Къде е bein sport HD1? С бест кас модул от м сат купен съм. От снощи изчезна напълно!
ХД2 си бачка идеално - както Скай и Канал+футбол ХД. Само беин хд1 го няма.
Къде е bein sport HD1? С бест кас модул от м сат купен съм. От снощи изчезна напълно!
ХД2 си бачка идеално - както Скай и Канал+футбол ХД. Само беин хд1 го няма.
Al Jazeera HD 1 и 2 махнали ли са ги? Че отдавна не съм ги ползвал, а сега не ги откривам?
Al Jazeera HD 1 и 2 са на сателит, който няма покритие по нашите ширини.
Ето развитието (и решението) на проблема - размених си модула с един приятел за една вечер и моя ТВ "литна" - не мислеше като превключвах между каналите, нямаше никакви прекъсвания и внезапни надписи "кодиран канал". А моите болежки се пренесоха при приятеля ми. Оставих CI модула в офис на МСАТ да го пробват и те, а на мен ми дадоха заместващ. Аз нямах никакви проблеми за трите дни със заместващия и в крайна сметка си останах с него.
П.П. Забелязах, че има разлика във версиите на модулите - новият (както и този на приятеля ми) са с различна версия на софтуера от тази на първия ми модул.
Изключиха BBC HD и го заместиха с RING.BG HD
Така е, явно не са си платили :rolleyes: Те и Btv Action го бяха пуснали за 2 дни, но го спряха..
Колеги имам цифров hd приемник на msat, но искам да си купя и кодул. Гледам, че в продавалник има 2-ра употреба за 35лв. Струва ли си или да си купя нов? Модула с картата ли се продава и трябва ли да се прехвърля на мое име, както с приемниците? И каква марка да търся да си купя?
Този пост е редактиран от chorlav; 11-10-13 в 20:13.
Вариантите са два:
1. Купуваш си CAM модул Conax Smit / + карта от М-сат/ SMIT - Your key to the digital world
2. Купуваш си безкартов модул BestCas от М-сат Best CAS
https://www.google.bg/search?q=conax...&bih=933&dpr=1
Кой от двата варианта е по-добър, като качество. Безкартовия по бърз ли и по нов ли е?
Вариант 3 - Карта от МСАТ и модул Conax от другъде на по-добра цена .Модула BestCas има проблеми , но може и партидата да е била проблемна . Пробвай .
Модула се продава отделно и няма връзка с картата .Ако си купиш и карта , трябва да се активира на твое име .Колеги имам цифров hd приемник на msat, но искам да си купя и кодул. Гледам, че в продавалник има 2-ра употреба за 35лв. Струва ли си или да си купя нов? Модула с картата ли се продава и трябва ли да се прехвърля на мое име, както с приемниците? И каква марка да търся да си купя?
Не купувай модул на старо , най добре от оператора . Аз примерно мога да дам обява за два модула които са със стар фирм и поне при близу създаваха проблем с някой канали - но няма да ги залагам и да ме псува после някой
На старо само ракия и цигулкаМодула си го купи от оператора и при проблем - сменяват .
Пуснаха News 7 HD, но определено картината не е 1920х1080 - това е ъпскейлнат сигнал. Телевизора ми не го разпознава като HDTV, а това означава че резолюцията е орязана. Вероятно 1444х1080. Освен това звукът и картината се разминават.
Разминаване на звук, субтитри и картина има и при History HD.
Няма ли кой да ги агитира че да пуснат ESPN America. Ако го направят просто няма да имат равниЧе ми омръзна да гледам NFL на сръбски
За ESPN America се плаща :rolleyes: и ако го пуснат ще бъде в платен пакет.