Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 27 от 113 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

L42ET5E
    1.може ли да се гледат мачове на живо. в сайта "лемон".
    2.също може ли онлайн да се залага в спортинг бет. влизаш в сайта , пишеш пароли, полето за залагане активно, но не приема сумата.
    3. най - евтината съвместима камера за скайп
    през смартфон стават и двете.
    относно гледането на мачове не стана и със самсунг 6100, който има флаш плеър.за някои мачове изисква инсталиране на софт(то си пише нужната програма, за тези е ясно), но има много без изискване за софт. мислех, че поне самсунга ще се справи.
    Този пост е редактиран от simeonbf; 08-12-12 в 23:39.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

И аз все повече се насочвам към този модел L42ET5E и горе-долу ме вълнува същото за гледане на мачове и филми....видях го на живо тв-то се държи много добре н цифровата кабелна в нашия град.Има един пич които има такъв и може да го питаш ще ти каже всичко което те интересува за този тв......и аз ще следя каквото излезе тук че коледата наближава....
    blag0 се пише тук...забеавих да кажа...

4. Тук е от
    Nov 2012

Дойде време и аз да се похваля днес си купих L42ET5E от няколко часа му се радвам и усмивката не слиза от лицето ми , както се казва картинка цифровите канали от 2 метра са сравнително добре за HD каналите just perfect , досега плейва всичко и субтитрите са с кодировка ANSI в магазина нямах качен филм на флашката със DTS аудио но и това чете без проблем , клипове през youtube , прави ми впечатление подреденото меню на тв-то супер лесно се цъка с него

5. Тук е от
    Aug 2012

Дълго и безаварийно ползване. Пусни си клипчета в Youtube ХД формат и отлитай.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf Виж публикацията
    L42ET5E
    1.може ли да се гледат мачове на живо. в сайта "лемон".
    2.също може ли онлайн да се залага в спортинг бет. влизаш в сайта , пишеш пароли, полето за залагане активно, но не приема сумата.
    3. най - евтината съвместима камера за скайп
    през смартфон стават и двете.
    относно гледането на мачове не стана и със самсунг 6100, който има флаш плеър.за някои мачове изисква инсталиране на софт(то си пише нужната програма, за тези е ясно), но има много без изискване за софт. мислех, че поне самсунга ще се справи.
    2. Съмнявам се..все пак браузъра не е като на компа ти.
    3. Само тези камери http://panasonic.net/avc/viera/globa...l_accessories/

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от Zerotolerance Виж публикацията
    Дойде време и аз да се похваля днес си купих L42ET5E от няколко часа му се радвам и усмивката не слиза от лицето ми , както се казва картинка цифровите канали от 2 метра са сравнително добре за HD каналите just perfect , досега плейва всичко и субтитрите са с кодировка ANSI в магазина нямах качен филм на флашката със DTS аудио но и това чете без проблем , клипове през youtube , прави ми впечатление подреденото меню на тв-то супер лесно се цъка с него

сега ако ми кажеш как се държи и на някои мач и няма да чакам даже коледата и отивам да го взема....и друго ХД филми с субтитрите плеива ли.....
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-12 в 18:25.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

И аз се оглеждам за тази серия, определено ми хареса в магазина как предава, но искам да взема 47-цата. В магазините има само 42-ки включени. Видях и по-високите модели, имат по-добър контраст, но ми идват скъпи.

10. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от laptoo Виж публикацията
    сега ако ми кажеш как се държи и на някои мач и няма да чакам даже коледата и отивам да го взема....и друго ХД филми с субтитрите плеива ли.....
    Незнам приятел на мачовете как се държи , днес за малко гледах по Ринга но не останах очарован все пак е SD сигнала , а HD филмите си ги плейва без проблем субтитрите са малко малки но като ги преработя с тази програма SubtitleEdit и стават за гледане
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-12 в 18:26.

11. Тук е от
    Aug 2012

Е аз имам Ринг ХД и е нещо невероятно. За мачовете, дори в момента гледам два на Диема и Нова Спорт и картината е доста прилична за С Д, а на ХД каналите излиташ. За колегата, който се чуди за 47''-цата, да не се чуди. Аз си гледам субс от флашка и без да ги преработвам, не са чак толкова малки, но ако искате истинско изживяване, гасете лампите и си пуснете един Блурей филм. Така вече виждате за какво сте си дали парите.

12. Тук е от
    Nov 2012

Има ли отворен браузер или от къде да си сваля такъв за ET5E серията , рових се в Vierra market но без успех .

13. Тук е от
    Aug 2012

Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-12 в 18:29.

14.  

15. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Има ли отворен браузер или от къде да си сваля такъв за ET5E серията , рових се в Vierra market но без успех .
    Има си го вграден, няма нужда да сваляш нищо,над Vierra market има един надпис "още" - натискаш 2 пъти и ще го видиш, но не поддържа флаш...

16. Тук е от
    Nov 2012

Всичко е ОК днес успях да подкарам и филм през DLNA със ДМП

17. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте и от мен! Радвам се че намерих този форум, извинявам се че ще е дълго...
    1. Бяхме в технополис с баща ми и си харесахме от моделите там, най-много този как се вижда и по показатели - Panasonic VIERA TX-L42ET50E
    (тук е от друг сайт Panasonic VIERA TX-L42ET50E телевизори - Цени, мнения, Panasonic тв магазини ). Бях се навил за него, но като се прибрах и потърсих из нета, видях че контрастта му е доста нисък за модел от 2012 г и за тези пари. Та сега се колебая, баща ми харесва и друг вариант -
    Samsung UE40ES7000
    http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/samsung/ue40es7000-p79629043/opisanie.html#properties Аз не го искам този самсунг от гледна точка , че е по-скъп и тези функции, които ги има в повече , няма да се използват, особено и мен като ме няма доста често. Та заради тези екстри, цената се увеличава...

2. Какво искаме - ще се гледат доста мачове(поради което искаме да е с повече херци за по плавно движение, горните 2 модела са по 800 хц), филми, да е 40 или 42 инча, с флашка да има бг субс, като цяло гледа се на светло вечер. цена между 1700 и 2100 лева. Какво ще кажете за тези 2 модела или препоръчвате ли ми някой друг по тези показатели?
    3. Видях по предни коментари за модел L42ET5E , а този на който се спряхме е L42ET50E, като не го видях в представените в началото на тази тема?
    4. Направи ми впечатление, че в други сайтове като Pazaruvaj.com - Надежден помощник за покупки, сравнение на цени и продуктови оферти цената за L42ET50E е доста по-ниска от колкото в Технотата.. Ако си поръчаме онлайн от тези сайтове, а не от технотата, трябва ли да имам опасения, че нещо в телевизорите няма да е както трябва, поради по-ниската цена?
    5. Един по-странен въпрос - сегашния ни телевизор стои близо до вратата за терасата и като се отваря вратата зимата, вътре-топло, а вънка студ, мисля че не влияе добре на ТВ-то тези температурни различия, и даже някой път се чува изпукване, то и картината не му е мн добре от доста време, вредно ли е наистина и как му влияе това?

Моля за препоръки по 4-те точки и Христослав2 ако се изкаже също , ще съм му благодарен, понеже голямо чудене пада какъв да е, а вече и нямам търпение да вземем ТВ. Благодаря предварително!

18. Тук е от
    Aug 2009

Всъщност, някой може ли да каже какви са разликите между ЕТ50Е и ЕТ5Е? Разликата в цената е доста голяма...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 113 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе