не още. жена ми вчера провери в офис на мак драйв
не още. жена ми вчера провери в офис на мак драйв
Какво значи провери?
Диема Спорт ХД стартира в събота 21 февруари в 13 часа с мача Черно Море - Локо Г.Оряховица на живо от Тича.
Като се има предвид че Нова спорт ХД - БТВ Екшън ХД тръгнаха при М САТ постоянно след 1 година....съмнително е кога ще тръгне Диема Спорт ХД при М САТ....
Daxy, ти защо не стартираш в събота 21 февруари в 13 часа на стадион Тича на мача Черно Море - Локо Г.Оряховица на живо?
Някой знае ли дали с бесткас модул и активна карта на мсат ще върви телевизията?Изгоря ми смит модула а имам бесткас закупен от друг град.
П.С. Карта на мсат с бескас модул не върви.След регистрация на модула в мсат и отписване на карта с малко опъване от страна на служителите работата стана.
Този пост е редактиран от penko_bg; 25-02-15 в 18:34.
Бесткас модулите на М-сат са без карта - регистрирани са в техният сървър.
Да де въпроса беше дали може да се ползват с карта но нестава.
Здравейте,
от около 2 години съм клиент на Мсат, и ползвам ТВ с карта Bestcas на Филипс, малко преди нова година си направих подарък пак филипс. Който веднага му прехвърлих картата от стария, и започна едно много гадно насичане на звука, картината няма проблем, обаче звука е ад. Естествено отидох и обясних за проблема, принудих се да си закупя втора карта която била "CI+" така ми обясниха, пак на бесткас. Проблема остана носих ТВ на ремонт, обаче от там ми казаха, че проблема е в оператора. Искам да попитам още някой има ли такъв проблем? ТВ е с последния излязал софт.
И какво стана сега - няма къде да гледаме Лудогорец - Левски и Литекс - Лудогорец - Литекс в мрежата на М САТ Кейбъл!!!
Еми като няма кой да пусне диема спорт.....
Преговарят![]()
И какво сега? Де ще гледаме F1?
Качеството на сръбския канал е зле... По sky sport HD е добро ама на италиански...
Звънях им сега в офиса на Мсат - отговора им: преговаряме и когато се разберем ще си плащате 4лв. за Диема спорт!
Сръбските SK 1 - 2 - 3 са с по-отвратителен битрейт и шарпнес от канал 3 и скат!!!!
За италианците върви по Скай Ф1 - който го нямаме и по немския Sky F1 - който също нямаме.
Едва ли ще ги затрудни ако пуснат RTL HD на мястото на украинския новинарски 112 Ukraine?!!