Страница 36 от 38 ПърваПърва ... 263435363738 ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 561

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2005

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Цитат Първоначално публикувано от catana
    Здравейте! Рискувам да ви досадя и аз , но просто се нуждая от съвет и не мога да реша без помощ от вас. Колебая се между плазма Панасоник 42 PV60 и LCD Филипс 37 PF3321. Тук четох много добри отзиви за плазмата на Панасоник-а , а в Техномаркета ми хареса и LCD -то на Филипс - по-висока резолюция два тунера /PIP/ , и не на последно място - цената. LCD -то е с 600 лева по-евтино. Моля ви да ми дадете съвет кое си заслужава повече. Ще се гледа на Булсатком , от около 4-6 метра. Благодаря ви предварително!
    Хора , помогнете , че тази седмица трябва да избирам...плс...

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

georgebg,
    разпъването на картината спря да ме дразни за около 2-3часа, но незнам при теб как ще е. Аз все пак гледам и доста двд-та и 16:9 там са си друго нещо. Досега не съм пускал да гледам плазмата в режим 4:3, само съм поглегждал как е, ами дразни ме повече от разпънатия формат защото Панасоник са направили страничните ивици да са сиви!

4. Тук е от
    Dec 2005

Какво ще кажете за PHILIPS 32PF7331/12 има го в техномаркет за ок.2400лв.Струва ли се парите?Има ли нещо по-добро за тази сума или малко над нея/100-200 лв./,а защо не и под нея? Моля някой от разбиращите да помогне със съвет.Предварително благодаря!

5. Тук е от
    Dec 2006

Миро, за НЕО - плазма 42" чета в менюала, че:
    " ...Екранът има макс разр. способност 1280х768, чест. обхват на верт. синхро. 56-85 Хц, и чест. обхват на хоризонт. синхро. 30-69 Кхц ..." Мисля, че за парите си е супер. Сега искам да взема едно ДВД с ХДМИ. В Мол-а (Стамб.) е само 1 модел на Тошиба. 170 лв. Има ли осезаема разлика с тези без ХДМИ?

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    Деси, физическата резолюция на панела на плазмата ти е 1024х768, ако искаш и на бас ще се хванеме ! както и да е, не гледай тъпия manual , все пак плазмата ти може да обработи и покаже и 1080i сигнал, в превод 1920х1080i резолюция

И както вече ти казах за парите си е добър избор
    Такаа, да има осезаема разлика като пускаш филмите през плейър с HDMI и такъв без , просто в моделите с HDMI Имаш един чип който се опитва да качи леко резолюцията на картината, и може да се каже че успява до някъде, картината е видимо по добра.
    Все пак ти имаш компютър, не мислиш ли че ще е най добре освен да се обзаведеш с един плейър с HDMI да си купиш и DVI to HDMI кабел и да си гледаш HD филми на плазмата? Стига естествено компютъра да ти е приличен!
    kantonaa за съжаление не съм виждал филипса, ще гледам да го дръпна при мене да го видя, но нищо не обещавам за преди нова година, може и да е супер, може и да не е , нека някой колега или клиент който е видял достатъчно да коментира модела!
    catana за панасоника говорихме достатъчно, оня ден дадох още две 42 ки, ами какво да ти кажа, освен клиентите и аз съм очарован от картината на панасоника, надали LCD то ще предава като него, е виж FULL HD LCD тата при LUDIA и 40W2000 при мене предават може би с маалко по добре от панасоника, но да не забравяме че те са FULL HD панели а той е само 1024х768 резолюция ! Мисля че е изписано достатъчно за избора на плазма/LCD , всеки сам си преценява коя технология да избере, и двете имат предимства и недостатъци, така че избора е твой

PESHO67 означава че при подаден сигнал от външно устройство(двд и тн) картината от него ще ти излезне в малък прозорец и тн! PAP - картина и картина, PIP картина в картината, другите две са за телетекста ! Вгреден тунер, сигурно аналогов или и аз не знам какъв, DVB тунер, ами цифров тунер
    toshew не си прочел явно темата, айде виж пак какво разискваме последните няколко страници и взимай нещо, и при мене и при LUDIA Има гоолям избор на телевизори! А за нео то мисля че съм обяснил, е да за 42 ката май, но са едни и същи, прочети какво съм написал
    McLaren не всички продавачи са бездарни, мисля че това е ясно,но не може всички да знаят, какво да се прави, обикновенно е по добре клиента да е подготвен теоретически добре че иначе стават големи смешки
    Иначе избора на телевизора ти е добър, филипса работи доста добре, държи се добре при бързи сцени и тн, има си и достатъчно входове, да си го ползваш със здраве

Весели празници на всички

7. Тук е от
    Dec 2006

Браво Миро! Тук като си говорим за конкретни неща, другите читатели си трупат първоначални знания! Така бях и аз- месец само четох, правих си анализи и заключения и като започнах да навлизам в материята, чак тогава започнах да задавам конкретни въпроси. А не "какво да си взема- ПЛ. или ЛСД ?" За съжаление, нямам място в хола за БЮРОто с ПЦ-то. Ако стои в стаята, ми трябва кабел почти 5м., но как ще го управлявам? За това решението е- ДВД с ХДМИ. Сваляш от Арена филм, записваш го на ДВД-РВ и куфееш. Дори да си взема масичка, бюро, подставка и т.н. няма да излезе кой-знае по-евтино от ДВД-то.
    Поздрави на всички, Весела Коледа!
    Големи Пичове сте !!!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2006

LCD естествено. Имам приятели, коити живеят в Щатите и ми казаха че там плазмите отдавна не са на почит. Още пвече че свършвали курса за около три години интензивно гледане въпреки че производителите пишат друго. Важно е да знаете че картината която ви демонстрират в магазина е от HDTV и като го сложите в къщи на скапаната кабеларка, най вероятно клонирана от съседа, с този 32 инчов или друг по-голям екран ще виждате снежинките от слабия сигнал големи колкото топки за голф. Моят съвет е : не се изхвърляите на голям екран ако ще гледате кабелна телевизия на него и взвмете SONY- въпреки лошите отзиви напоследък има много добри защити против токов удър и други токове които могат да дойдат от DVD-то или компа при невнимание или евтини такива.

10. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от деси
    Миро, за НЕО - плазма 42" чета в менюала, че:
    " ...Екранът има макс разр. способност 1280х768, чест. обхват на верт. синхро. 56-85 Хц, и чест. обхват на хоризонт. синхро. 30-69 Кхц ..." Мисля, че за парите си е супер. Сега искам да взема едно ДВД с ХДМИ. В Мол-а (Стамб.) е само 1 модел на Тошиба. 170 лв. Има ли осезаема разлика с тези без ХДМИ?
    Тошибата с HDMI в момента е на промоция и има цена 149 лева.
    Въпреки че съм почитател на тази марка препоръчвам ти Philips 5960 който вече излиза по-скъп - 175 лева.

11. Тук е от
    May 2006

10X miro_vampiro наистина се кефя на избора си и не съжалявам единствено няма да мога да го вързвам към компа си че няма VGA
    иначе съм супер доволен в началото като гогледах си мислех че няма черен цвят но се оказа че зависи от сигнала и на чист такъв си има доста добър черен цвят и освен това го гледам на обикновена кабелна на ХЕРОС ВАРНА и се вижда доста добре че имах резервен вариант да минавам на ITV ама за сега няма смисъл картината е доста добра.
    ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И УСПЕХ В ИЗБОРА ИМ

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ukelichko
    LCD естествено. Имам приятели, коити живеят в Щатите и ми казаха че там плазмите отдавна не са на почит. Още пвече че свършвали курса за около три години интензивно гледане въпреки че производителите пишат друго. Важно е да знаете че картината която ви демонстрират в магазина е от HDTV и като го сложите в къщи на скапаната кабеларка, най вероятно клонирана от съседа, с този 32 инчов или друг по-голям екран ще виждате снежинките от слабия сигнал големи колкото топки за голф. Моят съвет е : не се изхвърляите на голям екран ако ще гледате кабелна телевизия на него и взвмете SONY- въпреки лошите отзиви напоследък има много добри защити против токов удър и други токове които могат да дойдат от DVD-то или компа при невнимание или евтини такива.
    ukelichko,
    За плазмите - бях чел, че иманно САЩ са най-големият пазар за плазмените екрани по една елементарна причина: хората там си имат големи домове и рядко се интересуват от екрани по-малки от 42".
    А панели 42" и нагоре е точно стихията на плазмите.
    Когато тръгнах да си взимам 42" плазма, за конкретният модел търсех по сайтовете мнения и ревюта. Та един американец пишеше, че има същият ТВ, монтиран на стената в детската стая за занимавка на децата, а той си гледал 50".

13. Member
    Тук е от
    May 2003

днес пак се разходих да погледам Sharp-овете, че са ми наблизко в Интермаркет ... и какво да кажа - ако не беше толкова добрата картина на PV60 серията на Панасоник да съм отнесъл досега Шарпа. Верно че на панасоника в техномаркет бяха пуснали някакъв футболен мач за да се види че не размазва и всичко е прекрасно и си беше демо на Панасоник т.е. не съм го гледал реално как плейва ТВ, но картината наистина беше мн. добра .
    И едно още ме раздвоява - никъде не мога да открия каква е цената на 42" XD1E , че ми се вижда малка 37" и изобщо има ли го на пазара в момента в БГ.
    И не знам някъде коментирано ли е - може би пак LUDIA ще помогне - как е откъм гаранция Шарпа т.е. откъм изгорели пиксели - какви и колко
    бтв.... като си взимате LCD как го тествате намясто за изгорели пиксели ...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2005

McLaren DVI към HDMI кабел и пускаш компа !!

16. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Аз днеска също се отбих в Интерсервиза , и там бяха изкарали само по- старите модели на Sharp. Иначе в брошурката им има промоция на 37 XD1E 3899 lv +DVD . Има и един модел 37 GE1E , който е 4399 лв +домашно кино. Данните по брошурката и на двата модела са еднакви. И двата са FULL HD.Продавача каза , че ако искам мога да поръчам, но как да поръчам нещо без да съм го виждал- особено телевизор.Някой може ли дами каже разликата между двата модела . Отразява ли се по-голямата резолюция на "маженето" , защото две неща ме спират още да купя LCD= Маженето и петната по черните места, които постоянно се движат при повечето модели. Как може в магазин продаващ телевизори да няма качествен сигнал за да се види истинското състояние на образа.Кое според вас е по добрия вариант- FULL HD или 100 херцов Самсунг.Кое оказва по голямо влияние за подобряване качеството на картината.

17. Тук е от
    Dec 2006

Може ли някой да ми обясни защо SONY KDL-32S2010 няма формат 16:9 и дали това е проблем. Отварях и сайта на Сони България и там не посочват формат 16:9 за цялата S серия.В Технополис предположиха,че автоформат е формат 16:9.
    Моля ако някой може да ми отговори.

PS грешно съм написал по-горе формат 16:9, а не режим...

18. Тук е от
    Dec 2002

Взех си SAMSUNG LE-32R71W, лошото е че му цъфнаха два пиксела за около 4 дни гледане по няколко часа на ден.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе