Страница 49 от 74 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012

Отговор: М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

На 203 канал има изненада.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Явно четат форумите Тъкмо навреме за F1...железни са!
    Този пост е редактиран от pilot; 14-03-15 в 18:47.

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

С какво име е този 203 канал?

На тв-тата с кам модул - видях какво е 203
    Обаче там където съм със сеттоп - няма я диемата...

п.п. На 196 е намирам на външния тунер...
    Този пост е редактиран от ivodivo; 14-03-15 в 19:25.

5. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

На бест кас е 203 канал е златния канал... хубаво е да си мълчим че сме единствените без пари дето го имаме...може би ще го спират през раб. седмицата от 8 до 17ч. че все пак трябва да крием

дори съм съгласен да го пускат само за LIVE излъчванията и без това само LIVE предаванията са в истинско FULL HD.

6. Тук е от
    Mar 2015

Здравейте, взех си BEST CAS модул за разкодиране на каналите на Мсат. Само че вкарах три пъти грешен пин и съответно сега ми иска някакъв master pin, пробвах с какво ли не и не става, има възможност за вписване на до 6 цифри, някой има ли представа дали има някакъв стандартен мастър пин?

7. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

пробвай стария индиански метод: изкарай модула от телевизора, размахай го леко във въздуха да забрави каквото е намислил и пак го вкарай... 8)

8.  

9. Тук е от
    Mar 2015

Ех, де да ставаше така не става също и с молби и заплахи, пробвах :D

10. Тук е от
    Jan 2012

Моя съм го менкал няколко пъти между телевизорите у дома и не помня да ми е искал ПИН. Може и да се лъжа, но не трябва ли в МСАТ да ти регистрират BestCas модула (в случай, че не е купен от тях)?

11. Тук е от
    Mar 2015

А за еротичните канали не изискваше ли код? На мен по подразбиране ми изискваше и беше 0000, докато не о*рах положението Също и на CI+ менюто като влезеш изисква и там беше същия код. Закупен е от МСАТ и съответно си го рагистрираха при тях, звънях на телефона им и ми казаха да го занеса в офиса на ул. Яне Сандански 1 във Варна (до Макдрайв), там им били програмистите и щели да го разкодират, само че като си знам късмета, най-вероятно ще се счупи нещо друго пък като го разкодират, затова и не ми се носи там...

Цитат Първоначално публикувано от Sisq0 Виж публикацията
    Моя съм го менкал няколко пъти между телевизорите у дома и не помня да ми е искал ПИН. Може и да се лъжа, но не трябва ли в МСАТ да ти регистрират BestCas модула (в случай, че не е купен от тях)?

12. Тук е от
    Jan 2012

На Яне Сандански са читави хората им, аз бих им се доверил.

13. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

въпросът за master pin на BestCas модула е поставян тук и преди, но досега не е имало смислен еднозначен отговор...
    аз лично имах такъв проблем, когато проучвах въпроса за родителския контрол, но се излекувах по индианския начин посочен по-горе - не е елегантен, но при определени случаи явно помага...

по моето скромно-арогантно мнение, не би трябвало да се носи в офиса модула за разкодиране всеки път, когато се появи такъв елементарен проблем,
    а когато се продава джаджата, с нея да върви и документация с Инструкции за употреба и указани съответен пин и мастър пин...

ще съм ти благодарен, ако споделиш тук как си реши проблема и последно какво е официалното становище от офиса на МСат...

14.  

15. Тук е от
    Mar 2015

Цитат Първоначално публикувано от Nasko Hristov Виж публикацията
    въпросът за master pin на BestCas модула е поставян тук и преди, но досега не е имало смислен еднозначен отговор...
    аз лично имах такъв проблем, когато проучвах въпроса за родителския контрол, но се излекувах по индианския начин посочен по-горе - не е елегантен, но при определени случаи явно помага...

по моето скромно-арогантно мнение, не би трябвало да се носи в офиса модула за разкодиране всеки път, когато се появи такъв елементарен проблем,
    а когато се продава джаджата, с нея да върви и документация с Инструкции за употреба и указани съответен пин и мастър пин...

ще съм ти благодарен, ако споделиш тук как си реши проблема и последно какво е официалното становище от офиса на МСат...
    Ходих днес до офиса на Мсат на ул. Яне Сандански, дадох го и обясних какво е станало, казаха ми да изчакам и след няма и 10 мин. ми го върнаха готов, със стария пин 0000. Попитах съответно какъв е тоя master pin и от къде мога да го науча, ако пак го блокирам, но касиерката само се усмихна и каза, че не знаела. Хубавото в случая е, че поне разкодирането е безплатно. А предполагам, че щом си взимал и ти знаеш как ти дават модула, в едно найлоново калъфче, без инструкции или други подобни.
    Nasko Hristov одобрява това.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Варна

Гледам офертата на М Сат 200 цифрови програми 60 HD Duble Play 19.99лв. Реална ли е? Има ли измама?Нещо скрито освен, че модула е 59 лева ?
    Има ли възможност да се гледат безплатно аналогови канали на друг телевизор и колко са? Каналите общо колко са 200 или 260?
    Този пост е редактиран от antyox; 30-03-15 в 19:56.

17. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Вярно е това, което пише. Аналоговите са 42-43 и може да си ги пускаш където искаш.

18. Тук е от
    Mar 2015

Аналоговите канали са 44. Цифровите тв са 217, в които влизат 8 канала на HBO и Cinemax, които си се плащат отделно, т.е. 209 тв канала + 15 радиа, които гледаш с тази такса от 19.90 лв. при едногодишен договор и 18.90 лв за двугодишен, има някои от тях които се повтарят разбира се, защото ги има в HD и SD, (уникалните са към 175-180), HD каналите наистина са около 60. Телевизията си заслужава, но аз лично не бях доволен от нета за тази цена, който е 10 mbps и затова от този месец си доплатих за пакета от 30 mbps и сега вече всичко е ок, така че ако ще минаваш на пакет нет и тв на Мсат моя съвет е да избереш пакета с 30 mbps.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 74 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1529
    Последно: 24-02-25, 01:07
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе