Първо - не съм давал 1000 лева за телевизора си второ - не ползвам топфиилда щото е гаден и не мога да си гледам HD-тата и трето просто исках съвет и препоръка, и мнение а не някакви злобни коментарчета.
Първо - не съм давал 1000 лева за телевизора си второ - не ползвам топфиилда щото е гаден и не мога да си гледам HD-тата и трето просто исках съвет и препоръка, и мнение а не някакви злобни коментарчета.
vanio_93 за 26 инчов тв не виждам смисъл от HD канали! Пробвай в почивните дни как е само с тунера на ТВ-то и ако ти харесва си решавай... Аз лично си взех модулите от Мсат поради причините изтъкнати и от колегата pilot от по ранен пост!
vanio_93 Що се измъчваш на малкия ? Вземи си един ГОЛЯЯЯЯМ телевизор ,че да усетиш тръпката на HD-то
абе и на 26 се усещат HD-тата не се притеснявайте :P, за мойта стая не ми трябва по-голям.Ама ще отида аз да си зема един модул че тей не се издържа вече :D
Еееееееееееееееееееееееее ! Разгеле :-)))
P.S.
Аве ! Ти да не си Хобит ? В каква стая гледаш - имам в предвид какви размери е ? Хммм !!!
Е не съм хобит въпреки че незнам точно какво означава това :D абе не е много голяма стаята пък и съм на квартира и тивито си го взех от дома и нямам пари сега и за по голям :D
- - - Обновено - - -
И така вече се предлагат само BestCas модули, цена-75 лева всички канали ми разкодира и съм много доволен!Ай наздраве :D
Да попитам, пуснаха ли Мсат ХД-тата на БТВ? Че на моя телевизор само мога да правя пълно сканиране, а за момента съм хванал възможно най-многото канали...
Не съм видял.
Ами май не са ги пуснали HD тата незнам вървят ли някакви преговори, аз също така някой знае ли за канала FOX TV дали и него ще добавят?
Здравейте колеги,искам да попитам дали задължително трябва да си купя карта-модул от м-сат,или може и от някое техно.
Не е задължително може отвсякъде да си вземеш конакс модул.
Преди няколко дена ходих до офиса и си взех модул.Вече предлагат само корейските на BestCas който са без карта и много по хубави - цена 70 лева.А конакс модулите на шмит вече не се предлагат!
Благодаря за отговорите,ще отскоча до м-сат за карта.На другия тв и аз съм с BestCas и съм нямал проблеми.
Здравейте имам само един въпрос малко съм бос все още в тея неща .... та въпроса е на тая щайга Panasonic tx l32c20ea .... такава карта от МСАТ мога ли да си купя ? ? Защото жената от офиса ми каза за MPEG да съм гледал дали има а никаде не го пише това и незнам ко да прая? Мерси предварително