Страница 182 от 223 ПърваПърва ... 132172180181182183184192 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,716 до 2,730 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    И ти си в права вяра, не е нужно да те връща.
    Твоите постове ме зарибиха за Панасоника - ходих вчера да го гледам - има промоция на Технополис и беше доста по-добре от ЛЦД-тата на ТВ сигнал (дори и от едно Full HD Sony за маса пари)
    Само не знам дали наистина е чувствително по-зле при DVD филми - какво ще кажеш? И не ми стана ясно как се хваща стойката за стена - преодолим ли е проблема с кривото положение на буксите отзад?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dreshkov
    Твоите постове ме зарибиха за Панасоника - ходих вчера да го гледам - има промоция на Технополис и беше доста по-добре от ЛЦД-тата на ТВ сигнал (дори и от едно Full HD Sony за маса пари)
    Само не знам дали наистина е чувствително по-зле при DVD филми - какво ще кажеш? И не ми стана ясно как се хваща стойката за стена - преодолим ли е проблема с кривото положение на буксите отзад?
    Нямаш проблем със свързването. Аз ползвам доста дебели и твърди кабели и е малко на косъм. Проблема е, че входовете са отзад и всяка закачане/откачане е свързано със сваляне на плазмата. Така са 90% от всички модели на пазара. Някои хитро са сложили входове отстрани и имаш достъп до тях постоянно.
    При ДВД филми се справя идеално. Но те повечето телевизори се справят. Имай предвид, че ако имаш двд-та сваляни от нета и компресирани под 80% вече се виждат дефектите. Аз вече записвам предимно такива без компресия и ефекта е видим. Това идва от големия екран. А ако си вземеш един хубав двд плеър, който да ти подава 720р/1080р сигнал ще се родиш.

4. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    При ДВД филми се справя идеално. Но те повечето телевизори се справят. Имай предвид, че ако имаш двд-та сваляни от нета и компресирани под 80% вече се виждат дефектите. Аз вече записвам предимно такива без компресия и ефекта е видим. Това идва от големия екран. А ако си вземеш един хубав двд плеър, който да ти подава 720р/1080р сигнал ще се родиш.
    Нещо не разбрах - какви са тия компресирани ДВД-та? Предполагам не става дума за DivX... Свалям си стандартни ДВД-та 4.5 ГБ.
    За плейър съм си харесал Pioneer DV 600 - той си има такива екстри, доколкото помня... Смятам да инвестирам и в едно 8ГБ флашче и да не се занимавам с дискове

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от dreshkov
    Нещо не разбрах - какви са тия компресирани ДВД-та? Предполагам не става дума за DivX... Свалям си стандартни ДВД-та 4.5 ГБ.
    Една част от "стандартните" 4.5Гб-ови ДВД-та които сваляш всъщност са ДВД9 (шест, седем, осем гигабайтови двд-та), компресирани до ДВД5.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Направо да си кажем всички са компресирани. Тези, които са оставени на 80% и нагоре се ядват, но пак зависи как е направен рип-а.
    А за плеъра може да помислиш още. Нещо не чета ласкави мнения за него. Май е по-зле от предшественика си 696.

7. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от mrik
    А какво мислите за това Sony http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033178 по-добър ли е от този Samsung http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027060 ?
    и все пак някой сте ми отговори ли ако може?

8.  

9. Тук е от
    Nov 2007

Какво мислите за този телевизор --> http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027211 <-- . Аз гледам само дали има FullHD, другите работи не ги разбирам за какво са, моля да ми обясните добър ли е за игра на Playstation 3 и гледане на телевизия, от Варна съм на MSAT и имам декодер там за Hbo, ще ми прави ли някакви проблеми или ... Благодаря предварително и се извинявам , че пиша толкова объркано, но не разбирам много от тези работи

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jbratanov
    Какво мислите за този телевизор --> http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027211 <-- . Аз гледам само дали има FullHD, другите работи не ги разбирам за какво са, моля да ми обясните добър ли е за игра на Playstation 3 и гледане на телевизия, от Варна съм на MSAT и имам декодер там за Hbo, ще ми прави ли някакви проблеми или ... Благодаря предварително и се извинявам , че пиша толкова объркано, но не разбирам много от тези работи
    Това е един от хубавите модели на Самсунг. Перфектен е за игра на ПС3, задоволително за телевизия. С този декодер ще ти маже малко, но на този сигнал толкова.

Да, по-добър е!

11. Тук е от
    Nov 2007

Какво ще рече "ще ти маже". Ще ми насича или нещо подобно !?

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

А какво мислите за това Sony http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033178 по-добър ли е от този Samsung http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027060 ?
    Може да бъдеш сигурен,че матрицата няма да бъде тяхно производство(S PVA )те нямат матрици на тези размери(37") ,a някой китайско изпълнение CMO,AUO или още по лошо CPT които не са цвете,по добре мини на 40", ако питаш мене си объркал марките за те пари нищо добро повярвай.Мога да ти изброя 10 актуални модела,които са по добри от тях.

13. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте и от мен!Преди точно 3 дни реших да си купя плазмен телевизор,но изобщо не съм "навътре" в нещата!Този форум е страхотен и научих за много неща точно оттук.Бих искал да ви попитам:
    1.Ако го купувам основно за гледане на кабелна телевизия (и гледане на филм от компютъра)кои са най-важните характеристики,на които да обърна внимание?Виждам,че има доста познаващи тази сфера и затова ще се радвам да получа отговор от вас!
    2.Кои марки са най-за предпочитане,ако става вапрос за цена до 1000-1200 лв.?
    3.Какво бихте казали за тези ТВ: http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1006
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024178 Кои са плусовете и минусите им? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте,
    имам Sony KDL-X3500 на CableTel съм и хващам 4-те HD канала. Проблема е, че цялата картина е размазана и звука накъсва много, с две думи нищо се не види. Та въпроса ми е възможно ли е проблема да е в ТВ-то да има проблем с тунера или проблема е в сигнала(днес я пуснах телевизията и нямам наблюдение).

Благодаря предварително,
    Чао и със здраве!

16. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от nitsodar
    http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=1006
    http://www.technomarket.bg/product_d...=09024178:help
    Бягай надалеч и от двата. За препоръки прочети малко по-назад темата.
    P3000 е междинен модел на Сони към прехода към 37-42.
    Него не съм го виждал, но ако съдя, че е по-слаб от V-серията,
    трябва да става, но едва ли е нещо особено. Самсунга не става.
    Ако искаш Самсунг поне М86.
    Цена/Качество може би е най-доброто предложение на Самсунг.
    Какво ще рече "ще ти маже". Ще ми насича или нещо подобно !?
    Нюанси на един цвят ги представя като един.
    Образа седи на кръпки. Не е постоянно, но мен ме дразни.
    Цитат Първоначално публикувано от tsh08
    Здравейте,
    имам Sony KDL-X3500 на CableTel съм и хващам 4-те HD канала. Проблема е, че цялата картина е размазана и звука накъсва много, с две думи нищо се не види. Та въпроса ми е възможно ли е проблема да е в ТВ-то да има проблем с тунера или проблема е в сигнала(днес я пуснах телевизията и нямам наблюдение).

Благодаря предварително,
    Чао и със здраве!
    Да почерпиш за хубавия телевизор.
    Още е тестов сигнала, вероятно стримърите им забиват.
    Другият вариант е да имаш проблеми по трасето, загуба на пакети.
    ТВ-то е последния вариант за проблем и най-малко вероятен.

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от ackobg
    Здравейте ...От 3 дни съм горд притежател на SHAPR LC-32WD1E..ТВ-то е супер като се има предвид че го гледам на кабелна все още.Вързах го към ПС-то и там е супер.Предстоят ми още настройки но ще се оправя..Вързал съм го с DVI-HDMI но не изкарвам звук.За сега това.Пак ще пиша..
    Аз имам 37AD5. Като си в HDMI режим има една настройка която се появява само в този режим дали да вземе звука от HDMI входа или от аналоговия L/R вход. Твоя модел е близък до моя, така че би трябвало и ти да я имаш. Трябва ти само кабел с стереожакове от двете страни.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2006

valyo Как се представя 37AD5 на Bulsatcom? От няколко дни съм собственик на този ТВ, но не ми харесва качеството на обикновената кабелна и се замислям за Bulsatcom или ITV.През HDMI от РС не успях да пусна повече от 1220х622 с oversize на nvidia.Не съм го пробвал през dsub.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе