Първоначално публикувано от
miro_vampiro Здравейте
lazarus18 по моя информация до момента няма нито едно LCD на НЕО за ремонт, нито едно, мога да проверя като звънна пак,но засега е това положението, при положение че са продадени немалко бройки! И пак казвам, не са боклуци, в ценовия си клас бият модели на други марки, ако искаш вярвай, това си е твое право !

Все си мисля че модела 3205 е добър, и е 8 милисекунди, има всички екстри и тн ! Така че не можеш да ме убедиш че са боклуци.

Един въпрос, ти какво ще вземеш, 32 инчово лцд, прехвалена марка, което маже за световно, има проблеми с захранването(няма да кажа модела ама е добър в ценовия си клас) или някоя марка, сглобявана примерно в корея с лого на нейзвестен пройзводител, която обаче работи доста по добре от прехваления модел, има същата гаранция и прочие, че и не маже при бързи сцени! Избора си го прави всеки, демонстрирах как 32R41 маже, докато 3205 на НЕО НЕ маже на бързи сцени, като цветове бяха еднакви, ъгъл на виждане също, самсунга обаче беше малко по контрастен! Така че, ако желаеш заповядай,. ще тестваме и ще си кажеш мнението

Пак казвам, никого не карам да купува НЕО, Елит и тн, всеки сам си преценява! НО телевизор НЕ СЕ купува по марката, а по това КАК работи!
Мисля че с това си съгласен
roumen68 ей сега ще погледна темата ти