Страница 58 от 74 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Отговор: М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

trace, явно имаш загуба на сигнал някъде по трасето и за това се получава насичане при теб. Обади се на техниците те знаят какво да направят.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2015

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    trace, явно имаш загуба на сигнал някъде по трасето и за това се получава насичане при теб. Обади се на техниците те знаят какво да направят.
    Обаче не е постоянно и може като дойдат да няма проблем и ще кажат всичко е наред...

4. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Е. тогава викай неволята....

5. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

Това, с което ние можем да ти помогнем е, да те уверим, че насичане не трябва да има на нито един канал. Послушай човека и се обади да дойдат техниците. Ако не решат проблема от първия път, ще дойдат пак. Те си знаят какво да правят и какво да кажат.
    ivodivo одобрява това.

6. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, имам следното питане. Платил съм си пакет хбо, но не съм сигурен дали не трябва да имам и хд канлите на хбо или само сд

7. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Здравей!
    Зависи, кой пакет си плащаш.По спомени мисля, че ХД-тата(HBO, Cinemax) им се доплащат допълнително.Някой да ме поправи, ако аз съм в грешка.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не грешиш, +1.90лв.

10. Тук е от
    Dec 2009

Ясно .. Пак са били любезни да ми обяснят Хаха ще го преживея
    Благодаря момчета

11. Тук е от
    Jan 2016

Цитат Първоначално публикувано от trace Виж публикацията
    Обаче не е постоянно и може като дойдат да няма проблем и ще кажат всичко е наред...
    Абонат съм на Мсат аналогова телевизия (на допълнителния телевизор) и интернет. На основния телевизор гледам Булсатком. И реших за Нова година подарък CA модул за основния и да се разделя с Булсат. При закупуването на картата (59.00 лв.) в офиса на М-сат служителката изрично ми каза да сканирам на държава България. Прибирам се сканирам и (до тук добре) намерих всички канали и SD и HD, всичко е ОК. 163 SD канала и още 63 HD канала, качеството е ОК. На следващия ден половината канали насичат, а след още ден повечето изчезнаха, останах със стотина канала общо. Звъня, идват техници и започват да ми обясняват, как не се сканирало на България, а на (цитирам): "Скандинавска държава". Добре, пресканирах на Финландия и проблема се реши, екстра качество, всички канали............, но след 2-3 дни проблема се повтаря. След няколко обаждания и посещения на техници, след които последва смяна на сплитери във апартамента, работа извън апартамента, която не ми обясниха в какво се състои и в крайна сметка резултата е следния: имам всички канали и SD и HD с отлично качество, но..........не през цялото денонощие. Има периоди, през които HD каналите понякога насичат, не всички. Най вече B-tv action HD, БНТ HD, Fashion TV HD, MTV Live HD и AutoMotorSport HD. Насичането не е постоянно, насича картината когато има повече екшън в сцената, но въпреки това е неприятно. С картината на SD каналите няма проблем, само звука на някои прескача кофти, така че не можеш да разбереш какво се говори.
    Но, повтарям, този проблем който описвам се проявява само в някои части от денонощието. През другото време всичко е идеално. И тъй като техниците ме намразиха, а и останах с впечатлението, че това е максимума, който могат да постигнат, въпроса ми е мога ли аз да направя нещо, което да реши проблема. Имам в предвид да си сложа усилвател или да си подменя сплитерите с някакви висококачествени или нещо подобно. Другият вариант е да ги поканя да живеят 3-4 дни в къщи, сигурен съм, че ако дойдат на еднократна визита проблема няма да се прояви.

12. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

А сигнала им по оптика ли пристига до блока ти, ако си в блок? Ако не - проблема може и да е някъде по-далеч.

13. Тук е от
    Jan 2016

Не, не е оптичен, обикновен коаксиален кабел е, Само като излезе от блока става по дебел и черен кабела. И не мога да хвана някаква закономерност, кога се появява проблема. Отначало мислех, че е вечер, когато е по натоварена мрежата, нали всеки си пуска телевизора и от това пада сигнала, ама не е така. Една вечер е добре, на следващата не е. А забелязах, че и през деня се получава понякога, макар и рядко.
    Не знам дали е възможно някой да се е вързал незаконно и само когато неговото устройство работи при мен да има някакъв пад на сигнала.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от yavpav Виж публикацията
    Не, не е оптичен, обикновен коаксиален кабел е, Само като излезе от блока става по дебел и черен кабела. И не мога да хвана някаква закономерност, кога се появява проблема. Отначало мислех, че е вечер, когато е по натоварена мрежата, нали всеки си пуска телевизора и от това пада сигнала, ама не е така. Една вечер е добре, на следващата не е. А забелязах, че и през деня се получава понякога, макар и рядко.
    Не знам дали е възможно някой да се е вързал незаконно и само когато неговото устройство работи при мен да има някакъв пад на сигнала.
    Имах подобен проблем преди време на единия телевизор, а на другия не. Ако не се лъжа, ту сигнала беше добре, ту беше слаб, и тогава HD каналите насичаха. Правеше го също когато си иска. Проблема се оправи като откачихме втория тв от сплитера и от етажното табло ми пуснаха нов кабел до второто ТВ. Техниците предположиха, че кабела, който е в стената някъде е наранен и се получава така. Е, разбира се, това го предположиха на третото идване, но пък от почти 25 години нямам лошо мнение за идване на адрес при проблем. Дори смело ще кажа, че МСАТ са единствената фирма, при която като съм звънял с проблем са ме питали "ако след 10 минути дойдат на адреса удобно ли е"

16. Member
    Тук е от
    Jun 2010

От вчера не ми отваря еротичните канали-след 4 нули ми казва грешен код.Да няма някаква промяна?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от iihtiandar Виж публикацията
    От вчера не ми отваря еротичните канали-след 4 нули ми казва грешен код.Да няма някаква промяна?
    Сега пробрах - няма проблем, но аз съм го променил защото племениците ми са често на гости и гледат детски.... Вероятно ти си сменил кода, пробвай с 1234..

18. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Преди малко разбрах,че съпругата ми натискала много копчета,след опит да излезе от ер. канал.Тв казва , че е грешен код и за някакъв мастер код.Какъв е тоя мастер код знае ли някой?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 74 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе