абе да питам - на един дестки канал ми излезе едно магаре на екрана, на другите програми го няма. Що за щуротия е това ? Канала е картон нетуорк да не би там да има някои ъпдейт за телевизора а
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
абе да питам - на един дестки канал ми излезе едно магаре на екрана, на другите програми го няма. Що за щуротия е това ? Канала е картон нетуорк да не би там да има някои ъпдейт за телевизора а
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-11-12 в 18:42.
Ъпдейтите са тук
Download Information of VIERA for Europe | Download | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
В България все още не предлагат ъпдейт по цифровите ефирни програми, както е във Великобритания
Здравейте,
Питах в темата за 3D телвизорите, но никой не ми отговори, а съм се насочил към Panasonic TX-L42ET5E.
1, Интересуваше ме дали 3Д филми пуснати през лаптопа ще могат да се гледат на ТВ-то чрез кабел Display port to HDMI, защото нямам HDMI на лаптопа ?
2, Изчетох по-голяма част от темата, но не успях да разбера дали, когато пусна филм от лаптопа, ще мога да настройвам субтитрите да се показват по-големи и съответно с различен цвят и на различна височина, както мога да правя това с KMPlayer ?
Иначе за самият модел като качеството на изображението оставам с впечатление, че коментарите са като цяло положителни.
Привет.
Относно втория въпрос, е малко неконкретен!
...Но с "Домашний медиа-сервер" през DLNA ще можеш да настройваш доста неща, вкл. и суб.
Този софтуер не е и единствен по вида си.
Лека вечер.
.....
Ето един примерен screen capture:
tv.jpg
Този пост е редактиран от Fire_Man; 01-12-12 в 21:50.
Благодаря за отговора.
Въпросът ми за субтитрите е свързан с оплакването, че плеъра на ТВ-то ги изкарава много малки и тънки. Затова се чудех дали, когато пускам филма чрез лаптопа и ако оттам ги настроя като позиция на екрана и големина, субтитрите ще се визуализират на ТВ-то, така както на екрана на компютъра ?
Бих искал да попитал притежателите на Panasonic TX-L42ET5E и затова дали при по-слаба светлина наистина има влошаване на картината, защото четох, че е с IPS матрица и че тогава контрастът и дълбочината на черното са по-ниски ? Телевизорът ще се гледа вечер на по-слабо осветление (например пусната нощна лампа), а за съжаление в Технотата осветлението е изключително силно и няма как да ги накарам да го намалят, че да направя сравнение![]()
Няма никакви проблеми при намалено осветление. Разбира се черното не е като при плазмите, но в никакъв случай не дразни или свети, както на някои Philips-и. В къщи телевизия обикновено се гледа вечер, но досега никой не се е оплакал.
И аз нямам проблем с черното. Все пак зависи какво качество картина гледаш.
Защо ET серията е по-скъпа от DT след като последната е по-висок клас?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-12-12 в 19:02.
Телевизорите Panasonic с Cortex A9 чипове имат ли някаква визуална преднина пред телевизори с други чипове? И защо ги слагат в телевизорите, какво им е предимството?
Я пак
PANASONIC TX-L42DT50E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PANASONIC TX-L42ET50E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Предимството им спрямо по-нискит клас ТВ, е е в интернет функциите. За обработка на картината
на телевизора не му трябва кой знае какъв мощен процесор. Сегашните са напълно достатъчни.
Двуядрените дават следните предимства пред едноядрените /в ТВ
- при подреждане/разместване на програми, ТВ не губи звук и образ /за секунда/
- при влизане и работа с интернет, картината на ТВ на фризва/замръзва
- по-бързо браузване без артефакти в образа
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-12-12 в 18:53.
Ей винаги на линия е Христослав и за най-измъчените въпроси
Още веднъж благодаря за перфектните консултации които оказваш на хората тук!
Съгласна съм с Fire_Man за DLNA. Не ти трябва да се занимаваш с кабели. Инсталираш си сървър на лаптопа и си гледаш каквото искаш на телевизора. Голям плюс е и че така лаптопа си остава свободен за друг член на семейството.
Относно картината вечер нямам проблеми на включено и на изключено осветление. Единствено следобед ми свети слънцето на екрана, защото прозореца ми е вдясно от телевизора.
![]()