Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 37 от 113 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от iihtiandar Виж публикацията
    Хахахахахахах,от дървен на надървен......
    И защо така мислиш колега.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от astalavista2 Виж публикацията
    Здравейте!

Насочил съм се към закупуване на PANASONIC TX-L55ET5E. Моят основен избор е най-вече поради доброто съотношение диагонал - цена и това, че ще се ползва само като монитор към компютъра (гледане на филми и браузване). Единственото ми опасение е черният цвят. Не можах да го видя лично, тъй като го нямаха наличен в Техномаркет на Цариградско шосе, но от това което чета и в чуждите форуми е, че по-скоро сивее. Може ли някой който притежава телевизор от тази серия да сподели впечатления.

Благодаря

Колега притежавам този модел телевизор от около 2 седмици и трябва да ти кажа че картината му изглежда невероятно добре , не знам какво имаш впредвид под сивее но на мене черното си ми изглежда черно и за мене лично в момента това е най добрия телевизор който може да се вземе като съотношение цена / качество.Малко е по беден на настройки и екстри в менюто но качеството на картината си заслужава.

4. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от donleone Виж публикацията
    Колега притежавам този модел телевизор от около 2 седмици и трябва да ти кажа че картината му изглежда невероятно добре , не знам какво имаш впредвид под сивее но на мене черното си ми изглежда черно и за мене лично в момента това е най добрия телевизор който може да се вземе като съотношение цена / качество.Малко е по беден на настройки и екстри в менюто но качеството на картината си заслужава.
    Благодаря за отговора. Това ме интересуваше.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от astalavista2 Виж публикацията
    Здравейте!

Насочил съм се към закупуване на PANASONIC TX-L55ET5E. Моят основен избор е най-вече поради доброто съотношение диагонал - цена и това, че ще се ползва само като монитор към компютъра (гледане на филми и браузване). Единственото ми опасение е черният цвят. Не можах да го видя лично, тъй като го нямаха наличен в Техномаркет на Цариградско шосе, но от това което чета и в чуждите форуми е, че по-скоро сивее. Може ли някой който притежава телевизор от тази серия да сподели впечатления.

Благодаря
    Черното сивее само ако го гледаш в тъмно помещение. През деня раликата в черното спрямо другите модели не се забелязва.
    Всички модели на Panasonic , LG , както и някои на Philips са с поставени IPS матрици.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте!
    Имам молба към притежателите на tx-l55dt50e.Един приятел иска да си вземе 55" и според мен това е оптималния вариант откъм качество на картина,функции,цена.Препоръчал съм му го и не искам да го подведа,а и съм му задължен.
    Благодаря предварително за отзивите!

7. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    Здравейте!
    Имам молба към притежателите на tx-l55dt50e.Един приятел иска да си вземе 55" и според мен това е оптималния вариант откъм качество на картина,функции,цена.Препоръчал съм му го и не искам да го подведа,а и съм му задължен.
    Благодаря предварително за отзивите!
    Здравей,

В краткия период който ползвах Тв-то мога да напиша само добри думи. Наистина качеството на картината е добро, но аз вече имам предубеждения за Led технологията като цяло. Може да ги прочетеш няколко поста по напред. Твоя приятел ще остане доволен. Има една подробност, ако иска да ползва 3D ще трябва да закупи очила, които са доста скъпи. Има по евтини заместители(Samsung SSG-4100Gx), но все още не мога да потвърдя дали вършат същата работа. Аз ги намирам малки и твърде отворени. Хубаво е да се направи тема за тези очила, да има повече мнения. Това което съм прочел към момента Панасоник и други компании се опитват да направят универсален стандард, но са още в началото. Има универсални на Xpand и 3d3, но не откривам вносител за тях в България.
    Този пост е редактиран от val77; 27-01-13 в 07:21.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте,

Трябва да избера телевизор до 1200 лева и с размери 37-42 инча. В общи линии колебанията ми са сведени до следните 2 модела:

1: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...9056218BC&rf=y

2: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-40PFL5007K

Търси се максимално реална картина и надеждна сглобка. Телевизора ще се гледа предимно на цифрова телевизия. 3D и други такива изобщо не са на преден план.

Приемам и други предложения.

Поздрави!

10. Тук е от
    Sep 2012

Когато пусна да гледам 3D филм на Panasonic 42" ET5E и нали плеяра не разчита sub субтитри и му сложиш .srt, но те не са SBS като филма. Когато дам да се конвертират в 3D субтитрите изчезват. Как да ги оправя?

11. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте, вчера се сдобих с 55'' ET5E. Някъде бях чел примерни настройки за цветове, контраст и останалите "екстри".
    На първата страница има такива:

Picture mode: True Cinema
    Contrast 11
    Brightness +1
    Colour: 30
    Sharpness: 1
    Vivid color Off
    Eco Mode On/Off
    P-NR Off
    IFC Off
    16:9 Overscan Off
    Color Remaster: Off
    Area dimmer control Off
    Gamma 2.2
    Resolution Enhancer Off

Но бях чел и други примерно - за COLD, WARM и другите режими пак с точни цифри за Contrast, Brightness, Colour и Sharpness. Не мога да намеря обаче къде точно ги бях гледал, може и във форумът тук да е било. Дали може да ми съдействате?

Забравих да допълня, че телевизорът ще се ползва само като монитор към компютъра.
    Този пост е редактиран от astalavista2; 28-01-13 в 12:42.

12. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте. Вчера взех 37ЕТ5Е. И аз като колегата по-горе имам проблем с настройката на картината. Пробвах разни настройки, но картината е леко размазана. Лицата не са ясни. Буквите долу леко трептят. В магазина като гледах разни телевизори, този модел имаше най-ясни, меки и точни изображения. Има ли препоръчителни настройки, освен фабричните?

13. Тук е от
    Oct 2012

@kalnkam
    Каквото и да правиш с картината не би трябвало да има трептене, към какво е вързан телевизора?

@astalavista2
    Би трябвало нормалните настройки в TrueCinema да са доста добри, иначе в този режим няма предварителни настройки за баланса на бялото всичко е ръчно. Контраст/яркост съвсем спокойно можеш да нагласиш на око гледайки тук LCD monitor test images
    Еко режим-а е задължителен вечер, определено не трябва да е еднаква яркостта през деня и в затъмнено помещение, особено на толкова голям телевизор.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Телевизорът е вързан към тунер на Виваком. Преди на това място имаше Тошиба 32” модел 933 и картината беше перфектна.

16. Тук е от
    Jan 2013

@VIGOR
    Мерси за примерните настройки, довечера ще ги пробвам.
    "Еко режим-а е задължителен вечер, определено не трябва да е еднаква яркостта през деня и в затъмнено помещение, особено на толкова голям телевизор." Би ли уточнил защо Еко режимът е задължителен.

Картината при мен е някак си нереално жива - като гледам филм имам чувството, че липсва самият кино ефект. Мислех си, че е от видео картата на компютъра, но не е от нея.

17. Тук е от
    Oct 2012

Еко режима включва сензора за околна осветеност и намаля подсветката съответно вечер черното се подобрява значително.
    Поне при за мен доста натоварва очите вечер ако е със същата осветеност като през деня в светла стая.

Ако картината идва прекалено контрастна виж дали са нагласени правилно цветовете, например Full/Limited RGB във видео плеъра или драйвера на видео картата. Мониторите ползват 256 нива за яркостта на цветовете т.е. 0-255, а стандарта за цифрово видео/телевизори е 16-235, всеки видео плеър има настройки за това. Ако е настроен като за монитор прелива крайните тъмни и светли нюанси в черно или някакъв друг цвят съответно, и картината става ужасно контрастна.

Тук има някакви снимки примерни, не съм чел самата тема http://community.us.playstation.com/.../td-p/18758421

Поне при мен с ATI видео карта и DVI-HDMI преходник имам опцията в настройките на телевизора за Full/Limited RGB, при nVidia директно е на ограничен 16-235 диапазон и нямам настройка (което ме дразни).

18. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Картината при мен е някак си нереално жива - като гледам филм имам чувството, че липсва самият кино ефект. Мислех си, че е от видео картата на компютъра, но не е от нея.
    Това живото е от добавените кадри... True motion дето му казват, изключи го от настройките в менюто (не помня къде точно беше...)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 113 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе