Страница 10 от 38 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 561

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Цитат Първоначално публикувано от red_max
    Не разбрах точно колко струва Philips 42PF9966 5700 или 4000лв. И само в София и Пловдив ли го има?
    Моят избор също е между него и Panasonic 42PV600 - 4500лв.
    Red max,
    Philips 42PF9966 го взех от Техномаркет - Варна за 3999 лв и беше последен там. Виждам в сайта, че все още го има в Пловдив и София на старата цена - 5699 лв. Би трябвало и там да е намалена цената, модела е от миналата година, затова. Остава да вземеш телефоните на двата магазина от сайта и да се обадиш, за да провериш нещата. Ако искаш препоръка - вдигам 2 ръце ЗА! Но все пак го погледни и го сравни с другите. При сравнение с новите модели на Филипс от по 7 и 9 бона - губи, но в сравнение с новият Панасоник PV600 за 4600 лв - за мен Филипса е и с по-добра картина и дизайн, и на по ниска цена, че и с амбилайт.

P.S - погледни моите публикации, доста съм изписал за Philips 42PF9966. Относно PIP - има, както и Multipip. Може да има и други подобни функции, но не са интересни за мен и не съм ги разглеждал. Ако имаш каквито и да било въпроси, ще се радвам да ти помогна

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

stas77, ами точно това незнам, но от личният ми опит е някъде там. НО пускал съм онава демо на филипс и на Шарпа и на Филипс и съвзем леко замазват(леко около крилата на самолета) или почти не се вижда. А моделите на Филипс са старички от миналата година и са бавни, но Филипс затова имат електроника да оправя повечето такива бъгове. Следователно и Шарпа има доста добра електроника. Ако имам възможност и снимки ще направя и някой и друг клип с едно фотоапаратче и ще ги постна.
    n8852, това ми е спомен от ранните мултиплеър игри на QUAKE II по залите ;-). Нямам налична за момента информация за сваляне на цената на 37" модел. В момента промоцията ще важи за 32". Но след 1-2 месеца се надявам да махнат ДВД системата от комплекта на ТВ и да го направят към 3000-3100. Относно HD сигнала и това какво може и не може, не мога да кажа нищо, понеже на работа имам само един модел ДВД плеър с HDMI -Филипс 5960, който не е HD плеър, ами чист ДВД плеър с възможност за upscale на сигнала до максималната разширителна способност на екрана през HDMI. Надявам се скоро да ми доставят ЧИСТ HD плеър. Относно цената в Технополис просто нямам думи за това(КОЖОДЕРСКА), но има хора, като един наш клиент, който ми заяви в прав текст, че такава техника никога няма да си купи от МЕТРО(LCD/PASMA) и аз му казах прав ти път има хора, които с голям кеф ще ти вземът парите. Не споря, че нямаме асортимент, нито пък че предлагаме най-новите модели, но все пак основното на магазина е Хранителните стоки (ние сме на заден план).

4. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Благодаря за отговора!
    Наистина подробно се запознах с телевизора.Изпробвахме различни модели ,като ги включвахме към HD генератор.Мога да кажа,че бях впечатлен от работата на функциите 3D,ОРС,Quick Shoot и DNR.По кабелната ТВ/много лошо качество в магазина/ даваха каубойски филм с бързо бягащи коне.Първо образът се изчисти и избистри от "снеговалежа",не се виждаха никакви артефакти и цифров шум,нямаше стандартното за LCD на други марки замазване на картината и сливане на цветовете.Изключително зле се представи LG 37LC2R,който освен всички горни недостатъци имаше изявена склонност към предаване на бялото в жълтият спектър и изключително бледи и неестествени цветове.Най-добре се представи с баланса на бялото пак LG,този път плазма RZ-42PC1RR/не случайно награда EISA за 2006/2007 http://www.eisa-awards.org/history/2006-2007/video.html / и едно JVC LT-37R70SU.
    Sharp AQUOS определено е най-добрият избор в съотношение качество-цена.Ревюто от по-горен пост е на 100% вярно!
    Тук ,обаче трябва да си зададем още един въпрос:
    Какъв телевизор да изберем: плазма или LCD?
    Статията на този адрес: http://003.ru/art/2/42.html

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

DIDOTITI, добре дошъл във форума. Моля, пиши на кирилица, ако нямаш на компютъра, тука има вградена, която върши чудесна работа. Товага очаквай някой да отговори на въпроса ти.

6. Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Red max,
    Philips 42PF9966 го взех от Техномаркет - Варна за 3999 лв и беше последен там. Виждам в сайта, че все още го има в Пловдив и София на старата цена - 5699 лв. Би трябвало и там да е намалена цената, модела е от миналата година, затова. Остава да вземеш телефоните на двата магазина от сайта и да се обадиш, за да провериш нещата. Ако искаш препоръка - вдигам 2 ръце ЗА! Но все пак го погледни и го сравни с другите. При сравнение с новите модели на Филипс от по 7 и 9 бона - губи, но в сравнение с новият Панасоник PV600 за 4600 лв - за мен Филипса е и с по-добра картина и дизайн, и на по ниска цена, че и с амбилайт.

P.S - погледни моите публикации, доста съм изписал за Philips 42PF9966. Относно PIP - има, както и Multipip. Може да има и други подобни функции, но не са интересни за мен и не съм ги разглеждал. Ако имаш каквито и да било въпроси, ще се радвам да ти помогна
    Да имамоще 2 въпроса:
    * От какво разстояние го гледаш? На мен ще ми е на около 4м.
    * На кабелна ли си или цифрова телевизия?
    Благодаря.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от red_max
    Да имамоще 2 въпроса:
    * От какво разстояние го гледаш? На мен ще ми е на около 4м.
    * На кабелна ли си или цифрова телевизия?
    Благодаря.
    Здравей,
    Аз - от около 3 метра. 4 също е много добре, даже бих казал че 4 метра е оптимално радстояние - ще виждаш по-гладка картина даже и при не много чист сигнал.

Абонат съм на ITV Partner. От САТ ресивера, който е също Philips (дават ти го от ITV) свързвам ТВ-то с пълен скарт кабел от RGB ихода на ресивера (eдиният изход само е RGB, другият е за свързване на видео и не е RGB). Такъв пълен скарт кабел е по-скъп, но поне ти гарантира, че всичките 21 кабела вътре си ги има и са свързани. Вземи си го също от Техномаркет и настоявай да ти дадат пълен скарт. Прецени и дължината му каква да бъде. Резултата е напълно удовлетворяващ, хубава картина без да се забелязват смущения в картината. Имаш над 300 ТВ програми и 200 радиостанции. Съветвам те да поискаш монтаж на втори конвертор на антената, струва още 25 лв. Той ти позволява да хващаш 2 спътника едновременно при фиксирана антена, без нужда да се върти. Цялата работа, с 2-годишен договор, с монтажа, втори конвертор и първа такса е малко под 200 лв. Погледни в http://www.itvpartner.com да видиш какви програмни пакети има и на какви цени са. Аз съм на пакета на 15 лв/месец. Ще останеш доволен. А и на такава хубава и голяма плазма въобще не и прилича кабелна ТВ. Кабелната е за 21" кинескоп в кухнята, докато режеш салатата да му хвърляш едно око Че и за там не е даже Разказвай какво стана? Разгледа ли Филипса, каква е цената сега, сравни ли го с други, как ти се струва?

8.  

9. Тук е от
    May 2006

Цените започнаха да падат на доста точки по-света. Да се надяваме вълната да достигне и България! Доста марки предвиждат до -35%!!! Страхотно затлачване на застояла стока по складовете и свръхпроизводство без нужния % заложено дърпане от страна на дистрибуторите на LCD продукция, налага извънредно сътресение в така "неисканото" намаляне на вече заложената цена. Новото производство идва с нови възможности и по-ниски цени, докато старото с по-стари конфигурации все още чака така изгубените си купувачи. Много интересна ситуация се заформя около Коледа.
    Все пак който бърза и има пари за трошене, да ги троши!

10. Тук е от
    Sep 2006

здравейте ! днес се регистрирах тук и реших да помоля за помощ ! искам да си купя LSD ТЕЛЕВИЗОР и очаквам да ми дадете съвет. ще го гледам от разстояние 3,5-4 метра на цифрова телевизия itv partner съм искам да е около 27-29 инча да е с нормална резолюция която да дава качествена картина просто съм пълен новак в това и ходих един два пъти в техномаркет и технополис но те нищо не ми обясняват само гледат да ми вземат парите .мога да отделя до 1400 лева .какво ще ме посъветвате за тези пари и за добро качество да си купя .благодаря ви предварително !

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от genev_70
    здравейте ! днес се регистрирах тук и реших да помоля за помощ ! искам да си купя LSD ТЕЛЕВИЗОР и очаквам да ми дадете съвет. ще го гледам от разстояние 3,5-4 метра на цифрова телевизия itv partner съм искам да е около 27-29 инча да е с нормална резолюция която да дава качествена картина просто съм пълен новак в това и ходих един два пъти в техномаркет и технополис но те нищо не ми обясняват само гледат да ми вземат парите .мога да отделя до 1400 лева .какво ще ме посъветвате за тези пари и за добро качество да си купя .благодаря ви предварително !
    Genev, поздравления за хубавото намерение!
    Бих те посъветвал накратко 2 неща
    - изтегли кредит и се насочи в категорията 3000 - 4500 лв
    - ако мястото у дома ти го позволява - вземи си нещо наистина голямо - 37"-42" и по-добре е плазма, отколкото LCD. Ако си фен на филмите, а не гледане на новини - голям екран.
    Форума е пълен с много съвети и мнения, ще намериш достатъчно материал за четене. Но щом ще гледаш от 4 метра и си на ITV - тогава 42" плазма. Прочети моите постове, можеш да ги намериш като отидеш в профила ми. На ITV съм и имам нова 42" плазма, гледам от 3 метра.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

genev_70, добре дошъл във форума . LCD ТВ-е биват 26/27" и 30/32". За 1400 само 26" немарково или на някаква промоция нещо 32" _ЕЛИТ, НЕО, CROWN и т.н. Лично моят съвет е отиваш в МЕТРО и си взимам на изплащане един SHARP 32", от четвъртъка е в промоция на 1800 лева с ДДС. Това е моята гореща препоръка. Това е най-доброто при мен на тази цена( инак е на 2400 лева). При miro_vampiro, той където работи имат доста по-голям избор на марки и модели, като доста хвали някакви нови модели на NEO. Лично аз не съм ги виждал и не мога да кажа нищо за тях. Огледай при него(ако си от СФ), после иди в МЕТРО и виж Шарпа. По-скъп е с 400 лева, но според мен много си заслужава парите, вземи го на изплащзне за 6 или 12 месеца, като вкараш 1000-1200 лева първоначално и така ще ти е много по-лесно.
    Извинявам се за не много добрите снимки, но ги правих набързо 2-3 минути преди да си тръгна от работа!!!
    [img=http://thumb1.webshots.com/t/34/34/2/61/90/2823261900088398121YwrUpq_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.com/t/53/753/4/62/63/2085462630088398121EdkcsZ_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.com/t/59/759/1/70/88/2519170880088398121VengJp_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.com/t/59/759/5/88/10/2543588100088398121QvFoSu_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.com/t/14/15/6/86/18/2361686180088398121xIVtkZ_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.com/t/57/557/1/70/40/2732170400088398121KIuPcS_th.jpg]

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Здравей LUDIA
    Уважавам и ценя твоето мнение на професионалист, но аз си заставам твърдо зад плазмите Виж, в Техномаркет има един нов, върхов 42" LCD Philips, който наистина ме очарова - вижда се по добре и от плазми и всичко друго. За 8999 лв.....
    При теб ще има ли нещо ново по въпроса с TV масичките? Измерих, че стандартната шршна на A/V техниката е 43 см, което значи, че на онази, която гледах при теб - на 3-те крака - ще мога да ги събирам по 2 на ред. Така че скоро ще намина отново, сигурно ще купя.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей genev_70
    добре дошъл в форума, както виждаш тук може да ти помогнем в избора на плазма/LCD, събрали сме се все готини хора.
    За парите които си посочил, може да се вземе максимум 32 инча, Само НЕО като избор, или по малко, но марково!
    Съвета ми е, виж Sharp а как работи, колегата Ludia казва добри неща за тях, и съм склонен да му вярвам, и след това, виж и НЕО то как работят, и оттам сам си прецени(тях може да ги видиш при мене ако имаш желание)
    Нито аз нито Ludia сме тук за да спечелим от вас, просто даваме съвети! Виж кое как работи и сам си прецени, все пак Sharp си е добра фирма! Но и НЕО не са зле , поне някой модели
    Иначе Ludia, По добре е да не взима нещо на изплащане, по добре е да изтегли заем за парите които не му достигат, лихвите в банките са дооста по малки, дори и за повечко време.
    Успех в избора
    roumen68 и мене ми харесват плазмите, споко, както предполагам и на колегата Ludia, само че, тях ги няма в малките размери, и там остават само LCD тата, които си предават достатъчно добре на качествен сигнал, пък нали знаеш, в къщи няма с какво да ги сравняваш

16. Тук е от
    Sep 2006

Здравеите аз съм нов и аз си търся ЛЦД телевизор но за парите с които разполагам марките са Samsung mod,LE27S71B,LE27T51 един модел на ДЕУ DLP 2612 и вече NEO ELITE CROWN на които савсем не им вярвам .Някакви савети

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей niko1975
    така, самсунг LE27S71, моделчето не е лошо за парите си! Както и другия самсунг
    Daewoo то ще ти го пусна с едно НЕО, пък после ти ще ми кажеш какво ще вземеш, все си мисля че няма да е Daewoo то хехе
    Съвети ли, прочети темата, доста обширна е, ако си от София, може да ти демонстрирам кое как работи,за мене не е проблем, ако пък си от Варна ако не се лъжа Ludia също може да ти помогне в избора.
    Това е от нас на този етап, оттам нататък ти си решаваш, най добре е да видиш кое как работи

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Баща ми е луд!Купи си SAMSUNG LE-40R72B и го гледа от няма 2 метра и половина.После се оплаква ,че му се виждало размазано .С Итв е ама не е много очрован.Жалко че съм в София,а той във Варна та не мога да дам някакви преки впечатления.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 38 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе