Страница 29 от 38 ПърваПърва ... 192728293031 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Какво стана с България Он Ер, ще бъде ли включена за абонатите на Сателайт?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

@rotation
    Не е ясно какво ще правим с тях, като има окончателно решение ще пиша.

4. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko
    Оказва се, че и по ВВТ вече ще има какво да се гледа , та в тази връзка няма ли да е по-добре първо нея да пуснете, място вече има достатъчно?

5. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@SG1
    Seria A не прави ББТ по-малък боклук отколкото е. Лично мое мнение е, че операторите трябва всячески да отказват тази порочна тендеция - купува се някакво спортно събитие, разцепва се м/у 2-3-4 долнопробни канала от една групировка и после се набутва пакетно цялото това безумие на операторите/зрителите.
    Offtopic: За нашия пазар са достатъчни 2-3 спортни канала(по един за всяка медийна група - Nova Sport (MTG), RingTV(CME) и т.н.), по един политематичен канал и по един лайф-стайл/документален канал. Всичко над това е изнасилване на пазара от медийните групировки.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Златко, явно избързах с похвалите, Докубокс има отново проблем, две поредни презавания глезам и вървят и леко мажат или по точно насичат
    при странични движенив, странно е, че и рекламите са такс, този път май няма да се окажат само някои файлове проблемни.

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@didomh
    Както вечие написах - причината за проблема е намерена, файловете се преработват постепенно и заменят. Скоро вече няма да има филми с този проблем. Днес забелязах "The Islanders: Sainte Marie" с този проблем, уведомил съм колегите в Ню Йорк, ще го оправят.
    Т.е. - не DocuBOX има проблем(както си писал), а КОНКРЕТНИ ФАЙЛОВЕ!

PS. Запазвай не тези неподплатени нито със познания, нито с информация предположения за себе си.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Отговор: Re: Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    @didomh
    Както вечие написах - причината за проблема е намерена, файловете се преработват постепенно и заменят. Скоро вече няма да има филми с този проблем. Днес забелязах "The Islanders: Sainte Marie" с този проблем, уведомил съм колегите в Ню Йорк, ще го оправят.
    Т.е. - не DocuBOX има проблем(както си писал), а КОНКРЕТНИ ФАЙЛОВЕ!

PS. Запазвай не тези неподплатени нито със познания, нито с информация предположения за себе си.

Интересно ми е как твоите изказвания на 100% съответстват и на политиката на фирмата в която работиш, вместо да си оправят бакиите, изкарват клиентите идиоти, та и твоята работа същата, втори пореден пост ми ДОКАЗВАШ колко съм тъп, а аз по-тъпа подръжка на канали дори в кварталната кабелна не съм виждал, повече от 3 месеца се БОРЯТ с проблема...

Не ми изтъквай колко знаеш и аз колко не знам, форума е за да се отправят не само похвали (каквито обичаш да чуваш), но и градивни критики, защото явно никой не гледа какво излъчвате, чакате някой да ви каже за проблема, та тогава да го отстраните.

И хайде за да не съм голословен, ще ти дам един жокер... все ОЩЕ на двата филмови канала на някои филми се (или файлове както обичаш да ги наричаш) картина и звук имат -0.55 секунди разминаване, това е откакто са тръгнали каналите, и до ден днешен е така...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-11-12 в 20:50.

10. Тук е от
    Oct 2012

Незнам дали тук е мястото, но все пак ще попитам:
    Офертата Opticum-2 Plus от сайта www.opitaihd.com, е 149 лева. Приемникът и чинията остават ли за мен след 2-та месеца, ако не плащам нищо и евентуално не съм доволен от услугите ви? На 60 км. от София трябва ли да се заплащат транспортни разходи и монтажът безплатен ли е на оборудването? Конвертора на чинията за 2 приемника ли върви попринцип и могат ли да се приемат от 3 спътника сигнали с една антена за същия план? За втората карта може ли да се използва оборудване под наем от Сателайт? Трябва ли да заявя опциите за 2 изхода от чинията и приемник под наем, ако се предлага такъв? Благодаря предварително за отговорите!

11. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@rotation
    Точно затова има телефона 0800 12 500 - обаждаш се и питаш. Аз не съм по търговските въпроси, но ще отговоря с уговорката, че може да има минимални грешки:

1. Да
    2. Да
    3. Конвертор за два приемника трябва да заявиш при поръчката.
    4. Нещо не разбирам въпроса? Какъв е този "план"? С тази антена можеш и 5-6 спътника да приемаш, стига да си направиш мултифийда.
    5. Не - оборудването се закупува.
    6. Виж 3

12. Тук е от
    Sep 2012

@SG1
    Seria A не прави ББТ по-малък боклук отколкото е. Лично мое мнение е, че операторите трябва всячески да отказват тази порочна тендеция - купува се някакво спортно събитие, разцепва се м/у 2-3-4 долнопробни канала от една групировка и после се набутва пакетно цялото това безумие на операторите/зрителите.
    Offtopic: За нашия пазар са достатъчни 2-3 спортни канала(по един за всяка медийна група - Nova Sport (MTG), RingTV(CME) и т.н.), по един политематичен канал и по един лайф-стайл/документален канал. Всичко над това е изнасилване на пазара от медийните групировки.
    Е...да ,ама като има излъчвания по едно и също време да ни разцепват картината на две ли ?Като купуват събитията пакетно е нормално и по възможност да ни предлагат колкото се може повече.

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@denzel
    В такива случаи когато интересните събития са две - имат спортен и политематичен канал, ползват ги и двата за спорт. Също така си има ОТТ услуги - като например Voyo. В 90% от времето няма нужда от повече от 2 (линейни)ТВ канала.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@didomh
    Каква градивна критика си "отправил" ти? - проблемът е констатиран и се е търсила причината за него, много преди да пишеш за него. Отговoрил съм какво се прави за да бъде решен. Това е единствената възможна опция.
    Колкото до разминаване на картина/звук при някои файлове - ти даже го измери с точно до стотни("-0,55")?! Разминаване от половин секунда е трудно забележимо, освен ако не гледаш тенис или снукър. А и причините могат да са десетки.

PS. Нещо си се объркал - нищо не доказвам, а само констатирам невежеството ти. Което само по себе си не е проблем, стига да не беше комбинирано с категоричността на "разбирач" и да не го развяваше навсякъде.

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

@didomh
    Каква градивна критика си "отправил" ти? - проблемът е констатиран и се е търсила причината за него, много преди да пишеш за него. Отговoрил съм какво се прави за да бъде решен. Това е единствената възможна опция.
    Колкото до разминаване на картина/звук при някои файлове - ти даже го измери с точно до стотни("-0,55")?! Разминаване от половин секунда е трудно забележимо, освен ако не гледаш тенис или снукър. А и причините могат да са десетки.

PS. Нещо си се объркал - нищо не доказвам, а само констатирам невежеството ти. Което само по себе си не е проблем, стига да не беше комбинирано с категоричността на "разбирач" и да не го развяваше навсякъде.

Няма да отговарям за злонамерените ти захапки, високомерието ти е явно, щом 3-ти пореден пост изтъкваш колко съм невеж, но ще коментирам частта с разминаването.

Разминаването се вижда с просто око, когато си отварят устата и не се чува звук и звука идва малко след това, а кокото до точността на измерването има си софтуер за това, но понеже си по-умен от мен няма да навлизам в детайли.

Разбери, че не се хапя с теб, просто ме дразни това дребно недоглеждане на иначе хубавите ви канали, ама както и да е, ясно ми е, че от теб това не зависи има си шефове, аз ако съм на тях до сега да съм скъсал с SPI... ти си имаш някаква функция там и си я гледаш, не знам само защо приемаш критиката към оператора лично, още преди 3 месеца те питах, каквто съм казал си е мое право, в свободна държава живеем, няма причина да го приемаш все едно, че го казвам на теб...

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@didomh
    Хубаво щеше да е, ако някакво разминаване от 0,55 сек. при 3 филма беше проблемЪТ на FilmBOX/ActionBOX - каналите са третокласни като съдържание, филми за самотни домакини.

За другото: пак ти казвам, че нямаш представа от материята - както технически, така и организационно.
    Не приемам лично нищо, просто не обичам демонстративната посредственност. Толкова по този въпрос.

18. Тук е от
    Sep 2012

Алььььььооо! КЪде ви са bTV-тата бИе?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 38 ПърваПърва ... 192728293031 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе