@kod
Както преди, така и сега @ zlatko загатва за нещо и ... толкова. Далеч съм от мисълта, че точно този или друг форум е мястото, на което ще се даде гласност на нещо важно... Просто става ясно, че скоро нещо ще се случи. Ще почакаме - ще видим!
@kod
Както преди, така и сега @ zlatko загатва за нещо и ... толкова. Далеч съм от мисълта, че точно този или друг форум е мястото, на което ще се даде гласност на нещо важно... Просто става ясно, че скоро нещо ще се случи. Ще почакаме - ще видим!
@kod
Грешно си интерпретирал думите миА в момента ние не сме оператор - ние си "играем на оператор". Спирам дотук.
Много добре казано. Например следните канали - DocuBox, FightBox, FilmBox и FilmBox Action - предлагат нещо сравнително различно, особено първите два. Имат потенциал за нещо, но стоят недоразвити (включително и с технически проблеми). Мен примерно ме кефи да гледам предаванията на онази азиатска французойка по DocuBox. Нека има повече такива неща по телевизията. Или сумото по FightBox - супер готино и оригинално. Включително има българин представител. Защо да не е възможно да се предават пряко турнири от Япония, хората са зажаднели за нещо различно.
Браво!Поотупали ли сте праха на темата....!
@Zlatko
Един конкретен въпрос:
-Според някои линкове на Канарските острови има надежда да закачи човек сигнал(с голяма антена разбира се)
Ти как мислиш?
Това за Astra 3B Europe wide beam съответно
За там отделен Beam ли има ,че ако се водя по цвета и с по-малка от 1.50 ще стане работата
Този пост е редактиран от denzel; 18-01-13 в 10:15.
@denzel
Чувал съм, че се хваща. Но сам нито съм пробвал, нито съм виждал. Ако те интересува лично, бих могъл да питам Астра, те не може да нямат тестове.
denzel, @alabala25
От Астра потвърдиха, препоръчват 1.20 - 1.50 см. антена.![]()
@Златко:
Чува се, че ще бъдете асимилирани от мТел.. вярно ли е или се базира само на договора за дистрибуция на услугите?
Също така какво се подготвя? Чух че тази седмица карти не се спирали и дори неактивните карти на някой бивши абонати се били активирали тези дни, а това не може да е случайно... Да очакваме ли неприятни изненади?
@valbg
Много хора си пускат слухове чули-недочули нещо. Не е вярна тази информация.
Относно картите и другите въпроси - няма да коментирам за сега.
Този пост е редактиран от правопис; 22-01-13 в 17:44.
zlatko
Преди време беше писал, че си тествал вградените сателитни тунери на различни модели телевизори. Моля те да дадеш подробности относно срещнатите от теб проблеми - подробно по модели Тв и марки и версии кам модули.
В офиса имате плазми на Панасоник
Меню - Настройки - Общ интерфейс - ОК
About Conax Ca - OK
- Software version:
- Hardware version:
- CIM Build date:
- Update:
Тествай с различни марки и модели КАМ модули.
Има много запитвания за проблеми и смятам че можеш да предложиш някои решения.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-01-13 в 14:29.
Златко. от 1ви Февруари, фокс лайф и фокс крайм тръгват на ХД, дали ще ги имаме и ние. Мерси