Страница 39 от 74 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Отговор: М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

1. Над 50.
    2. Да, да. Да.
    3. Да, не.
    4. Да, не. Да, да, не, не.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

Цитат Първоначално публикувано от MSat
    Работно време на офисите на МСАТ Кейбъл през празничните дни
    Уважаеми клиенти,
    всички каси и фронт офиси на МСАТ Кейбъл няма да работят на 18,19,20 и 21.04 ( официални празници и почивни дни ).
    MSAT CABLE - желаното качество
    за ваше сведение
    Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 28-03-14 в 16:13.

4. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Пуснах наскоро М-сат с модул и ми е интересно, дали изпускам някакви преведени канали. Ако някой може да даде списък с преведените канали за сравнение, ще съм много благодарен ! И има ли някой преведен 3Д канал ?

5. Тук е от
    Mar 2014

Здравейте отново!
    Все още не съм прекарала тв и нет. Преди 2-3 дни се отбих в офис на МСАТ и видях,че имат някаква промоция за ТВ + НЕТ. Момичето много усилено ме убеждаваше,че въпросния нет е с много по-добро качество от който и да е нет. Ставало дума за най-последна технология и т.н. и т.н. Има ли нещо вярно?Да не би наистина нещо да се е променило от последния ни разговор тук?Благодаря Ви отново!

6. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Ако ти е говорила за нета по оптиката им(МОКА), то цената е прекалено висока за пазара.Има конкуренция и за по-малко пари се намира качество!

7. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

1) aкo говорим за последната им промоция "6 месеца без плащане", тя не е по Мока, а по ДОКСИС3 технологията - има 2 пакета: Дабъл Плей Плюс (цифрова тв + нет до 10 Мб/с) или Дабъл Плей 30 (цифрова тв + нет до 30 Мб/с)...

2) най-вероятно разговорът ви е бил на първи април...

8.  

9. Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от Gabriela Koleva Виж публикацията
    Здравейте отново!
    Все още не съм прекарала тв и нет. Преди 2-3 дни се отбих в офис на МСАТ и видях,че имат някаква промоция за ТВ + НЕТ. Момичето много усилено ме убеждаваше,че въпросния нет е с много по-добро качество от който и да е нет. Ставало дума за най-последна технология и т.н. и т.н. Има ли нещо вярно?Да не би наистина нещо да се е променило от последния ни разговор тук?Благодаря Ви отново!
    Аз също бях при тях и това, което разбрах е, че Нета е 10Мб, не е МОКА. Промоцията им важала до 14 Април.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Само за информация, някой знае ли от сегашната промоция 6 / 6 месеца, при 30 мегабита интернет колко е ъплоуда? На 10 мегабита е 1, ама на 30? Никъде на сайта им не пише.

И другия въпрос, малко технически, един кабел ми влиза в апартамента от етажното табло, и този кабел в хола има сплитер и пръска сигнала към Тв-тата. Интернет модема след този сплитер ли трябва да е, или може на отделен кабел от етажното табло (то е на стената на килера ми, в центъра на жилището) да влезе нов кабел само за нета?

11. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

1) аз казах по-горе, че за тази промоция няма нови пакети, а се ползват старите, но от досегашните 4 пакета важат само два - 10 Мб/с и 30Мб/с
    скоростта на ъплоуд за 30 Мб/с е 5 Мб/с и написана там където си е била и досега - MSAT CABLE - желаното качество

2) не знам как е най-правилно, но при мен влиза кабела от улицата - има сплитер към единия телевизор и към другия, след това има нов сплитер към модема и към тв-то...

3) ако питаш мен, най-правилно е да ми се пусне оптичен кабел, или в най-лошия случай коаксиален кабел за телевизията и паралелно фтп-кабелче за нета...
    помоему за 20 метра - от улицата до рутера ми - няма нужда от модеми, за да се вкарва зорлем нет-сигнала в коаксиалния кабел...
    Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 05-04-14 в 22:54.

12. Тук е от
    Apr 2014

Отговор: Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

Имам 2 телевизора на МСАТ, от които единия е с декодер и там се приемат всичките 200+ програми. Другия обаче е само на кабел. И когато му сменя сигнала на антена приема 44 канала, а когато му сменя сигнала на Кабел Мста ми приема 240+ канала, на повече от коието обаче ми изписва Scrambled singal. Интересното е, че повечето HD kanali ги гледам свободно но БТВ или БНТ не мога. Има и всички 10 спортни канала, от които 3 се виждат другите не (а точно те ми трябват). По случайност понякога като пусна ТВ-то хваща абсолютно всички програми (много рядко) и като го изключа и пусна след това отнотво не ми показва едно 60% от каналите. Къде е проблемът и как мога да го оправя ???
    За автоматично търсене съм пробрвал със страните Германия и UK но все същия резултат. TV-to e Samsung

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

44 - са аналоговите
    220+ са цифровите
    За да гледаш всичките свободно, си вземи модул и карта от М-сат.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-04-14 в 23:11.
    competition и Nasko Hristov харесват това.

14.  

15. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Адаш цифровите не са ли 230 канала(с HBO-тата и Cinemax-ите)?!
    +10 радиа

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

233 заедно с 15 радиостанции
    competition одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Здравейте,
    Имам следния проблем:
    При телевизор LG LN5400, при сканиранре на каналите с кабелния тунер, намира 230+ канала. Обаче на една част от каналите ми показва черен екран с надпис – „Няма CI модул”. Инфо лентата на канала се показва и пише кой е канала, какво дават и т.н. Интересното е, програми като БНТ и БТВ ми показва черен екран, а на БНТ HD и някой други HD канали ги показва. Оператора е мсат. Действително не съм поставял CI модул.
    Къде може да е проблема и къде бъркам?
    Благодаря.

18. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Явно оператора не е кодирал "БНТ HD и някой други HD канали".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 74 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе