Единствената причина да съм на тая тв, е че съм се набутал с КАМ модул.
Единствената причина да съм на тая тв, е че съм се набутал с КАМ модул.
С нов тв Панасоник няма никакви проблеми. Причините за накъсванията са във вашите телевизори!
Имат ли My Zen Tv?
Днес сутринта в 7,30 имах на разположение 171 програми + радиостанции, а предната вечер бяха близо 340 с радиата...
Нещо са се уплашили от проверките и са спрели куп телевизии...
Кои, ТИМ-аджиите ли са се уплашили? И от кого ми е интересно?
По-скоро са им казали временно да ги спрат, за да не дразнят вече наказаните от проверките.
Според мен всичко ще се "урегулира законово" до края на седмицата. Сетете се сами по кой "закон".
Всяко чудо за 3 дни.
Сега станаха 217 с радиостанциите.
Gena_bs
Хайде без предположения. Явно не си техен абонат.
Снощи прегледах спортните канали (руски, сръбски, beIn sport, Булсатком) - бяха върнати и в HD, и в SD каналите.
Сега пак са свалени. При сканране номерата на местата им се прескачат.
Звъннах в МСАТ, казаха "технически проблем, работи се", като не уточниха дали този техн. поблем има врзка с ДАНС ;-)
Аз пък преди има няма година избягах от Мсат-а. Отървах се от скапаните им сеттопи... Вече имам и таймшифт - нещо което ще ги убие според мен...
Специално заради ск1.2.3- тест-скайспортовете-рускея футбол съм се абонирал за мсат.Ако ги спрат развалям договора.
Поне да кажат докога ще се играе тази гоненица - в извънработно време спортните канали вървят, в работно ги няма.
Продължават номера...през деня 176, а след 20,00 часа - 208 програми...
Пак същият номер - до 18,24 часа - 182 програми. Сега са 216.
Днес пак им звънях. Пак твърдят, че било технически проблем, подобрявали качеството точно на каналите, които вечер ги има, през деня не. Техниците работели, затова през раб.време ги изключвали. Срок - неизвестен. В ниакъв случай не било сврзано с акцията.
Но поне са съгласни, че ако продължи дълго,всеки може свободно да си прекрати договора без неустойки.
Един добър ТВ пакет, с включни Диема Екстра и Максспортовете и НВО и Синемакс + 50 мбпс Инет във Виваком е 43 лв. При А1 е 41 лв., но Инет е 100 мбпс и без НВО и Синемакс.
От около седмица , вечер каналие са разбъркани.Това дали е свързано с т.н. техн. проблем , защото взе да ми писва.
Днес в обекта където работя идваха техници, че модула се беше скапал и ги попитах за тази профилактика, казаха че най рано на 1.7.2019г.трябва всичко да е наред.