1. Над 50.
2. Да, да. Да.
3. Да, не.
4. Да, не. Да, да, не, не.
1. Над 50.
2. Да, да. Да.
3. Да, не.
4. Да, не. Да, да, не, не.
за ваше сведениеПървоначално публикувано от MSat
Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 28-03-14 в 16:13.
Пуснах наскоро М-сат с модул и ми е интересно, дали изпускам някакви преведени канали. Ако някой може да даде списък с преведените канали за сравнение, ще съм много благодарен ! И има ли някой преведен 3Д канал ?
Здравейте отново!
Все още не съм прекарала тв и нет. Преди 2-3 дни се отбих в офис на МСАТ и видях,че имат някаква промоция за ТВ + НЕТ. Момичето много усилено ме убеждаваше,че въпросния нет е с много по-добро качество от който и да е нет. Ставало дума за най-последна технология и т.н. и т.н. Има ли нещо вярно?Да не би наистина нещо да се е променило от последния ни разговор тук?Благодаря Ви отново!
Ако ти е говорила за нета по оптиката им(МОКА), то цената е прекалено висока за пазара.Има конкуренция и за по-малко пари се намира качество!
1) aкo говорим за последната им промоция "6 месеца без плащане", тя не е по Мока, а по ДОКСИС3 технологията - има 2 пакета: Дабъл Плей Плюс (цифрова тв + нет до 10 Мб/с) или Дабъл Плей 30 (цифрова тв + нет до 30 Мб/с)...
2) най-вероятно разговорът ви е бил на първи април...
Само за информация, някой знае ли от сегашната промоция 6 / 6 месеца, при 30 мегабита интернет колко е ъплоуда? На 10 мегабита е 1, ама на 30? Никъде на сайта им не пише.
И другия въпрос, малко технически, един кабел ми влиза в апартамента от етажното табло, и този кабел в хола има сплитер и пръска сигнала към Тв-тата. Интернет модема след този сплитер ли трябва да е, или може на отделен кабел от етажното табло (то е на стената на килера ми, в центъра на жилището) да влезе нов кабел само за нета?
1) аз казах по-горе, че за тази промоция няма нови пакети, а се ползват старите, но от досегашните 4 пакета важат само два - 10 Мб/с и 30Мб/с
скоростта на ъплоуд за 30 Мб/с е 5 Мб/с и написана там където си е била и досега - MSAT CABLE - желаното качество
2) не знам как е най-правилно, но при мен влиза кабела от улицата - има сплитер към единия телевизор и към другия, след това има нов сплитер към модема и към тв-то...
3) ако питаш мен, най-правилно е да ми се пусне оптичен кабел, или в най-лошия случай коаксиален кабел за телевизията и паралелно фтп-кабелче за нета...
помоему за 20 метра - от улицата до рутера ми - няма нужда от модеми, за да се вкарва зорлем нет-сигнала в коаксиалния кабел...
Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 05-04-14 в 22:54.
Имам 2 телевизора на МСАТ, от които единия е с декодер и там се приемат всичките 200+ програми. Другия обаче е само на кабел. И когато му сменя сигнала на антена приема 44 канала, а когато му сменя сигнала на Кабел Мста ми приема 240+ канала, на повече от коието обаче ми изписва Scrambled singal. Интересното е, че повечето HD kanali ги гледам свободно но БТВ или БНТ не мога. Има и всички 10 спортни канала, от които 3 се виждат другите не (а точно те ми трябват). По случайност понякога като пусна ТВ-то хваща абсолютно всички програми (много рядко) и като го изключа и пусна след това отнотво не ми показва едно 60% от каналите. Къде е проблемът и как мога да го оправя ???
За автоматично търсене съм пробрвал със страните Германия и UK но все същия резултат. TV-to e Samsung
44 - са аналоговите
220+ са цифровите
За да гледаш всичките свободно, си вземи модул и карта от М-сат.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-04-14 в 23:11.
Адаш цифровите не са ли 230 канала(с HBO-тата и Cinemax-ите)?!
+10 радиа
233 заедно с 15 радиостанции
Здравейте,
Имам следния проблем:
При телевизор LG LN5400, при сканиранре на каналите с кабелния тунер, намира 230+ канала. Обаче на една част от каналите ми показва черен екран с надпис – „Няма CI модул”. Инфо лентата на канала се показва и пише кой е канала, какво дават и т.н. Интересното е, програми като БНТ и БТВ ми показва черен екран, а на БНТ HD и някой други HD канали ги показва. Оператора е мсат. Действително не съм поставял CI модул.
Къде може да е проблема и къде бъркам?
Благодаря.
Явно оператора не е кодирал "БНТ HD и някой други HD канали".