Страница 37 от 74 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho Виж публикацията
    Аз никога не съм имал повече от 230 и няколко...
    Грешка на ръката :rolleyes: - 230

Разбрах защо звука не е DD 5,1
    БНТ са наели линия (FEED) канал(на живо от Сочи), който предава с 30Mbit/s и 6 канално аудио, което се доставя по единично. А на Сан Стефано се енкодира в AC-3 448kbps и се праща на Близуу, а другия канал предава 320Kbps L+R (стерео). Супер тъпо...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-02-14 в 00:10.

2.  

3. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Адаш 236 бяха и при мен, но то защото имаше липсващи поредни (като цифри) канали.169 канал примерно го нямах изобщо, а бяха 168 и след него 170.И радиата ми липсваха, но бяха резервирани каналите за тях.Нещо този път от Мсат се бяха изложили!

4. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

MSAT CABLE - желаното качество да няма после ама аз не разбрах

5. Тук е от
    Feb 2011

При мен са 228 канала и 15 радио станции и нямам никакви проблеми със БНТ HD Sochi BTV HD и т.н. гледам че са добавили руския спортен канал Спорт1 HD има и някъв ПЛЮС 3D и HD Кино

6. Тук е от
    Jun 2004

Някой гледал ли е новия 3D канал на руски? Един път 3D е в режим един до друг, следващия път - един под друг. Пускам филма и през 2-3 минути черен екран за десетина сек, после пак тръгва ... Само при мен ли е проблема?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

М-сат спряха така нареченото БНТ HD Sochi 2014 и на негово място в момента е пак БНТ1.

На сайта обаче предават повторение на олимпиадата
    БНТ HD / Sochi LIVE

Не разбирам какво им пречеше да го оставят. БНТ1 си анонсираха, че след края на олипиадата ще върви най-доброто от Сочи 2014, Футболни срещи, други спортни събития и филми. А първият филм, който анонсираха, че тръгва по БНТ HD е "Недадените".

8.  

9. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

а не можеше ли при последната реорганизация да съберат всички българоговорящи HD програми една до друга (в началото или другаде), както са събрани ейчбиотата накрая...?
    щото всеки път трябва да си играя да ги премествам, за да са ми една до друга...
    Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 26-02-14 в 23:21.

10. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Наско предполагам си чувал, че операторите се наемат и с ангажимента(с клаузите им в договорите), кой канал(телевизия) къде да се постави.Така, че... , а и можеш да си ги подредиш както на теб ти е удобно.

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Вчера исках да си взема HD сеттоп от Мсат - нямат наличности се оказа... Иначе предлагат два варианта: HD Neta 8400 (голяма кутия) и HD Neta 8650 (малка кутия) -Някакви отзиви да сподели някой?

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    Вчера исках да си взема HD сеттоп от Мсат - нямат наличности се оказа... Иначе предлагат два варианта: HD Neta 8400 (голяма кутия) и HD Neta 8650 (малка кутия) -Някакви отзиви да сподели някой?
    Вземи си големия, когато има наличности.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-02-14 в 19:24.

13. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Здравейте! Наскоро си пуснах М-сат без приемник с BestCAS модул и виждам, че доста програми имат субтитри на български език. Искам да попитам, някой знае ли точно кои са преведените телевизии със суб. или със звук ?

14.  

15. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Здравей!
    Тази информация можеш да я изискваш от Мсат като отидеш да си плащаш.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Здравейте,мсат има ли канал който да излъчва формула1 на български?

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010

И аз да попитам : тия пустиняци на коя програма ше се включват за да дават F1?

18. Тук е от
    Mar 2014

Отговор: Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

Здравейте,

Бих искала съвет от хората пишещи в темата.
    Предстои ми включване към един от доставчиците на тв и нет във Варна и се чудя към кого да се насоча. За съжаление с нашия район избора не е голям-Интербилд,Мсат,Мтел и може би Близу(в момента проверяват дали е възможно).Много има изписано за Мсат ТВ(повечето от което неразбирам),но невиждам мнения за нета им.За Интербилд разбрах,че са с лошо качество на нета,за ТВ-то горе долу.За Близу нищо не съм чувала.На Мтел не ме устройва тв пакета. Вас моля за съвет относно Мсат.По принцип бих се включила към Вива,но нямат в района.(като цена,а и възможностите ,които предлагат,като че ли са най-добри.Но това е по мое некомпетентно мнение.)Благодаря предварително за отговорите!
    Този пост е редактиран от Gabriela Koleva; 14-03-14 в 11:16.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 74 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе