В момента съм на Близу тук каналите са максимум към 180 т.е при М-сат са повече нета на Близу е приличен а в М-сат се оплаквате от скоростта иначе цената е една и съща и се чудя дали да се прехвърлям почти бях решил сега пак се колебая....
В момента съм на Близу тук каналите са максимум към 180 т.е при М-сат са повече нета на Близу е приличен а в М-сат се оплаквате от скоростта иначе цената е една и съща и се чудя дали да се прехвърлям почти бях решил сега пак се колебая....
От около седмица каналите ми се свиха до 161(ДТВ), 3 -радио и 44 (тв). Това на телевизор LG37LF2510 с CONAX модул. Липсва ми цифровата NOVA и BTV.
При Вас има ли нещо такова?
Това за Варна/Аспарухово
Не, пусни автоматично сканиране.
Пусках около 4 пъти автоматично сканиране, резултатът е без промяна! Някакви предположения?
Нов модул или фърмуер на стария. Извикай си техници.
не че не искаме да ти помогнем, но няма смисъл задочно да гадаем дали е от сигнала или от хардуера, рестартирай си всички устройства, ресканирай си каналите и ако това не помага, послушай съвета - жалвай се в офиса да дойдат техниците...
Има ли вариант, да е авария по трасето? Кофти сплитер?
Аз имах същия проблем не ми излизаха доста канали и радиа. След многократно идване на техници до вкъщи отговора беше един и същ "Проблема не е при нас. Всичко ни е наред. Обновете си софтуера на тв-то". Проблема си го реших, като си записах на един лист чистотите с битрейда (ако не се лъжа мисля, че така се казваше) и си ги търсих ръчно и сега всичко е ок. С тв samsung съм.
Иване пробвай с връщане на заводските настройки и след това го пусни на пълно търсене.Може и да е от наслояване на фирмуерите, ако си го обновявал без да го ресетваш след ъпдейт!
Може ли да попитам от къде го правите това автоматично сканиране на каналите? Преди бях ръчкал от някъде ама сега нещо не мога да го намеря. А май ще ми се наложи защото и аз като колегата по-горе имам 161 канала.
Този пост е редактиран от ivan74; 14-04-15 в 09:06.
Благодарности за новия канал, но защо точно на мястото на Canal+ Futbol? Трудно е човек да се оплаче, тъй като услугата ви е номер 1, но все пак спортните канали могат да бъдат по-добре разпределени. В момента доста от английските мачове не могат да се гледат в HD, освен по Спортклубовете, които са далеч от HD. Преди това махнахте и катарския Bein Sports 1. Така в момента италианското и испанското ги имаме по 4-5 канала, докато за английското останаха само новия канал и Нова Спорт. Моля върнете Canal+ Futbol на мястото на друг канал или:
- по немкия Sky Sport 2 нищо не дават, по Sky Sport 1 дават Premiership и F1
- по руския Футбол 2 дават основно испанското, което го имаме по поне още 3 HD канала. Футбол 1 дават основно английското.
Също така не знам защо махнахте руския Спорт 1 по който даваха неща които по никой друг канал не ги дават като Copa Libertadores, Copa Sudamericana, бокс (големите галавечери от САЩ), ММА ( UFC и Bellator) и др.
Е, че за какво ти са още канали даващи английското...? Диема Спорт и Нова спорт ХД дават достатъчно мачове и с добро качество.
Не дават в събота от 17:00 мачовете и не малко мачове ги излъчват само по мацаницата Diema SD.