си мисля, че собственикът, стар или нов, не е от значение ...
    А аз все си мисля, че собственикът е от първостепенно и най-голямо значение. Затова и по-горе попитах за него.
    И - стига с това НВО и с искането за атрактивни спортни канали. Истината е другаде - в "ххх" пакета - най-качествено излъчване на не по-малко качествено съдържание. Шест на брой канала. Какво по-хубаво от това, какво повече?...
    Да му мисли собственикът...

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    Да се говори са прилив или отлив на абонати поради наличие/липса на НВО е несериозно.
    Златко, мен лично да Ви стана абонат ме спира единствено липсата на HBO и Cinemax.
    Дано това се промени скоро
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-09-12 в 15:13.

16. Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от правопис Виж публикацията
    А аз все си мисля, че собственикът е от първостепенно и най-голямо значение. Затова и по-горе попитах за него.
    И - стига с това НВО и с искането за атрактивни спортни канали. Истината е другаде - в "ххх" пакета - най-качествено излъчване на не по-малко качествено съдържание. Шест на брой канала. Какво по-хубаво от това, какво повече?...
    Да му мисли собственикът...
    Имаш завидно чувство за хумор, което е похвално.

- - - Обновено - - -

Това горното е в кръга на шегата!
    Ей, голям шегаджия си бил!
    bajivan и правопис харесват това.

17. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от wlad Виж публикацията
    ...Имаш завидно чувство за хумор, което е похвално...
    @ wlad
    Колега, благодаря за оценката. Наистина е приятно, когато се води разговор с интелигентни и образовани хора, каквито намирам тук.
    Все пак, аз отново бих искал да попитам за собственика...

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

На дадения етап - от никакви канали. Бихме имали полза от съвсем други неща.
    А иначе хипотетично - от ексклузивен HD спортен канал с интересния европейски футбол(Англия, Испания, Италия, Германия), баскетбол(NBA&FIBA&NCAA), тенис(АТР&WTA), Formula1, голф, професионален бокс(големите мачове) и всичко това за без пари
    Ами то има подобен канал ама пак е платен - HBО Sport :rolleyes: , който по незнайни за мен причини, не се предава в Европа
    HBO: Sports: Home
    има и добър конкурент на Docu Box
    HBO Documentaries
    http://www.hbo.com/sports/index.html#/documentaries

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 38 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе